באג העונה השנייה

Papito

New member
באג העונה השנייה

אז לקחתי אליפות בעונה הראשונה עם בטיס (אליפות בפוטו פניש, נס משמיים אבל זה סיפור אחר
) בכל מקרה, הייתה לי קבוצה תותחית, שרק הוספתי לה חיזוק משמעותי (קרלוס טבז ואשלי קול) מכאן הכל ירד, אבל מה ירד? צנח צניחה חופשית, השחקנים שלי פשוט לא עברים את הממוצע של מעל 7.00, כל משחק מסתיים או בתיקו או הפסד. חבר שלי סיפר לו שגם לו זה קרה עם המבורג. גם לכם זה קרה?

פאההרקר

New member
זה לא באג עונה שניה

לקחתי מקום רביעי בעונה ראשונה ועכשיו אני עם העונה השניה 3 ניצ' 1 תיקו 1 הפס' זה קרה רק לך בטח הם מותשים או במצב רוח רע זה לא קורה סתם.

Megaslash

New member
קבוצות לומדות אותך...

אם לא שינית טקטיקה וכל מיני דברים כאלו, אז זה די צפוי שתיהיה ירידה. בכל אופן, אני לא חושב שזה באג.

elad3d

New member
הסבר למה זה קרה

קשה במשחק הזה לשמור לשחקנים על מוראל גבוה בזמן שבין העונה הראשונה לעונה השנייה כי אחרי שנגמרת העונה הראשונה אין הרבה קבוצות שרוצות לעשות משחקי ידידות ואין משחקים כל שבוע בגלל זה המוראל והפורמה של השחקנים יורד...זה לא קורה כשאתה רק מקבל את הקבוצה כי אתה מקבל את הקבוצה מהמשחק במוראל מושלם ובפורמה מושלמת... דרכים להתמודד עם זה : בתחילת העונה השנייה לעשות הרבה משחקי ידידות,לעשות כמעט כל שבוע מסיבות או מסעדות ולדבר עם השחקנים בקיצור להתמקד מאוד במוראל שלהם בתקופה הזאת כי זה חשוב מאוד ולא לשכוח לעשות מחנה אימונים.... זה מניסיון בטוטאל קלאב מנגר ולא מפוטבול מנגר...

Papito

New member
הסברים

אני דוגל מאוד בתאוריה של לקרוע להם את התחת בעונת המלפפונים אז מיד אחרי המונדיאל, הארצתי 7-8 משחקי ידידות אז זה לא העניין, מסיבות או מסעדות? לא מכיר את הפונקציה לגבי הטקטיקה, אני משחק עם 6 מערכים שונים. ככה שאני לא מקובע על אחד שניים בלבד. לכן אין לי שמץ של מושג למה זה ככה!!!

sok777

New member
המסעדות ומסיבות זה בטוטל קלאב..

הוא אפילו ציין את זה בהודעה שלו..

SiC

New member
זאת הסיבה

דווקא בגלל שאתה נותן להם הרבה משחקים אחרי המונדיאל השחקנים שלך מתעייפים (עונה של כמעט 50 משחקים+ 5-10 משחקים במונדיאל ואז 8 משחקי ידיות). השחקנים צריכים לנוח מעט. 6 מערכים שונים גם משפיעים על התיאום של הקבוצה, השחקנים צריכים להתרגל למערך אחד שניים ולשחק איתו... לי יש מערך קבוע אחד בלבד ואני כמעט לא עושה משחקי ידיות בפגרה ולא נרשמת לי נפילה ביכולת. אולי אני לא תמיד לוקח אליפות אבל הקוצ התמיד נראת טוב.

פאההרקר

New member
הם לא מתעייפים בגלל כמות משחקים

הם מתעייפים בגלל העומס במהלך העונה.. אתה יכול לקרוע אותם באימונים עד שמתחילים משחקי הידידות ולא ירד להם העייפות מ-95. בקשר למערכים זה ברור שמשחקים עם מערך אחד מקסימום שניים, איך אפשר לשחק עם 6 (!) ? מה הוא נורמלי?

פאההרקר

New member
מה פתאום איזה שטויות

מה קשור בכלל למשחקי ידידות ? מה אין מספיק? העוזר קובע לך לבד 6 משחקים ואתה יכול להוסיף עוד בעצמך... אל מה אתה מדבר לא רוצים? אפילו עשיתי שני גביעי ידידות באמצע העונה.. זה בטח לא הבעיה. למה אתה קובע דברים סתם ככה באויר? המוראל של רוב השחקנים שלי SUPERB והכי גרוע זה VERY GOOD. זה ב-FM. בטוטל קלאב זה פשוט חמור ביותר שאתה עושה מסיבות ומסעדות כל שבוע... רק אחרי ניצחונות מאוד חשובים או אחרי זכיה בתואר עושים דבר כזה. אחרת המורל שלהם לא ירד הוא פשוט יצנח בקצב מטורף. באימונים- קרע להם את האימ אימא של הצורה עד שלושה-ארבעה ימים לפני משחק הידידות הראשון ומשם תוריד למדיום עד סוף העונה.

elad3d

New member
אל תלמד אותי בטוטאל קלאב מנג'ר

אני סיימתי 9 עונות ב2005 ו7 עונות ב2004 אז אל תלמד אותי בטוטאל קלאב מנג'ר מה שאתה מדבר עליו זה פוטבול מנג'ר ובגלל זה הדברים שכתבתי נראים לך כשטויות כי אתה לא מבין על מה אני מדבר. מה שהסברתי לו זה שאחרי שנגמרת העונה יש איזה חודש וחצי בלי משחקים ואחרי זה בעונה השנייה יש עוד איזה חודש בלי משחקים ובטוטאל קלאב העוזר מאמן לא קובע לך משחקי אימון אלא אתה קובע לעצמך. ובגלל שאין משחקים המוראל של הקבוצה לא מפסיק לרדת זה לא כמו בפוטבול מנג'ר המוראל גם לא נמדד באותם דרכים וגם האימונים הם שונים. קבוצות מסכימות לעשות איתך משחקי ידידות בטוטאל קלאב רק 3 שבועות ככה לפני פתיחת העונה ואף קבוצה כמעט לא מעוניינת לעשות משחקים אחרי שנגמרת העונה הראשונה יש אולי איזה קבוצה שתיים שהם חופשיות אז הם מוכנות לעשות . מסיבות ומסעדות זה אחת מהדרכים להעלות את המוראל בתקופה הזאת שאין משחקים,יש עוד דרכים ואם אתה עושה את כולם אתה מגיע לפתיחת משחקי הידידות עם מוראל ופורם סביר.

פאההרקר

New member
טוב אני לא יכנס לויכוח טיפשי....

וד"א.. התכוונתי בהכל לטוטל קלאב. תמשיך לעשות מסיבות במקום אימונים נראה לאיזה מקום תגיע..

elad3d

New member
אליפות אירופה עם הפועל אשקלון תוך 4

שנים מספיק טוב?

sok777

New member
דווקא השני צודק לגמרי..

ואז מה עם עשיתי 16 עונות בטוטל קלאב אני גם עשיתי משהו דומה ודבר ראשון זה חרא מנג'ר ודבר שני אסור לעשות יותר מדי מסעדות ומסיבות וזה טפשי.. וגם לא צריך יותר מדי לקרוע ת'תחת.. כל מה ש"פאההרקר" אמר הוא צדק..

elad3d

New member
לא באתי להתלהב שעשיתי 16 עונות

רק הוא כתב שאני סתם כתבתי דברים אבל אלו דברים מוכחים שאני עשיתי ובדקתי וכתבתי שעשיתי 16 עונות שיראה שאני באמת יודע מה אני כותב ולא סתם מחרבש לו ... מה האינטרס שלי להמציא דברים ומושגים במנג'ר? הוא דיבר במושגים של פובול מנג'ר ואני דיברתי בכלל על טוטאל קלאב ומהניסיון שלי הדברים שכתבתי נכונים... נ.ב: לא התכוונתי לעשות מסיבות כל הזמן אבל זו אחת מהדרכים להעלות מוראל בתקופה ללא משחקים...רשמתי שם עוד דרכים ויש עוד לא אמרתי "אחי תעשה מסיבות הכל יהיה טוב"...

אני אוהב לרמות במשחק מנג'ר חחחח

שאני לוקח קבוצה אני גם בוחר ליגות אחרות ואז שמגיע משחק ליגה או ליגת אלופות אני משתלט על הקבוצה השנייה ומנצח איזה 10-0 כול משחק וגם לוקח את ליגת האלופות.

למעלה