באגי לשטח רציתי לדעת איזה מנוע כדאי לשים בבאגי
L lizard New member 26/1/06 #2 איזה באגי? איזה גודל? מבוסס על מה? חיפושית או משהו אחר? תן יותר פרטים בבקשה.
D dav316 New member 26/1/06 #3 באגי לשטח באגי שילדה בנויה מצינורות פרונט חיפושית כרגע מורכב מנוע טרנספורטר 2200
L lizard New member 26/1/06 #4 איזה גיר יש לך? בגדול אפשר עד כמה שאני יודע, בעזרת מתאם שלא קשה להשיג, להתקין מנועי סוברו 1600-1800. מה רע במנוע הנוכחי?
איזה גיר יש לך? בגדול אפשר עד כמה שאני יודע, בעזרת מתאם שלא קשה להשיג, להתקין מנועי סוברו 1600-1800. מה רע במנוע הנוכחי?
T tomig New member 26/1/06 #5 עם יש לך מנוע 2200 טרנספורטר למה.. אתה רוצה להחליף הוא מנוע חזק ...יש לך את הדגם הישן עם הקירור אויר או עם הקירור מים? וכמו שאמרו אתה יכול למצוא מתאם ולשים מנוע סובארו שזה מצוין!!
עם יש לך מנוע 2200 טרנספורטר למה.. אתה רוצה להחליף הוא מנוע חזק ...יש לך את הדגם הישן עם הקירור אויר או עם הקירור מים? וכמו שאמרו אתה יכול למצוא מתאם ולשים מנוע סובארו שזה מצוין!!
D dav316 New member 27/1/06 #6 באגי שטח המנוע גמור אני מחליף גם את הגיר רוצה מנוע מתקדם יותר עם הרבה יותר כס
א אל תחשוב על זה New member 27/1/06 #7 גיר טרנספורטר? אם כבר עוסקים בבאגי, למישהו פה יש גיר+ ציריות+ נאבות+ מתלה אחורי של טרנספורטר? (עד שנת 83') לגיר קוראים 091. או אם מישהו מכיר טרנספורטר מהשנים האלו האלו זרוקה איפשהו...
גיר טרנספורטר? אם כבר עוסקים בבאגי, למישהו פה יש גיר+ ציריות+ נאבות+ מתלה אחורי של טרנספורטר? (עד שנת 83') לגיר קוראים 091. או אם מישהו מכיר טרנספורטר מהשנים האלו האלו זרוקה איפשהו...