באגים בצ´אט שלכם.

*דיקלה

New member
באגים בצ´אט שלכם.

יש לכם צ´אט מעולה עם אלפי כניסות של משתמשים.. לדעתי,אתם מפסידים עוד אנשים כמוני-שלא מצליחים להתחבר!!! כל פעם!אבל כל פעם שאני מנסה להתחבר זה רושם לי: "לאור תקלה טכנית נותקת מהשרת" מי אלו הטכנאים שלכם? אה? אני לא מזלזלת,אבל שיפתחו ויזואל סטודיו ויתחילו לתקן באגים מה קורה? את הבעיה הזו שלחתי מיליון פעם צלפני כ-4 חודשים ואני עדיין מנסה כמעט כל ערב להתחבר-ואף פעם!!! אף פעם-לא מצליחה. מקווה הפעם לקבל מענה.. ואולי גם פתרון. תודה

poet

New member
אם כל כך הרבה אנשים....

מצליחים להכנס... אולי הבעיה היא לא בתוכנה יש אלף סיבות א(הספקית שלך ב(האקספלורר לא מעודכן ג(נסי למחוק את ספריית c:/temp ד)נסי שמות אחרים ה(נסי להכנס דרך msn.co.il ו)נסי להכנס דרך מחשב אחר )אולי במקום העבודה( ז)נסי להכנס לצאטים אחרים באתרים אחרים , האם זה מצליח? ח)אם שום דבר לא עוזר , אולי כדאי להזמין איזה חבר שמבין , או איזה טכנאי , חבל להפסיד אותך .... בכל אופן תעמדי איתי בקשר באימייל שלי תגידי לי מה קורה בהצלחה דקל

*דיקלה

New member
תגובה.

אז ככה: אני גולשת דרך "ברק".חשבתי שאולי הסיבה היא הספק לכן ניסיתי גם דרם בזק בינלאומי-אותה בעיה... האקספלורר שלי הכי מעודכן שיש.(אני לומדת מחשבים ולכן מעדכנת תמיד כל תוכנה שיש לה עידכון...) בכונן C ספריית TEMP שלי לא קיימת.מזמן... ניסיתי להיכנס דרך msn .זה אתר שאני מרבה להיכנס אליו! אני מצליחה להיכנס לצ´אטים אחרים... יש לי תוכנות של שפות תיכנות במחשב ותמיד שאני מנסה להפעיל את הצ´אט זה רושם לי שיש שגיאה בשורות קוד מסויימות אצלכם בתוכנית,ומציע לי לתקן...! מה בכל זאת זה יכול להיות? טכנאי לא יעזור לי... אם יש לכם רעיון-אשמח לשמוע.! תודה

havlaz

New member
ברוכה הבאה לנטפאן

נטפאן ידוע בכמה בעיות ההתחברות שלו לשרת הIRC כאשר את מקבלת את ההודעה ישר, נסי לרענן תדף, לפעמים צריך גם 5 פעמים. אם זה בזמן הגלישה בצ´ט, יכול להיות שהצפת, ואז השרת מרחיק אותך, וזה ההודעה שאת מקבלת או kill/kline או דבר דומה, שגם מניב תהודעה הזאת.

למעלה