באגון ברובי!

באגון ברובי!

יש האומרים שהוא נמצא במערה הזאת איפה שאפשר ללכוד את הפוקימון שנראה כמו שמש\ירח אבל שמצאתי את המקום היה שם רק TM2

lein

New member
עברת את המפל?

אני עברתי ואיפה שאומרים שצריך למצוא את באגון לא מצאתי אותו אלה משהו אחר (אני לא זוכרת מה זה היה כי זה היה לפני הרבה שניםםםםםםם...)

מצאתי TM מספר 2

נ.ב א הצלחתי לדוג ישששששששששששששששששש ב יש כזה איזה מקום עם גשר שבור כזה איך עוברים אותו ג יש במערה איפה שיש את היצורים הורודים אחד שאיבד את המשקפים מצאתם אותם?

בוא נראה

באגון הוא שם איפה שמוצאים את דרגון קלאו (באותו ריבוע אדמה) ללכת, הוא רק שם יכול להימצא. איזה גשר? האיש עם המשקפיים... מוצאים לידו משקפיים שחורים ואז הוא הולך כי זה לא שלו נסה עם אייטם פיינדר.

Houndour

New member
ברייל

יש הרבה אתרים שמלמדים ברייל כמו זה http://www.hotbraille.com/l_a2z.asp. בסך הכל כתוב שם איפה לצלול, איפה לחפור, ואילו פוקימונים אתה צריך. ההוראות די ברורות, אבל עכשיו יבוא מישו חכם ויגיד לך מה כתוב שם. אה, ואם אתה שואל לדעתי, זה כיף לאללה לפענח את הכתב עם המפתח.

digiash

New member
במעלה המפל.. איפו שמאמן הדרקונים..

או במקום הסודי לא סודי מצפון לעיר עם מכון האבן.. אני כבר לא זוכר ^^; מצטער שאני נמצא פה פחות התמכרתי למשחק חדש ומדהים בשם RAGNAROK זה בייסיקלי משחק תפקידים אונליין..

נמאס לי מהליטוס הזה כל פעם שאני

רואה אותו הוא ישר בורח מהקרב ואי אפשר ללכוד אותו אוף אני צריך מאסטר בול

digiash

New member
אני עדיין לא מבין על מה אתה מדבר..

תתאר איך הוא נראה ^^; כבר מזמן לא שיחקתי (רגנה משטלת על חיי! אמלה!) ^^; אבל אני זוכר את המראה של כל מי שראיתי

digiash

New member
אה.. לטיאס גם הצלחתי ללכוד אותו רק

במאסטר בול P: אמרתי לכם שאתם צריכים לשמור אותו לפוקימון קשה באמת ולא סתם לבזבז אותו ישר על האגדי הראשון שאם רואים... על מי השתמשת במאסטר בול?

למעלה