באביב

אייבורי

New member
באביב

"אולי תקשור אותי?" נראה לך, נראה לך שאני עכשיו אצא בקור הזה החוצה להביא חבלים כאילו לא הסברתי היטב חורף פה. סשנים עושים רק בקיץ, אבל אני מוכן לתת לך ספנק מתחת לפוך. ככה זה, זונה מניאקית, רוצה את הפוך לעצמה פוך שחיממתי במיטב גופי, זהו, שום סשן לא יהיה פה עד שלא יבוא אביב.

זה לא אישי, אבל שמת לב שכשאתה כותב

פוסט, מופיעה מתחתיו פירסומת: צוות מומחים פסיכולוגים/ פסיכאטרים, טיפולים... לחץ כאן. בחיי, לא יכולתי להמציא את זה. זה באמת מופיע שם.

Dan_Kap_

Active member
פסססטטט

גם מתחת לכתיבה שלך מופיעים אצלי: מרכז מיפל לטיפול ... צוות מומחים פסיכולוגים/ פסיכאטרים, טיפול בנושאי... הקלק כאן קלרה פרלסון - טיפ... יעוץ זוגי ומשפחתי www.b144.co.il רפאל בוקר - אימון... ברוכים הבאים לעולם האימון האישי, עולם מלא באפשר... הקלק כאן כנראה שהפרסומאים של תפוז חושבים שכדאי למכור לנו את זה. רוצים שהם יפסיקו לפרסם
- לחצו על כל אחד מה"הקלק כאן" כמה פעמים ביום ואולי בעלי הפרסומות שנראה לי שמשלמים עבור הקלקה יחשבו פעמיים...

יאללה יאללה

איזה עצלן! דווקא בחורף צריך סשן טוב להאדמת העור וחימום הישבן. אגב, מה החבלים שלך עושים בגשם בחוץ???

אייבורי

New member
הם היו

בחדר השני בארון ככה זה אצלי, החבלים מסרבים לצאת מהארון ועשיתי להם, מיצי מיצי מיצי זונות, סירבו לצאת.

למעלה