באבאי - ממש לא...
לפני כשבוע סעדנו שם בהרכב משפחתי של שלושה דורות.
יום קיץ לוהט באוגוסט. לקח 20 דק' ושלוש פניות עד שמישהו בכלל התייחס לקיומנו. בקשנו קודם כל משהו קר לשתות... לקח עוד 20 דק'...
הזמנו אוכל. הגיעו כמה סלטים עייפים שנראו כאילו נחו להם מזה זמן רב.
מההזמנה לקח כחצי שעה פלוס למנות עיקריות שנעו בין המבוגר בלתי אכיל לילדים, לדגים יבשים, שהגיעו עייפים מהחום וההמתנה....
המנות העיקריות הגיעו בהרכב חסר, והן בהן והן בהמתנה לקינוח, נאלצנו לאיים בביטול ההזמנה..
הדבר היחידי שהתעלה מעל האוכל הרע היה השירות הרע עוד יותר. הצירוף של שניהם היה באמת מוגזם.
למען האמת, השירות היה כ"כ רע ומזלזל שבחרתי שלא כהרגלי להשאיר טיפ קטן במתכוון.
מעניין... סוף סוף המלצר חזר במהירות, ושאל אם לא נהנינו מהארוחה כיוון שהשארתי "רק טיפ של 5%".
אמרתי שמזמן לא זכיתי לארוחה ושירות כ"כ רעים ומזלזלים.
התגובה לא הפתיעה: שום מילת התנצלות... הוא פשוט משך בכתפיו, הסתובב והלך....
מבחינתי אין שום סיבה שבעולם שהפגנת צירוף אומלל כזה של אוכל רע ושירות נורא שתחזיר אותי לשם, או תגרום לי לשלוח לשם מי מחברי...
לפני כשבוע סעדנו שם בהרכב משפחתי של שלושה דורות.
יום קיץ לוהט באוגוסט. לקח 20 דק' ושלוש פניות עד שמישהו בכלל התייחס לקיומנו. בקשנו קודם כל משהו קר לשתות... לקח עוד 20 דק'...
הזמנו אוכל. הגיעו כמה סלטים עייפים שנראו כאילו נחו להם מזה זמן רב.
מההזמנה לקח כחצי שעה פלוס למנות עיקריות שנעו בין המבוגר בלתי אכיל לילדים, לדגים יבשים, שהגיעו עייפים מהחום וההמתנה....
המנות העיקריות הגיעו בהרכב חסר, והן בהן והן בהמתנה לקינוח, נאלצנו לאיים בביטול ההזמנה..
הדבר היחידי שהתעלה מעל האוכל הרע היה השירות הרע עוד יותר. הצירוף של שניהם היה באמת מוגזם.
למען האמת, השירות היה כ"כ רע ומזלזל שבחרתי שלא כהרגלי להשאיר טיפ קטן במתכוון.
מעניין... סוף סוף המלצר חזר במהירות, ושאל אם לא נהנינו מהארוחה כיוון שהשארתי "רק טיפ של 5%".
אמרתי שמזמן לא זכיתי לארוחה ושירות כ"כ רעים ומזלזלים.
התגובה לא הפתיעה: שום מילת התנצלות... הוא פשוט משך בכתפיו, הסתובב והלך....
מבחינתי אין שום סיבה שבעולם שהפגנת צירוף אומלל כזה של אוכל רע ושירות נורא שתחזיר אותי לשם, או תגרום לי לשלוח לשם מי מחברי...