א'-ת' עפר שכטר:

MorLoveOfer

New member
א'-ת' עפר שכטר:

היה משהו דומה בפיג'מות...צריך לרשום בכל אות משהו שקשור לעפר שמתחיל באות הזאת: א'- ב'- ג-' ד- ה'- ו'- ז'- ח'- ט'- כ'- ל'- מ'- נ'- ס'- ע'- פ'- צ'- ק'- ר'- ש'- ת'- בהצלחה =]
הנה שלי: א'-אקזיט ב'-בועז בן ציון ג'-גילי(אחות של עפר) ד'-דייי אני חולה על עפררר ה'-האלופה ו'-וניל עוגיות, וניל פצפוצי שוקולד (טעמי הגלידה שעפר הכי אוהב) ז'-זכיתי לאהוב את עפר =] ח'-חיימשליי, חתיך שלי, חמוד שליי ט'-טלנובלה בע"מ י'-יוסי(אבא של עפר)יהודית (אמא של עפר ז"ל) כ'-כפיות ל'-ליל אהבה בצמח מ'-מועדון לילה נ'-נו אקזיט ס'-סלקום (פרסומת) ע'-עפר, עד החתונה פ'-פיטר פן צ'- צטרפו לפורום עפר ק'-קפה שחור (עפר הכי אוהב לשתות ב2 בלילה) ר'-רופין (בית הספר שעפר למד בו) ש'-שכטר ת'-תום שלייפר

esterosh

New member
יאללה נענה.

רעיון חמוד
א'-אבידות ומציאות ב'-במבה ג-ג'וני דיי
ד-דרדסית
ה'-האקס המיתולוגי ו'-וי או דיי ז'-זקן תייש ח'- חמוד ט'-טלי שרון י'-ייצוג 1 כ'-כפיר אונגר. ל'-לוויס מ'-מכוניות נ'-ניקולואודיון. ס'-סיגי ע'-עפר פ'-פובידליה צ'-צניחה ק'-קוביות בבטן ר'-רשת ש'-שכטר ת'-תפוז

מגניביישן

א'- אונגר חח. ואקזיט ב'- בננה. סתם אממממ בועז בן ציון ג- אוף זה קשה. גילי! או גלישה... ד- ה'- ו'- ז'- ח'- ט'- טב"ע וטלי כפרעליה י'- (את שכחת את האות זאת באותיות ונאלצתי להוסיף בעצמי!
) ובגלל זה עכשיו שכחתי מה רציתי לכתוב...אהה יאיר שכטר (ואי לקח לי שנים לזכור את השם משפחה חחחח בהתחלה קראתי לו יאיר עפר ואז יאיר אונגר חחחח) כ'- כפיות ל'- מ'- משחק החיים נ'- ס'- ע'- עלמה אחות של כפיר
פ'- פסטיגל צ'- ק'- ר'- ש'- שכטר ת'- אוף די התייאשתי, יש תחומים שאני לא טובה בהם

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gif../images/Emo3.gif

א'-אקזיט
ב'- ג-' ד-דרדסית
ה'-האקס המיתולוגי
, האלופה ו'- ז'- ח'- ט'-טלי שרוווון
כ'-כפיות
, כפיר ל'- מ'- נ'- ס'- ע'- פ'- צ'- ק'- ר'- ש'- ת'-תום שלייפר

MEyTi L O

New member
חח רעיון חמוד =]

א'- אקזיט ב'- בירה
ג-' ג'ימי (החדר כושר שלו XDD) ד- דרדסית ה'- הפיג'מות ו'- וי. או. די ז'- זקן (כאילו על הפרצוף, לא זקן בגיל XD) ח'- חתיך
ט'- טלי שרון י'- יאיר שכטר כ'- כפיות ל'- לייט נייט (איכשהו עוד יש אפשרות..) מ'- מועדון לילה נ'- נו אקזיט ס'- סלקום ע'- עפר שכטר פ'- פובידליה צ'- צניחה P: ק'- קפה ר'- רשת ש'- שכטר ת'- תפוז

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gifאוו כמה זמן לא הגבתי פה ../images/Emo6.gif

א'-אקזיט
ב'-בועז בן ציון ג-'גמד .... [לא היה לי מה לרשום לא להרוג אותי ! ] ד-דרדסית
ה'-האקס המיתולוגי , האלופה ו'-וואי זה קשה !! חח ז'- ח'-חחח אין לי מה לרשום נממ חפירות נחשב ?
ט'-טלנובלה בע"מ
טלי
כ'- ל'- מ'-מאותגר גובה :" אני שואלת מה אתם קשורים אחד לשני את טוילה אתה מאותגר גובה " [פרק 120 טב"ע שרית לכפירת ורננה חח
] נ'-נו אקזיט [אני חייבת לומר שזה היה סרט משעמם ] ס'-סלקום ע'-עיניים ! [אוו העיניים שלו
] פ'-פסטיגל צ'- ק'- ר'-רשת ש'-שכטר [אוו כזה צפוי חח
] ת'-תחת [הפקת התחת
]

כרמלי6

New member
../images/Emo121.gif

אווו כמה דברים יש לי לספר עליהם אבל אני יחכה לסיכום שבועי חחח
כי אין לי לאן לרשום את זה חח זה לא קשור לכלום

liza k

New member
עוווווונה ^

א'-אקזיט ב'-במבה ג-'לאדעת ד-כנ"ל ה'-האלופה ו'-לאדעת ז'-כנ"ל ח'-כנ"ל ט'-טלנבולה בע"מ כ'-כפיר ל'-לאדעת מ'-מועדון לילה נ'-נו אקזיט ס'-לאדעת ע'-עפר פ'-פיטר פן צ'-לאדעת ק'-כנ"ל ר'-רשת ש'-שכטר ת'-תום

למעלה