כריש_מחודש
New member
א-ר
א-ר אני מצרף גרף להמחיש את טענותיי,מוצגA .
א-ר אני מצרף גרף להמחיש את טענותיי,מוצגA .
תשובה להערה למוצג B כריש, זה כל מה שיכולת למצוא ?? בחייך, בקטע שסמנת לא היו שום קווי התנגדות יורדים, או התנגדות ממחירים הסטורים ! לא הייתי קורא לזה אפילו divergance. חלש.מוצגB
רק ניסתי להראות לך שה-roc שצרפת לא פגע בשוק מגמתי כשם שמתנדים אחרים לא פוגעים לגבי קווי ההתנגדות שציירת-תזכור החיתוך בדרך.תשובה להערה למוצג B כריש, זה כל מה שיכולת למצוא ?? בחייך, בקטע שסמנת לא היו שום קווי התנגדות יורדים, או התנגדות ממחירים הסטורים ! לא הייתי קורא לזה אפילו divergance. חלש.
נסיון נחמד, אבל יש הבדל עצום, ושוב...עצום !!! בין מהלך ללא התנגדויות למעלה, למהלך של עכשיו. לא סתם הרבה טריידרים וטכנאים מעדיפים לקנות מניות שעשו new high, כי פשוט שם הדרך פתוחה, כולם מרוצים.רק ניסתי להראות לך שה-roc שצרפת לא פגע בשוק מגמתי כשם שמתנדים אחרים לא פוגעים לגבי קווי ההתנגדות שציירת-תזכור החיתוך בדרך.
אפשר להפריע לשניכם? מכיוון ששניכם ידידים ואפילו חברים טובים אני רוצה להביע את פליאתי מההתדיינות על הטווח הקצר שאין הוא מעניין כרגע. וזאת למה? מי שמנתח את המצב ברור לו כי אנו נמצאים בגל מתקן. גל זה הוא אנטי מגמתי. בתוך גל זה קיימים מספר גלים משניים. האם נגיע כבר עכשיו ל 445 או שנעצור ב 435 נרד קצת ונעלה לשם זה לדעתי טעות . הרי עדיין לא התקבלו כל האיתותים הנותנים תקפות לחולשה במגמה ומצד שני על הגרף קיימות רמות התנגדות בטווח הקצר. היינו הך לגבי הנאסדק גם שם מומנטום מעט נחלש אך כפי שכבר כתבתי לך א.ר קודם וגם כפי שהכריש ניסה להוכיח זה לא מספיק. צריך עוד משהו שיקרה. אמנם על הגרף ההתנגדויות רבות ואכן טכנאי אמור להיות מודע לבעיות אלה ואל לא לקבוע עמדה לפני שהגרף קבע אותה ( וכך לא עושה הכריש הפעם לצערי ...) אך אין לקבוע כי השוק יחל לרדת כבר עתה אלא רק לאחר פריצת קו תמיכה או קו מגמה עולה . מקווה שלא הפרעתי....תשובה להערה למוצג B כריש, זה כל מה שיכולת למצוא ?? בחייך, בקטע שסמנת לא היו שום קווי התנגדות יורדים, או התנגדות ממחירים הסטורים ! לא הייתי קורא לזה אפילו divergance. חלש.
ל.ס. ביום שתוציא את המילה גל מהלכסיקון שלך תפסיק לכתוב שטויות ראה משכתבתי לך אי שם למטה.אפשר להפריע לשניכם? מכיוון ששניכם ידידים ואפילו חברים טובים אני רוצה להביע את פליאתי מההתדיינות על הטווח הקצר שאין הוא מעניין כרגע. וזאת למה? מי שמנתח את המצב ברור לו כי אנו נמצאים בגל מתקן. גל זה הוא אנטי מגמתי. בתוך גל זה קיימים מספר גלים משניים. האם נגיע כבר עכשיו ל 445 או שנעצור ב 435 נרד קצת ונעלה לשם זה לדעתי טעות . הרי עדיין לא התקבלו כל האיתותים הנותנים תקפות לחולשה במגמה ומצד שני על הגרף קיימות רמות התנגדות בטווח הקצר. היינו הך לגבי הנאסדק גם שם מומנטום מעט נחלש אך כפי שכבר כתבתי לך א.ר קודם וגם כפי שהכריש ניסה להוכיח זה לא מספיק. צריך עוד משהו שיקרה. אמנם על הגרף ההתנגדויות רבות ואכן טכנאי אמור להיות מודע לבעיות אלה ואל לא לקבוע עמדה לפני שהגרף קבע אותה ( וכך לא עושה הכריש הפעם לצערי ...) אך אין לקבוע כי השוק יחל לרדת כבר עתה אלא רק לאחר פריצת קו תמיכה או קו מגמה עולה . מקווה שלא הפרעתי....
לא התכוונתי הבוקר לשחק רק את הסנילי הנרגן על ליאון אבל (ולתשומת לב הטכנאים של תפוז) משכתבתי נמחק. מהותית אין לי פתרון לויכוח הזה בין א.ר. למרקיז לבית כריש אלא לומר שבblowoff המתנדים יכולים לספר כל מיני סיפורים (כולל התוספת הנחמדה - והחשובה - של המקללן ע``י הינוקא) אבל השוק בשלו. נדמה לי שטוד הריסון ברילמוני הבוקר מספר את הסיפור בצורה הטובה ביותר (אלה שאינם מנויים יוכלו לקרוא את זה בסריטדוטקום מחר). אני לא כ``כ מאמין ששוקי מניות יתנהגו כמו סחורות אבל מי שזוכר כיצר התנהג המעוף מיד לאחר פרוץ השלום מתוצרת אונ` ת``א על מדשאת הבית הלבן ב93 למשך כששה חודשים יזכור גם כיצד מתנהג blowoff. (אינני רוצה לקרוא לזה bear market rally משום שהדאו ילך לשיאים חדשים לדעתי). נחיה ונראה אם שווקי העולם ישארו שווקי מניות או שנהפכו לחיות מסוג חדש.ל.ס. ביום שתוציא את המילה גל מהלכסיקון שלך תפסיק לכתוב שטויות ראה משכתבתי לך אי שם למטה.
תשובה לכוכב הערב מסכים איתך שהתבנית הדובית של כוכב הערב נכשלה, אבל לעבוד רק לפי זה, זה ממש לא רציני. אם אתה שם תבניות candlestick לפני קווי מגמה יורדים, התנגדויות ממחירים ובעיקר divergance במתנדים אז לבריאות. לטווח של יום-יומיים זה אולי טוב, לא הרבה יותר.א-ר אני מצרף גרף להמחיש את טענותיי,מוצגA .
אולי אפשר בקצרה להסביר מהי תבנית כוכב הערב. תודה.תשובה לכוכב הערב מסכים איתך שהתבנית הדובית של כוכב הערב נכשלה, אבל לעבוד רק לפי זה, זה ממש לא רציני. אם אתה שם תבניות candlestick לפני קווי מגמה יורדים, התנגדויות ממחירים ובעיקר divergance במתנדים אז לבריאות. לטווח של יום-יומיים זה אולי טוב, לא הרבה יותר.
כנראה.... שכל אחד מאיתנו יתבצר בעמדה שלו וכל טענות שנעלה אחד כנגד השני לא יעזרו עלמנת לשכנע אחד את השני,לכן ניתן לשווקים להכריע בינינו ואיך אומר הפתגם``מי יתן והטוב ינצח``תשובה לכוכב הערב מסכים איתך שהתבנית הדובית של כוכב הערב נכשלה, אבל לעבוד רק לפי זה, זה ממש לא רציני. אם אתה שם תבניות candlestick לפני קווי מגמה יורדים, התנגדויות ממחירים ובעיקר divergance במתנדים אז לבריאות. לטווח של יום-יומיים זה אולי טוב, לא הרבה יותר.
תגובה לאור הויכוח ביננו נוצר הרושם שהדעות שלנו מנוגדות. אני לא הולך נגד המחירים. פשוט כשאני רואה שהשמיים הבהירים הופכים לאפורים משהו, אז לקחת מטרייה זה צעד נבון, במיוחד בשווקים הפיננסים. שים לב שבד``כ בכל תיקון מעבר לשבוע אנשים הופכים ל bulish ומתעלמים מאיתותים, שלאחר מכן אומרים לעצמם:``איך לא ראיתי את זה, למה לא צמצמתי פוזיציה...`` וכו.. כל הגרפים שצרפתי הינם רק לצורך המחשה שהשווקים בארה``ב נמצאים באיזור מבחן, ושהמתנדים לא מאשרים בנתיים את המהלך האחרון. מה שאני רואה בגרף, זה מה שיש. ואם כטכנאי אתה מתעלם מהכלים הנ``ל, אז מה כבר אפשר להגיד... קח את השבוע הקרוב, ונראה האם האיתותים הוכיחו עצמם או לא. בכל מקרה תהיה האנליזה אשר תהיה, לטעמי השימוש ב stoploss מאוד חשוב באיזור הנ``ל (כפי שתמיד הוא חשוב).כנראה.... שכל אחד מאיתנו יתבצר בעמדה שלו וכל טענות שנעלה אחד כנגד השני לא יעזרו עלמנת לשכנע אחד את השני,לכן ניתן לשווקים להכריע בינינו ואיך אומר הפתגם``מי יתן והטוב ינצח``
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.