א ר ה " ב

אחרי ששמעתי חדשות כל הלילה...

אני רק יכול לאמר שזה ממש סרט אימה, או לפחות ספר של קלנסי... במטוסים מדובר על סביבות ה-400 הרוגים. פנטגון בלבד, עוד 800. בנייני התאומים- מעריכים כ- 10000 הרוגים ואל לנו לשכוח שכאשר נפל הבניין הוא לקח עימו את צוותי ההצלה הכיבוי והמשטרה שהגיעו לאחר המטוס הראשון! בבוקר תפסו שוטרים אמריקאים שני מחבלים עם רכב תופת שתכננו לפוצץ את גשר וושינגטון שבניו-יורק. בכל אתרי האופנועים האמריקאים יש פורמט כזה או אחר שמציין את הטרגדיה הנוראית- מן הסתם אין חדשות היום! בקיצור- אנו קמים היום לעולם אחר.... רע יותר! אני הולך לישון
מקווה שכל זה רק חלום בלהות.... אייל

ויש חכמים....

לכל דבר יש עוד צד... ויש חכמים בעולם שיגידו שכל זה לא היה קורה אילו ארה"ב לא היתה תומכת בגלוי במאבקם של הישראלים נגד הפלשתינים, ומה לארה"ב להתערב ולנקוט צד, ולקומם עליה את כל העולם המוסלמי? ואחרי הכל זה נכון שזה חלק מהותי ממה שמקומם את העולם המוסלמי כנגד ארה"ב. תחשבו גם על זה, ותחכו ותראו איך זה יאמר בשלב כלשהו. com.ביז´ו

MexMex

New member
כבר אמרו

ביז´ו יקירי. אנ´לא יודע מה מראים לכם בארץ, אבל אחד מראשי אירוגוני הפלסטינים בארה"ב כבר אמר את זה (כמעט מלה במלה) בראיון לרשת ה BBC WORLD. לפחות המקסיקאים התעלו על עצמם ונתנו לנו ערוץ אחד (את ה BBC) בשידור חי במקום פטפטת בספרדית... אדיוס

MקסMקס ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif

מה נשמץ שם במחיקו ? שמעתי שהסומבררוס ביטלו את חגיגות יום העצמאות שלהם לכבוד החגיגה. קנית כבר כלי ? com.ביז´ו

לדעתי הבעיה היחידה של החבר שלך

היא: שהוא עוד לא עבר את גיל ההתבגרות?? ההורים לא מרשים? ואני לא מתווכחת על המצב הפוליטי כאן. קשה כאן זה לא ויכוח. זה מצב!! אז מה? אנשים לא מגיעים לכאן? עסבקים לא מתקיימים כאן? לידיעתכם, הראשונים לבטל טיולים או נסיעות לארצנו הקטנטונת הם היהודים בחו"ל.

למעלה