א ר ה " ב

א ר ה " ב ../images/Emo14.gif

נורא ואיום לומר זאת..... אכל כעת... האם מישהו ידרוש מנשיא ארה"ב תגובה שקולה ומתונה לטרור, כפי שהעולם דורש מאיתנו ????? האם מישהו ידרוש מנשיא ארה"ב לשבת, לדבר, ולנהל מו"מ עם בין לאדן .???? אני מניח שיהיו שם אלפי הרוגים וכנראה שנאלץ להוסיף סיפרת עשרות להערכה הזו, אך יש גם את הצד הישראלי. מחר בבוקר - העולם כולו יבין אותנו. מחר בבוקר - העולם יתייחס אחרת לטרור באשר הוא. מחר בבוקר - העולם ידרוש מישראל לגלות תקיפות לא מתפשרת לטרור. להערכתו של הביז´ו, נסתם היום הגולל על יפי הנפש בתבל, נסתם היום הגולל על מעלליו של הראיס מעזה. ולמרות הכל, לביז´ו אישית יש כרגע משפחה בניו יורק סיטי ואין קשר טלפוני. com.ביז´ו

MikeE

New member
אויי מה יהיה ../images/Emo7.gif ../images/Emo14.gif ../images/Emo16.gif

kerenn

New member
אין לי מילים. ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo57.gif

zataomm

New member
תסלחו לי על האסוסיאציה

אך זה ממש מזכיר לי את הסרט היום השלישי: המדינה מתנהלת מהמטוס של הנשיא- AIR FORCE 1, קוי הטלפון ואתרי החדשות המרכזיים קרסו, כוננות עולמית, בניינים מרכזיים בארה"ב קורסים, אנשים רצים ברחובות. טירוף, פשוט טירוף.

pussycat*

New member
תגובה מארה"ב

עכשיו נראה איך ארה"ב דוגלת במדיניות ההסלמה וההבלגה...כשזה מגיע אליהם זה כבר לא יהיה כ"כ הבלגה... נמתין לתגובתם בסבלנות.

kerenn

New member
החוצפה של סגן שר החוץ המצרי

שאומר שהוא לא יהיה מופתע אם מאחורי הפיגועים עומדים גורמים ציוניים!!!

zataomm

New member
סתם כדרך אגב

בכל אתרי החדשות הערבים אין ולו מילה אחת על הפיגוע, לא לבנון, לא ירדן, לא מצרים וכו´

אנבלrh

New member
האם מישהו חשב לרגע ../images/Emo18.gif

שהרי אם הצליחו לפגוע בצורה כזו בארה"ב מה היה קורה לו היו מחליטים לפגוע בנו? איך זה היה נגמר? אף אחד לא מוגן ולידיעה נוספת: ההערכה היא שבביניני התאומים היו בערך 125 אלף איש וזו הערכה בלבד, (ונוגעת רק לביניני התאומים)
וזה עוד לא נגמר, מי יודע כמה ישראלים ויהודים נהרגו שם

kerenn

New member
ועוד צריך להוסיף

לספירה את הנוסעים במטוסים (עוד כמה עשרות), את הנפגעים בפנסילווניה ובפנתגון ואת האנשים ששואפים ברגעים אלה את כל העשן לראותיהם...ויד הטרור עוד נטויה...

Ryan

New member
ואולי

חוץ מסתימת הגולל על יפי הנפש, יחדל המשפט "אנחנו עם כובש, זו אשמתנו ועלינו לנהוג באיפוק, כי איפוק זה כוח" להשמע במחוזותינו. מתי יבינו כל השמאלנים בטירוף שחושבים עם הלב ולא עם המוח, שאיפוק, במצב הנוכחי, משמעו לא כוח - אלא מוות?

ofnik

New member
הופה-אל תתחיל להתלהם-מזמן כבר

אין משמעות אצלנו להבדל בין שמאלנים לימנים-ויש טוענים שמעולם לא הייתה-מלבד ההבדל שהשמאלנים כן פועלים עם המוח והימנים עם כח- (ולא אזכיר משהו שקרה פעם עם איזה ראש ממשלה)-אז תרגע

ofnik

New member
וכמובן- זו הזדמנות לפעול בכח נגד כל

הפודמנטליזם המוסלמי באשר הוא-היות והוא הכח האמיתי מאחורי כל הטרור וגם אצלנו-ערפת והפלשתינאים הם פיונים שמקבלים כסף ועידוד מאיראן ולא שווים כלום בלעדיה.

Ryan

New member
אז בוא אני אחדש לך...

מאוד מעודד אותי לשמוע שלדידך אין הבדל בין שמאלנים וימנים. שמאלנים שרואים עצמם בצורה זו, או הימינו משמעותית השקפתם בשל האירועים האחרונים - כבודם במקומם מונח. אחרי הכל, אחרי מלאווח פיצה, פלורליזם הוא אחד הדברים היפים ביותר בחברה הישראלית, כל עוד אין סכנה שהוא יוביל לאובדן חיים. בבקשה אל תגיד לי אם מתי כמה ולמה להתלהם. אני התייחסתי לשמאלנים יפי הנפש. אתה לא מגדיר עצמך ככזה? תתעלם מהודעותיי. אם כן, אני לא רואה שום הצדקה לטענותייך כנגד התלהמות זו: 1. "אף פעם לא היה הבדל בין השמאל והימין" - תחסוך ממני, ידידי המפריח פתגמים חסרי שחר. שמאל וימין הן שתי עמדות אידיאולוגיות מנוגדות מעצם הגדרתן... ההשקפה לפיה רק ויתור יעזור (שמאל) לעומת ההשקפה לפיה ויתור רק יגרור ויתור נוסף ואולי אף יחמיר צרותינו(ימין). יש לציין שמעולם לא הגיע השמאל להישגים מושלמים, וכינה את תוצאות מעשיו השליליות בכינוי המתחסד "קורבנות השלום". בולשיט. אין דבר כזה, יש קורבנות הטרור. הימין **כן** חושב, תתפלא, ולעתים מחשבה מסתכמת בהחלטה הבלתי נמנעת שיש לפעול בכוח. לא מקובל עליך? יכול להיות. שרירותי? ודאי שלא! תיכף תבוא ותגיד שגם הצבא עובד רק בכוח ולא עם המוח. אין הבדל בין השמאל והימין? אולי היום. גם זה ממש לא בטוח (ע"ע שריד ושות´). בקשר לעבר- מוזר לטעון כך. מוזר, ואף מופרך מן היסוד. 2. "השמאלנים חושבים עם מח והימנים עם הכוח"- אוי באמת! תכניס שוב את רצח רבין. כמה אקטואלי. תיכף תתחיל לקרוא קריאות היידה טומי, שכן הדתיים כולם אשמים ברצח. המדובר היה בקומץ קיצוני שיגעל המכוער עמד בראשו, והם אינם מייצגים את הימין והעובדה שאתה גורס כך עצובה ומעידה על כך שלמרות המנותך (בעבר?) על מחנה יפי הנפש סובלנותך והכבוד שאתה מפגין לעמיתיך נמוכה מיצחק שמיר בלי נעליים. ניגוד? אני לא בטוח. ולסיכום: אתה רוצה שאני ארגע? קפוץ לי! דהיינו: "טוינג טוינג טוינג"; "למעלה-למטה" וכיוצ"ב.

ofnik

New member
ועוד שאלה-נגד מי ארה"ב צריכה לנהוג

באיפוק או בתקיפות? נגד המכסיקנים שמעבר לגבול? נגד הכושים בשכונות העוני? נגד המהגרים הלטינים? ואולי פשוט לחסל את ערפאת? אתה מתחיל להבין מה המשמעות של פיגועי טירור-ושהמטרה הראשית שלהם היא לעורר תגובה תוקפנית כלפי אוכלוסייה בת-ערובה של מיעוט אזרחי שלרובה אין קשר לעניין-כדי לקבל אהדה ציבורית-וזה מה שקורה אצלנו יום יום- אם אתה חדש פה או סתם לא יודע מה קורה במציאות- מדינת ישראל פעלה בכוח נגד הפלשתינאים במשך 35 שנה ובאופנים שעד היום היא מתביישת להודות בהם-ומה יצא מזה? אתה חושב שאם נשמיד חצי מאוכלוסיית עזה-יפסקו הפיגועים? הפתעה-לא רק שלא יפסקו-אלא יגברו- ממש קל להגיד שצריך להגיב בתקיפות-אבל נגד מי? וממש במקרה ראש הממשלה שלנו היום שקורא לאיפוק ומבטל תוכניות פעולה צבאיות הוא לא בדיוק "מהשמאל" מצטער לגלות לך-אבל המצב הוא טיפלה יותר מסובך ממה שאתה וביג´ו חושבים או מסוגלים לחשוב והלוואי שבאמת היה אפשר לפתור את הבעיות ע"י שימוש בעוד כוח...

Magius

New member
../images/Emo16.gif ... ולצערי, בטח רק התחלנו

המתקפה הנבזית הזאת (זה מזמן כבר לא "פיגוע") אכן הפתיעה את כולם, מן הסתם את האמריקאנים יותר מכולם.. אינני מסוגל לעכל את כמות הנפגעים במתקפה הזאת.. רק במטוסים (אם נגיד, בממוצע 100-150 איש) מתו כ400-600 איש.. שלא לדבר על הבניינים... הסובבים.. וכו´ וכו´... ארה"ב כעת בכוננות ברמה של "מלחמת עולם", כל הגבולות סגורים (עם מקסיקו וקנדה), שדות תעופה מושבתים.. רוסיה תיגברה את כוחותיה האויריים, וכן מדינות שונות באירופה ואפילו אנחנו (מן הסתם) העולם כעת הוא כחבית נפץ.. השאלה היא... מי ידליק גפרור?

Big Max

New member
כן, זה רעיון מצוין ../images/Emo3.gif

אם יש לכם חברים אמריקנים, אירופאים, או אחרים, שלא ממש תומכים במדיניות הישראלית, ושמבינים קצת הומור ציני, תשלחו להם הודעה בסגנון הבא: "The Israeli government condemns any acts of violence against innocent cevilians on both sides. Even in this harsh time, I call upon you to keep restarained and to get back to the negotiation table as soon as possible". Big Max, שחושב שלפעמים כל מה שנשאר זה הומור שחור

ofnik

New member
בתיאוריה כן-אבל כמי שחי באירופה

ובעל חברים שם-אני יכול לספר לך שמבחינתם ישראלים ופלשתינאים זה בדיוק אותו חרא-שתי קבוצות של מופרעים שהורגים אחד בשני- רק שהישראלים גם מקבלים כסף ונשק מארה"ב כדי לעשות את זה- מבחינת האירופאי הממוצע-כולם כאן הולכים עם כפיות ורוכבים על גמלים ויש להם רובה או מטען חבלה בכיס. חבר טוב שלי מאיטליה לא מגיע לבקר אותי ב-10 השנים האחרונות-כי ההורים שלו לא מרשים לו-הוא בן 27- הם בטוחים שכולם כאן פנאטים ורוצחים-ומדובר במשפחה שמקורה מדרום איטליה-שכידוע זה לא המקום הכי מסודר בעולם אז המשחק של הם התחילו והם יותר רעים ואנחנו תמיד צודקים-הוא משהו שנראה לנו מאד מאד מאד נכון והגיוני-אבל ממש חסר משמעות עבור יתר העולם- תחשוב רגע מה אתה חושב כשאתה רואה את הרצחנות ההדדית בין שכנים של אותו הרחוב בבלפאסט שחלקם קתולים וחלקם פרוטסטנטים- זהו טירוף אחד גדול- וככה בדיוק אנחנו נראים מבחוץ...

למעלה