א פ ר ת

גוגי=GUGI

New member
א פ ר ת

אני מישתגע.. נו מה קורה איתך? שבת שלום ואוהב אותך... גוגי...(מודאג)

אפרת.א

New member
נשמההההה...........אל

תשתגע (אתה גם ככה שרוט מכל הכיוונים:))) לא שמעתי את הצלצולים שלך - רק אחר כך מאוחר יותר את ההודעות תודה שדאגת - (אתה יודע שלא ``אתפגר`` מבלי להודיע לך קודם...שתהיה מוכן עם זר פרחים:) אוהבת אותך שבוע נפלא .... אפרת... (שתחזיר לך צילצול כשהיא תתחזק קצת) - אגב........אהבתי את אהבתך החדשה!!! שמור עליה - היא מופלאה!! :))))

גוגי=GUGI

New member
נשמההההה...........אל

תדברי שטויות... :) תתקרבי קצת...אגלה לך סוד! שששששש שמעי שמעי..יש כאלה שפויים בעולם הוירטואל.. וממש פסיכופטים בעולם החי... וגוגי...שרוט ביותר בעולם הוירטואל..וילד שקט וטוב בעולם החיצון.. בקשר ..למופלאה..אכן מופלאה !!!!!!! על התפגרויות לא בא לי לדבר.. 8-( גוגי..(שסובל לפעמים מחוסר תקשורת עם איריס השפיצונית..) אבל אוהב את ההיא...שתמיד לא מרגישה טוב כשהוא בסביבה... תגידי...היתכן שאני אמנחוס שלך? מואה לך...צ`או

אפרת.א

New member
נשמההההה...........אל

תחשוב ולו לשניה שאתה המנחוס שלי...אין צ`אנס! לא פר....בפעם ההיא שלא הרגשתי טוב הייתי עם 40 מעלות חום...ידעת את זה מראש:)) הפעם הפתעתי קצת (גם את עצמי) אז מה...חחחחח ראית , הגעתי בשיא המרץ והכיף - אפילו רקדתי עם המופלאה שלך! אגב ריקודים - פעם אחרונה שמוותרים לך ואתה יושב שם בצד וצופה...אין לצפות יותר - יאללה לרחבת הריקודים!:)) אפרופו השריטה שדיברנו עליה...אם היית שרוט בעולם החיצון (בינינו) לא היה לך צ`אנס עם המופלאה:)) עכשיו תורך להתקרב קרוב קרוב........עוד קצת.....כן זהו - - - - מווווואאאאאאאהההההההההההההה שלך - איריס (שתמיד מחייכת אליך מכל הלב!:))

למעלה