א-פ-ל-י-ה!!!

Pixie Corpse

New member
א-פ-ל-י-ה!!! ../images/Emo46.gif

קרה לכם פעם?? כן... שהרגשתם שההורים מפלים ביניכם לאחד האחים הקטנים, שיש לו מן העדפה כזאת, שלא משנה מה האחים הקטנים יעשו שלילי, הם פשוט יקבלו אותם, ולא משנה מה אנחנו נעשה, כלומר, הדבר הכי חיובי ונחמד ואדיב בקיצור אתם הכי הכי בעולם, עדיין אתם מרגישים שהאחים מקבלים יחס מועדף?? אצלי זה קורה לצערי הרב. המשתתפים: אמא מעצבנת לעיתים קרובות.
אחות מעצבנת תמידית.
אני, ילדה טובה עפולה
זה כזה חרא גדול. יש לי אולי מיליון דוגמאות להראות לכם שאכם מתבצעת פה אפלייה ברורה ואין לי שמץ למה. הסיטואציה: אחותי בת ה-10 עם רגלי הענק, משאילה ממני נעליים, אני, עם הרבה כוונה טובה, שלילדה המעצבנת הזאת יהיה משהו לנעול כי אלוהים יודע איפה הנעליים שלה
משאילה לה את הנעליים שאני הכי אוהבת. היא יוצאת לפעילות בצופים, אני מזהירה אותה, שתשמור על הנעליים שלי כי אחרת אני פשוט אנפץ לה את הגולגולת הריקנית שלה (כל זה נאמר בכוונה טובה ומילים עדינות להפליא). המשך- האחות הקרצייה חוזרת מהצופים עם הנעליים היקרות והאהובות שלי מלאות בצבע לבן (הנעליים בצבע שחור, ואתם יכולים לתאר לעצמכם כמה לא מחמיא זה נראה...) כמעט היה לי חשק לזרוק אותה מהמרפסת, אבל התעשתתי בתקווה שיקנו לי חדשות והיא כמובן תקבל על הראש (קיוויתי שזה יהיה אגרטל או משהו). בכל מקרה, אמא מגיעה הביתה, ובנימה רגועה אומרת אוייש, איך עשית את זה?? טוב, ואז היא פונה אלי, אולי תנסי לנקות את זה?? נו... נלך ל...יהודה, בקניון, הוא כבר ינקה לך את זה (עד היום הנעליים לא נלקחו לאותו יהודה הפלוני אלמוני). יום אחרי כן, קופסת נעליים בסלון... אחותי רצה שמחה ומאושרת כדי להראות לי איזה נעליים יפות אמא היקרה קנתה לה. היא גם הרסה לי את הנעליים, וגם קנו לה נעליים חדשות. בלעחס!! חוץ מהערות הסרקסטיות, הערמומיות משהו של אחותי כלפי הנסלחות במצמוץ ולא יותר היא גם הקימה התנחלות אצלי בחדר, כי אצלי יש את הפאקינג מחשב, אוקיי, אני מתעלה על עצמי, אולי נזכה לקצת הערכה בבית הזה. איזה הערכה ואיזה משמשים?? היום זה כבר עבר את כל הגבולות- אחותי הקרציה, מתיישבת בחדר, ומתחברת לצ'אט הזה של ערוץ הילדים, (אני אומרת לכם, צריך למוטט את האתר הזה איכשהו...
) משהו כמו שעתיים וחצי היא יושבת, ומתכתבת עם מישהו בשם "החתיך ההורס העולמי" כמה מתאים למלכת העולם, שהיא מחשיבה את עצמה למינימום מירי בוהדנה לשוחח עם מישהו שהוא חתיך הורס עולמי... כן בטח... טוב, לעניננו, אני חוזרת לחדרי הנחמד, ומבקשת ממנה שתצא למס' דקות אחדות כדי שאני אוכל להחליף בגדים, במשך רבע שעה אני עומדת עם ג'ינס ומגפיים אחרי יום שרב בשמש, מבקשת להחליף בגדים לאיזה טי- שירט ומכנס קצרצר, כדי שהנקבוביות ברגל יוכלו לנשום. אבל לאאאאאאא, היא לא תצא, החתיך ההורס העולמי אמר לה להמתין שניה (איפהההה הפאקינג פמיניזם????? הא???, רואים שאין לה את הגנים שלי, היא לא קשורה אלי בכלל המתרפסת הזאת...) באתי, וכיביתי את המחשב, ישרררר היא רצה לאמא, אמא נכנסת ומתרעמת עלי, שואלת אם אני נורמלית ומה הבעיה שלי, אני מסבירה לה את העניין, אפשר לומר שצעקתי עליה בחזרה, אבל בכל זאת הסברתי, והיא אומרת לי שאני אנוכית. אתם קולטים... אני, אנוכית. (WTF??!!!) אני, הילדה החמודה, שקמה כל יום בשש בבוקר, או שנשארתי עד מאוחר כדי לסדר את הבית כשהיא נפלה על הגב ולי יום למחרת היו תגבורים במתמטיקה. אני, שאירגנתי לה מסיבת יום הולדת כ"כ נחמדה, אני, שבישלתי, גיהצתי, ניקיתי, קיפלתי, עשיתי קניות ובקיצור נופת צופים. אבל לאאאא... אני אנוכית. אז... רבנו, ואני חושבת שאנחנו לא מדברות כרגע, החיים חרא, הקוסמטיקאית שלי שרפה לי את האיזור מתחת לגבות וזה ממש רחוק מלהראות טוב, זה לא בדיוק המראה השזוף כאן, חוץ מזה משהו לא סימפטי קרה לי לאצבע ביד (אני אחסוף פרטים) ואני תקועה עם פלסטרים ומשחות, וגם אני רבה עם כל העולם. אני חושבת שבמילה אחת אני יכולה למצות את החיים שלי - זבל. מה לעשות?? נשברות לי הביציות...

shiri_b

New member
מוכר.... (חוץ מהקטע של הגבות..../images/Emo3.gif)

גם ככה זה איתי ועם אח שלי הקטן או הגדול. אנחנו יכולים להגיד בדיוק את אותו דבר אבל בדיוק (זה בדוק) ושאני אגיד את זה אמא שלי תבין את זה כמשהו רע... ושהם אומרים את זה זה חמוד, בדיחה לא יודעת מה. אני אמרתי להורים שלי לא פעם ולא פעמיים שהם לא מחנכים את אחי הקטן באופן נורמלי ושהם נותנים לו להתחמק מדברים ושטויות. ואם הוא בוכה...תוך שנייה וחצי הוא מקבל את מה שהוא רוצה. ניסיתי להסביר להם.. עכשיו כל פעם שזה קורה אני מעירה הערה צינית על איך שהוא יהיה גדול ואיפה הוא יהיה עם החינוך הזה או שאני מסבה את תשומת ליבם לעובדה שאם אני הייתי עושה את זה.. וואי וואי מה היה קורה לי!

Pixie Corpse

New member
גם אצלך הוא משתמש בקטע הזה של הבכי?

הם תחמנים קטנים. עכשיו היא באה אלי כמו ילדה טובה כזאת ובשקט בשקט שואלת עם הטלפון אצלי. בא לי להכניס לה כאפה כזאת, שתעיף אותה לצד השני של העולם. המפגרת הזאת.

shiri_b

New member
כן, למשל בארוחות המשפחתיות

הוא צריך את כל התשומת לב של כולם... ושאני מעירה לו או אומרת משהו ישר "שירי אל תתחילי איתו". עולים לי על העצבים.

Pixie Corpse

New member
או כשהם מביאים את החברים הביתה

אווויייששששש, קודם כל הם מביאים עוד ג'וקים קטנים כמוהם, ואח"כ המקקים הקטנים האלה מעבירים עלייך ביקורות, על מה שאת לובשת, למה השיער שלך מבולגן, ושהם חושבים שאת הולכת רק עם חולצה למרות שיש לך את המכנס הקצר למטה. אני שונאת שונאת שונאת את אחותי. פשוט שונאת אותה.

*neta*

New member
גם ג'וקים של אחים גדולים יכולים

להעביר ביקורת...ראה ערך החברות הפרחות של אחותי..לפני כמה ימים אחת מהן סתם באה פתחה את המקרר (לפי הגודל שלה אני בכלל לא הופתעתי זה היה רק עניין של זמן עד שהיא תמצא את המקרר..) ודיברנו, ובאמת שניסיתי להיות נחמדה ושאלתי איך קוראים לה ובלה בלה ופתאום הפרה האוקראינית הזאת אומרת לי דפוקה הייתי ככה מלהוריד לה איזו סטירה, ועוד אחר כך אחותי כועסת עלי, אבל מי שם עליה בכלל
מה גם שאתמול ההורים שלי חזרו מחו"ל, אחרי שהם לא היו שבועיים, ואמא התפלאה שבזבזתי את כל הכסף שהיא השאירה לי..מה מסתבר? אחותי, שהסיעה אותם לשדה תעופה, אמא נתנה לה כסף שתעביר לי, אבל השמנפלצת הזאת שמרה לעצמה, ושהיא הגיעה הבייתה אחרי שהיא הסיעה אותם וראתה את הכסף שהם השאירו לי על השולחן, עם פתק בשבילי (שלא יהיו אי-הבנות), היא גם לקחה! ומה היא אמרה להגנתה? היא הייתה צריכה לקנות מכנסיים...וההורים לא עשו כלום, לא משנה שגם בתקופה שהם היו בחו"ל זאת עשתה בלאגן בבית לא עשתה קניות לא כלום, רק ביום האחרון העיפה את הזבל שהבית יראה נקי..והיא לא קטנה או משהו היא בת 20+!! כמובן שלי יש דעה יותר מעמיקה עליה ואני לא ארחיב עכשיו..אבל ההורים תמיד מוותרים לה, היא דפקה את האוטו איזה 20 פעם בערך, ולא מרשה לי לנהוג באוטו שלה כי היא פוחדת שאני אדפוק אותו..והיא בכלל לא ראתה אותי נוהגת, ומה שבטוח, שאני לא אנהג שיכורה. הקיצר (לא כל כך קצר..) מה שמחזיק אותי שפוייה בבית הזה זו הידיעה שעוד כמה שנים אני הולכת ולא שבה...

Pixie Corpse

New member
היא צריכה לקנות מכנסיים???

היא בת עשרים פלוס ואין לה חשבון בנק משל עצמה?? כאילו הלו?? שתמצא חיים. זה ממש מעצבן, ולא בסדר מצידה. אני חייבת כסף לקנות בגדים ואני לא מדברת עם אמא. חוץ מזה אנחנו טסים לחו"ל וזה ממש מעצבן שלא מדברים וכאלה. כשחושבים על זה, זה ממש כואב שאת יודעת פשוט בוודאות שאמא שלך מעדיפה את אחותך הקטנה ולא אותך או לפחות את שתיכן באותה מידה. אאוצ'

*neta*

New member
יש לה כרטיס אשראי ../images/Emo4.gif

אבל מה יותר כיף לשלם על עצמך או לקחת לאחותך הקטנה
? נתעלם מהעובדה שלא עשו לה כלום...בכלל לא אכפת לה היא כאילו לא מודעת למה שהיא עשתה ופשוט לא מבינה... ואני יודעת שהם מעדיפים אותה, רק אני באמת לא מבינה למה..

Pixie Corpse

New member
אין לי בעיה, שיעדיפו אותה, אבל פשוט

שלא יעשו את זה כ"כ שקוף.

shiri_b

New member
ושיקשיבו לי שאני אומרת להם

שהם מעדיפים אותו! אני מעירה להם וזה תמיד "שאת היית בגיל הזה אנחנו גם בלה בלה"

Pixie Corpse

New member
אני מאמינה שגם כשהייתי בגיל הזה

הם לא התייחסו אלי כ"כ נחמד.. היחס של אמא שלי לאחותי הוא פנטסטי, גם אלי, אבל ברגע שאמרתי משהו לבייבי המתוקה שלה, התהפך העולם.

MAYA20

New member
את לא מדמינת

הרבה פעמים יש באמת אפליה עיוורת. יש לי אח בגודל של טנק שבתנופת יד יכול למוטט עיר קטנה ועדין כל עוד גרתי בבית היה צריך לוותר לו "כי הוא הקטן" למרות שזה פחות משנתיים והוא ענק.

door

New member
../images/Emo13.gif

תחייכי! אני מכיר את ההרגשה, עד שאין לך מושג!!!! גם אני ילד מפתח שמגדל, בעצם, את אחותי בת ה-11 ואת אחי בן ה-6 (!!!)... זה לא כיף... תמיד יש אפליה אבל תזכרי גם את המקרים הטובים, שבהם כן יצאת פסדר, ואחותך נענשה... שמסתכלים על הכל, זה דיי מתאזן... זה כמו בפעם שההורים שלי קראו לי עצלן כי לא התחשק לי ללכת לסופר... אני, שנוסע לכל מקום (כל מקום!!!) עם אופניים, וחוסך להורים שלי הרבה כאב ראש של הסעות וכולי, עצלן?!?!? זה כל כך עצבן אותי... בעעעעעעע!!!! אבל מתגברים, והחיים נראים עכשיו חרא אבל עוד כמה דקות יהיה יותר טוב... דרך אגב, סגנון הכתיבה שלך אדירר!!! הייתי מרותק... וקראתי הכל!!

Pixie Corpse

New member
היי DOOR

תודה רבה על העידוד אתה באמת נחמד, כמו כן תודה רבה על המחמאות, את זה תמיד נחמד לשמוע. ההודעה שכתבתי פה נכתבה לפני המון זמן יחסית, ועכשיו הכל נחמד (למרות שעדיין לא קנו לי נעליים) אני כ"כ מבינה את הקטע עם ההורים, הם יכולים להיות כ"כ לא נחמדים אלי, ואפילו אחד לשני. בכל מקרה, אם אתה צריך פרגון, תרגיש חופשי לפנות אלי. ביי

למעלה