מייקי הגיבורה עברה את זה אחרונה
אם אינני טועה, אז חוויות טריות - מייקי את מוזמנת לספר... 1. זה לא כואב. זה בהחלט לא נעים. אני יודעת שאם רופא היה נותן את התשובה הזאת היית בועטת בו. אבל זה נכון..
2. אפשר להגיע עם מלווה, ואפשר גם לא. מה שנוח לך. לחדר הבדיקה בכל מקרה את נכנסת לבד. בארגבל נמצא שם עם טכנאית
. 3. את יכולה לשתות רק מים, אני חושבת שבדף ההנחיות כתוב להיות בצום, מייקי - עדכני. את יכולה לקחת כדור אם את צריכה. אפרופו כדורים.... את יכולה גם לקחת כדור הרגעה או חצי. זה משנה לגמרי את התמונה (מנסיון אחד בלי ואחד עם)
. 4. זה לא בהרדמה, אלא אם תצליחי לשכנע את בארגבל. עיפעופי עיניים ואיזו דמעה יכולה לעזור. סביר להניח שהוא יניא אותך מהרעיון, אבל אם את רוצה טישטוש - דברי איתו מראש
. 5. חפשי פה שירשור שלי מהעבר שבואינג קראה לו "מעשה בשני חוקנים"...
בפעם האחרונה שעשיתי את הבדיקה לא השתמשתי באנימה פליט שרשמו לי אלא קניתי טיובות קטנות (כמו כאלה שנותנים בבי"ח) שנקראות מיקרולט (אם אני לא טועה...). אכלתי יום לפני הבדיקה אוכל "קל". ארוחת ערב מוקדמת ואז בערב התייחדתי עם החוקן. לי זה שרף נורא. גם על זה יש פה שירשור....
לא זוכרת אם עשיתי שניים כאלה או אחד. לי זה הספיק אז גם לבארגבל זה הספיק... כמובן שנכנסתי לצום ורק שתיתי מים. 6. ממש לא ניתן להפריד הידבקויות. הבדיקה היא עם מתמרים שונים ומגוונים של מכשיר אולטרסאונד
. 7. לדעתי האישית בלבד אין שום בעייה לחזור לשיגרה. ברור שלא חזרתי לעבודה וצ'יפרתי את עצמי במזונות אסורים אח"כ וביום חופש סתם בשביל הפינוק
. לא זכורים לי כאבים של אחרי הבדיקה. קחי תחבושת בתיק, כי יש שלב שמחדירים מים...
חפשי פה שירשורים גם של ארץ דמיוני ושמחה על התמיכה. ממתינונת, אנחנו עוברות בדיקות ודברים הרבה יותר גרועים מזה. מי כמוך יודעת
תעברי את זה כמו גדולה וזה יהיה היסטוריה. המון המון