א-נ-ש-י-ם-!-!-!

יבס

New member
א-נ-ש-י-ם-!-!-!

אף אחד לא מרחם עלי!!!! אף אחד לא אוהב אותי!!! אני חולה ואני מסכן (ואפילו הבטחתי שאמא שלי תשלם לכם בסוף החודש), אבל לא!!! לאף אחד לא איכפת... אתם לא מבינים... קשה לי... אני בבית... לבד... משועממת עד מוות... ו... ו... מחכה ומחכה (למי למי למי? לדני לדני לדני`לה שלי) ואף מצפה שתכתבו לי הודעות, שתשלחו לי אי-מיילים, שתתקשרו כדי שיהיה לי מענין, משעשע, כדי שאני אחוש מקובלת, משהו... אבל לא! אתם לא עושים כן. אוף, זה נורא עצוב. פשוט דיכאון. ממש טרגדיה שכזאת. לא צריך, רק תזכרו, כשאתם תהיו חולים (בתקווה שזה לא יקרה) גם אני לא אכתוב לכם (רק לג`ואי) ואני לא אחשוב אפילו על לשעשע אתכם (טוב שיקרתי...יש לי לב טוב, אני לא באמת מסוגלת לעשות את זה)! אבל אתם תפסידו מזה כי אני מאוד משעשעת- אפילו אמא אמרה לי!!! (היא גם אמרה שאני יפה... וזה לא בגלל שהיא אמא שלי!). וזהו. סיימתי. אמרתי את דברי. אין לי מה לומר יותר. שיהיה לכולכם יום טוב, אוהבת אתכם- אפילו שאתם לא אוהבים אותי (רגשי הנחיתות שלי הם מלידה). צ`או צ`או, אני

moran-b

New member
יבס

אחותי המטורפת, ההיפראקטיבית, המדהימה!!! מתוק אתה חולה????. אוייש.... תרגיש טוב! תהייה בריא.. תחלים מהר ותבוא לצאט... וחוץ מיזה תחלים מהר כדי שתבוא ביום חמישי (כי אחרת מי יעשה בלאגן.. כאילו חוץ מפנדורה... )... יאללה מתוקה - מתה עלייך!!!!

נטלי 18

New member
יבס נשמה חולה ומסכנה שלי

דבר ראשון אני גם רשמתי לך הודעה!!! דבר שני אין לך חברים? שהם יבואו לבקר אותך אנחנו חברים שלך אבל יש גבול.... סתםםםםםםםםםםםם חולה עלייך נשמה...

למעלה