א-נ-ש-י-ם-!

T a m a r i t

New member
א-נ-ש-י-ם-! ../images/Emo20.gif

מה קורה .. אוי נחמד שכולכם פה מדברים על אלכוהול... אני גם באמצע קורס של בר טנדר שיעור הבא זה המבחן מותגים - (למי שיש טיפים חביבים - חחח סתם) יפה נכון (למי שעבר את הקורס) זה מזההההההה כיף! אני אישית הייתי באמת "בור ועם הארץ" באלכוהול ועכשיו .. תודה למדריכיי החביבים והח'ברה בקבוצה אני מבינה .. חחח בכל מקרה מגניב עכשיו אני יציק לכם קצת אם לא אכפת לכם... חחח סתם טוב, אז שיהיה לכוווולם המשך סופ"ש מ-ר-ת-ק
צ'אוווו

MEIMIS

New member
הצעה שלי לגבי המבחן...

אני לקחתי פשוט את כל המותגים שיש בחוברת אחד אחד והורדתי תמונות שלהם... השם קובץ הוא השם של המותג ככה אני גם מזהה את הבקבוק, וגם מזהה את השם ובדיוק מה זה וכד'.. איפה את לומדת ת"א?

MEIMIS

New member
אגב... אני מקווה שאמרו לכם שהמבחן

הוא על 100 מותגים שונים... לכן יש ללמוד חזק אבל למבחן הקוקטיילים יותר קשה - בהרבה ללמוד

marsala

New member
ברוכים הנבחנים../images/Emo132.gif

בהצלחה ולא לשכוח לספר איך הקורס מתקדם mosh

D r a m b u i e

New member
מה זה מבחן המותגים?

כשאני עשיתי בבר מסטר היה לנו מבחן מעשי ומבחן עיוני שכלל את הכל... איך זה עובד אצלכם?

MEIMIS

New member
מותגים= בכתב על סוגי אלכוהול..

נגיד כותבים לך נותנים לך את השם של המותג - נגיד ג'י בי - ואתה צריך לדעת שזה ויסקי סקוטי בלנדד נגיד רשום אבסולוט אז אתה צריך לדעת שזה וודקה משוודיה

D r a m b u i e

New member
הבנתי...

טוב לא קשה במיוחד. אם אתם לא יודעים את זה מראש, פשוט להישאר אחרי השיעור מול הדיספליי, לראות מה אתם מכירים ומה לא, ומה שלא לרשום ולשנן... לפעמים אפשר לדעת לפי השם, אבל לא כדאי לסמוך על זה... בהצלחה!

MEIMIS

New member
כן יש כאלה שאפשר לפי השם... כמו

glen - משהו זה ישר ויסקי סקוטי מאלט אבל צריך לדעת מקום ייצור וכאלה

למעלה