א נ ש י ם ! ! ! ! !

MAX D

New member
א נ ש י ם ! ! ! ! ! ../images/Emo124.gif

אין לכם מושג קלוש עד כמה גרמתם לי להרגיש רע!!!!! באמת שאני נהנה להכנס הביתה מיום ארוך בעבודה ולראות כל מני שטויות בפורום. א ב ל היום הגעתי ופשות נדהמתי מהשירשור. ביננו, בואו נהייה רגע אחד הגיוניים (אהי מקווה שכולם מסוגלים לזה). על מה הוויכוח????? אתם רוצים שהפורום ככה יראה לבנאדם שנכנס וחושב להצטרף????? השירשור הזה פשוט מגעיל!!!! יש לכם משהו שכל כך מציק לכם אצל מישהו אחר? מסר אישי זאת דרך שלא "תלכלך" את דפי הפורום בזריקות הרפש לכל הכיוונים שיש כאן. עם כל הכבוד (וכרגע אין לי יותר מדי) וסליחה על הביטוי, אבל, אתם גורמים לי בחילה עם הגועל נפש הזה!!!! להביע דעה זה טוב ויפה, אבל גם לזה יש דרך. אפשר גם בלי הטחה של גידופים קללות ושאר ירקות שגורמים לסלט הזה להראות ממש רע!!!! אני מקווה מאוד לא לראות כאלה דברים פה יותר. הצעה: אם אחד המשתתפים יורד מתחת לחגורה, במקום להתחיל שירשור כמו זה, פשוט תעבירו נושא. זו דרך בוגרת יותר והרבה יותר נורמאלית. אם אתם ממש, אבל ממש לא יכולים בלי להחזיר, מסר אישי. בכל אופן לילה טוב אנשים. מקווה שמחר יהיה טוב יותר.

tankgirl21

New member
אבל זה לא דבר חדש

בתור אחת הנוכחות הפעילות אני ראיתי בפורום הזה כבר הרבה שרשורים כאלה ובלי לנקוב בשמות היו פה אנשים שדי העכירו את האווירה ואני בטוחה שיש פה אנשים שיודעים בדיוק למה ולמי אני מתכוונת. וחבל הפורום הזה יכול וצריך להיות מקום שכיף להכנס אליו להעלות שירשורים רציניים וסתם שירשורים שכיף לקרוא ולא מקום שאנשים חדשים או ישנים יחשבו פעמיים אם להכנס אליו. וזה מאוד אפשרי שהפורום יהיה מקום שנעים להיות בו אבל זה תלוי בכם, כל אחד זכאי לדעה משלו והוא יכול להביע את הדעה שלו, אם יש הודעה שלא מוצאת חן בעיניכם אתם יכולים להביע את הדעה שלכם אבל אל תתקפו את האדם שכתב את ההודעה לפחות תנסו למתן את התגובות שלכם.

Zack DA

New member
אולי הגזמתי קצת ../images/Emo13.gif

יכול להיות שהוצאתי הרבה מטען על הגולשת הזו - אבל היא די עצבנה אותי, שלא לדבר על כך שבדיוק סיימתי כמה ויכוחים עם הומואים ולסביות. םשוט נמאס לי לראות את דגל הגאווה בכל מקום גם כשהוא לא קשור לשום דבר. בכל אופן אם הגזמתי אני מתנצל ומבקש מכולכם להרגע קצת. אל תרגישו רע. צחי

Weird Eyal

New member
ד"א צחי

אני לא רוצה להתחיל וויכוח כאן אבל זה שבן אדם מעדיף יחסים אינטימים עם בן מינו זאת לא סטיה וזה אפילו מוזכר בתנ"ך (אהבת דוד אל יהונתן) מלך ישראל היה דו מיני השם ישמור!!!! בקיצור קבל אנשים כמו שהם אחרת אתה תפסיד כמה אנשים שממש תאהב.... אייל (הומופוב לשעבר)

Zack DA

New member
אייל היקר

קודם כל יש ויכוח לגבי נטיותיו המיניות של דוד. חוץ מזה, דוד לא היה מושלם מהרבה בחינות. זאת לא הפואנטה. אני רואה בזה סטיה. סטיה מהטבע - שכן יצר האדם הוא להתרבות להתקיים ולשרוד - וברור שהמין האנושי לא ישרוד אם אנשים יהיו הומואים. זו סטיה, זו מחלה ואפשר להתגבר על כך, אם רק מאמינים שאפשר (ראה רבנים שהחזירו למוטב סוטים שונים, כגון לסביות הומואים וחולי נפש). אפשר להתווכח. אם היא רוצה לפתוח את הרגליים לבנות מינה, זה לא מעניין אותי. רק שלא תפרסם את דגלי הגאווה שלה בכל מקום, ובעיקר שלא תעשה זאת במקום שלא קשור לנושא הזה. זהו. צחי

Weird Eyal

New member
טוב שמע

קראתי אבל לא אתייחס כי זה יהיה מכוער..... איש איש באמונתו יחיה

Zack DA

New member
אייל היקר

קודם כל יש ויכוח לגבי נטיותיו המיניות של דוד. חוץ מזה, דוד לא היה מושלם מהרבה בחינות. זאת לא הפואנטה. אני רואה בזה סטיה. סטיה מהטבע - שכן יצר האדם הוא להתרבות להתקיים ולשרוד - וברור שהמין האנושי לא ישרוד אם אנשים יהיו הומואים. זו סטיה, זו מחלה ואפשר להתגבר על כך, אם רק מאמינים שאפשר (ראה רבנים שהחזירו למוטב סוטים שונים, כגון לסביות הומואים וחולי נפש). אפשר להתווכח. אם היא רוצה לפתוח את הרגליים לבנות מינה, זה לא מעניין אותי. רק שלא תפרסם את דגלי הגאווה שלה בכל מקום, ובעיקר שלא תעשה זאת במקום שלא קשור לנושא הזה. זהו. צחי

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

אני אדם גאה בהיותי אדם חופשי ונאור במדינה דמוקרטית. ורק שתדע, צחי, שהדגל הזה הוא לא רק הסמל של הקהילה ההומו-לסבית אלא דגל שמייצג את חופש הביטוי והמחייה. זה לא דגל רק של הומו-לסבים. K?

בל בל

New member
די כבר!!!!!

עליתם לי לגמריי על העצבים. תפסיקו כבר עם הריבים המטומטמים האלה שלכם. צחי תתבגר כבר ילד מפגר, מתי תבין שיש אנשים בחברה שהם לא כמוך ושיש להם דעה שונה משלך ושלא חייבים לריב על כל דבר ולנסות להראות שאתה חכם למרות שכל הדברים שאתה אומר זה סתם זריקת ססמאות ששגורות במוחם של אנשים חלשים שעברו שטיפת מוח. דיי כבר! תרגיע את עצמך ומהר! באמת שאתה מגזים, אני ממש לא מבינה מה ההנאה שלך מזה. ושלא תעז להגיד לי לשתות מים שוב פעם!!!! UNICORN FAIRY אל תגיבי יותר לצחי (ZACK DA) זה יפתור הרבה בעיות. תאמיני לי שהוא ישאר בדעה שלו ואת תשארי בדעה שלך ושכל מה שיצא מהחרא הזה זה ריח מסריח בפורום. מצטערת, אני ממש לא מתכוונת לחזור לפורום הזה בזמן הקרוב או עד שהרוחות ירגעו פה. אתם פשוט גורמים לי להתעצבן ואין מצב שאני הולכת להשאר במקום שרע לי בו, למרות שאת רוב האנשים פה אני אוהבת ורק כמה מזהמים את הפורום, מצטערת אני לא יכולה לסבול את זה. רותי, איילי, שונית ,הדס ,מאיה ,אלוהים שלי, אופיר, איתי,חן,אלכס ואני חושבת שזהו בערך, אני אוהבת אותכם המון, שיהיה לכם שבוע טוב ותשמרו על קשר. ענבל

../images/Emo140.gif אל תלכי :)

לא יהיה לך פה רע :) . שניהם יפסיקו לריב, ואני מקווה שטייגר ימחוק את החלק המיותר של השרשור. הגמד

Weird Eyal

New member
ענבל

להתעצבן = להעניש את עצמך על פיגוק של אחרים take it easy ותישארי כאן במקום הטבעי שלך!

Zack DA

New member
איזו תת רמה... ../images/Emo6.gif

גם מדברת שטויות, טוענת שאני "מגזים" אבל קוראת לי "ילד מפגר". נו באמת. זו תת רמה.

למעלה