א-נ-ש-י-ם ו-א-נ-ש-ו-ת

VVEE MAN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אופס מה עשיתי שמעי זה היה בצחוק וברוכה הבאה

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif היי סיס....

מה המצב? אני כרמן בת 15 ת"א גם עולה לי' חראאאאאאאאאאאאא ואמממ... זהו! ספרי קצת על עצמך? את עושה ג'קאס?

חח ת'אמתתת

אני לא עושה..אין לי גם ממשש חברים שאוהבים לראות ג'קאסס.. אבל אני חולה על הסדרותת במיוחדד על ויוה לה באם.. אממ לספר על עצמי?!חח לא יודעת מה לספר..אני אוהבת לראות ג'קאס מאודד אבל לא , אני לא עושה ות'אמת אין לי תכניות לעשות חח ..אני פשוט אוהבת לראותת...מה לעשות אני פחדנית גאההה וזהוו ספרו על עצמכםםם

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אהההההההההההההה...

אז את וואנבי.... סבבה! בכיף שיהיה לך למה לא... חחחחחחחחחחחחחחחחח אני גם עושה ג'קאס וגם אוהבת לעשות... למעשה חבר'ה מחר אני וחברה שלי הולכות לעשות..נצלם גם! מקווה שאני יצליח להעלות את זה...

חח אני וונאבייי גאהה חח..ווואי איזה

שווההההההההה את עושה ג'קאס?!?! וואי הלוואייי שתצליחי להעלות..אני אוהבת לראותת ג'קאסס חחח

holly shit

New member
היי!!

אם היא וואנבי אז לפי התיאור שלה אני גם וואנבי ואני לא וואנבי של אף אחד!!! חח הבנת מזה משהו? כן, שאני לא וואנבי נכון? נכון? טוב רק רציתי להבהיר איזושהי נקודה.

holly shit

New member
היי ברוכה הבאה!

תאמיני לי אני באותו מצב כמוך אני גם יותר מסתכלת וכמעט ולא עושה ותאמיני לי אם לא היית פאקצה פריקית קטנה הייתי מקבלת אותך ממש יפה, סתם באמת אל תעלבי..בצחוק אבל יש לי איזו בעיה עם "חולה עליכם נשמות שם למטה" אבל זה לא משנה, אני אבליג. חוץ מזה, ברוכה הבאה!

bobby6killer

New member
יאללה יאללה

צריך להפוך את זה ל:"פורום מפגרים ובנות שמתות לעשות לבאם טובה" קוסאימא של הבאם הזה יאללה סתם תוכנית יש לו תרדו מהאפס הפגוטרר הזה...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אעלק!!!!!!!!!!!!!11

את לומדת בקלעי? מכירה את אורי שהרבני...סקייטר משו בסט

חח כן אני יודעת איך הוא נראה אבל

אני לא מדברת איתו או משהו..ואיפה את לומדת!?כאילו בגבעתיים!?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif יוווווווו אחותי!!!!

גדול!! לא איזה..פעם גרתי שם...אבל עכשיו אני בת"א..לומדת בתיכון-חדש (יש!) סתם איזה בצפר מאעפן... חולה על אורי....חבל שאת לא מדברת איתו..היית מוסרת לו ד"ש ממני..
אוף התגעגעתי אליו..פעם אחרונה שראיתי אותו היה באורבן שהיה בדיזינגוף... אוףף

היייייייייייייייייייייייייייייי לך

מה קורה אחות שללללללללללללללללללללל מישהוא שאני לא מכירה אז לא איכפת לי בכול מיקרה ברוכה הבאההההההההההההההההההה חחח אני חשה שיש תקציב לאותיות למרות שאין שמישהוא יתרום של שקל לאות טוב אני מתחילה להיתחפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח לא משנה אני יסלח לעצמי שירי: סליחה שירי: אני סולחת אההה ובטח כבר הבנת שקוראים לי שירי ושישי לי פיצול אישיות חמור ואם לא אז את סתומה אבל לא נורא כי גם אני סתומה אז סבבה

היייייייייייייייייייייייייייייי לך

מה קורה אחות שללללללללללללללללללללל מישהוא שאני לא מכירה אז לא איכפת לי בכול מיקרה ברוכה הבאההההההההההההההההההה חחח אני חשה שיש תקציב לאותיות למרות שאין שמישהוא יתרום של שקל לאות טוב אני מתחילה להיתחפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחח לא משנה אני יסלח לעצמי שירי: סליחה שירי: אני סולחת אההה ובטח כבר הבנת שקוראים לי שירי ושישי לי פיצול אישיות חמור ואם לא אז את סתומה אבל לא נורא כי גם אני סתומה אז סבבה

סורי

חחחח נידפק לי המחשב והוא שלח פעמים חחח טוב בוא שלי זה היה ברור שהוא ידפק המחשב הבן **** הזה שנפל לי על העצבע ארררררררררררררר

bobby6killer

New member
היא רוצה קבלת פנים?

יאללה בואו ניתן לה קבלת פנים בנוסח בובי צפו להודעות ממני

למעלה