א-נ-ש-י-ם ו-א-נ-ש-ו-ת

א-נ-ש-י-ם ו-א-נ-ש-ו-ת

אני חדשה פה ממצבבבבבבבבב!? קוראיםם לי ,ליייי אני בת 15 (עולה לי'..) מקווה שתקבלו אותי יפה פהה

VVEE MAN

New member
אל תישאלי איזה קושי

לא יכולתי להיתרכז ככה שהמורדים החתיכים צצו לי בראש פיתאום עם בעיות נעוריהם היה ממש קשה :\

אוקייי

קודם כל אל תקרא למישהי שאתה לא מכיר טיפשה..דבר שני לא באתי לריב אז תרגיעע..דבר שלישי אתה לא חייב להגיבב להודעות שלי.. עשה טובה באתי להכיר אנשים ולהנות אז אם לא בראש שלך להתנהג כמו בן אדם נורמלי אתה מוזמן לסתום..

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif הלו! הלו! אחותי...

תרגיעי הוא צחק איתך.... מה הנגיעה שלך בחיים?

סבבה נשמה אני אמרתי שלא באתי לריב..

טוב באמת לא באתי לריבב איתו..אז איך שלא קוראים לך בוא נפסיק עם הריב הזה...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif קוראים לו ארבל!

והוא חמודי! וגם הוא רוצה להפסיק לריב! כי בובי לא אוה ב ריבים... חחחחחחחחחחחחחחח

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחחחח כרמן היא צודקת נשמה...

הקיצור כפרונה אני תומי ומי שרבת איתו מקודם זה ארבל אם הוא לא אמר לך - פשוט לא שמתי לב אם הוא אמר או לא :) והכל פה ברוח טובה כאילו מהרגע שנכנסת לפורום את לקחת את הסיכון שאת נכנסת לפורום של שרוטים בראש אז לא לקחת ללב מה שאת שומעת פה :) עדיף לריאות זה יותר בריא =] אז אני בן 17 ויומיים יהההההההה אני מרגיש כמעט חוקי!!!! אחוקי?!?! מה הקשר לאמיר? עוף - לא תודה אכלתי די ואני לא שמן! בקיצור אז גם אני עושה ג'קאס כמעט כמו כולם וצילמנו קצת לא מזמן אבל חובה כבר לערוך אז גיא תדבר איתי....

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח כפורנה...אהבתי אהבתי..
אנחנו גם נצלם מחר..מקווה שאיכשהו אני יצליח להעלות לפה.... חוץ מקטעים מסוימיים....... טוב תנו רעיונות שווים....!

omni96

New member
צ'מע תומי !

דיברתי עם בועז אקינו זה פרו סקייטר אחד... הקיצר הוא אמר שהוא יכול אולי לערוך לכם...תלוי מאיזו מצלמה זה

holly shit

New member
היי תומי..

באת לכתוב את ההודעה השבועית שלך? אני כ"כ שמחה לא היית פה פול זמן. חח סתם איכשהו אני חייבת להתקל בך (לא מצאתי שום מילה מתאימה), טוב זהו אני מפסיקה, כמעט מבטיחה.

bobby6killer

New member
מזה???? מזה?????????

"אתה מוזמן לסתום" זה מה שאמרת לרד צ'יקס???? יאללה יאללה תאמיני לי יא צ'ונדגית,כולה 5 דקות בפורום חושבת שהיא יכולה להשתיק את ארבלוש! את מפגרת,מזה הבנימין רוחאס הזה בחתימה שלך???? מזה?? יאללה לכי תראי המורדים,עוד מעט העונה החדשה של פינת אור!!! כלבה

holly shit

New member
היי, תירגע..

מסכנה, חדשה פה וכבר כל הפורום נגדה, נכון שהיא אמרה לארבל שהוא מוכן לסתום שזה דבר שאין לו סליחה ומחילה גם בחלומות הכי גרועים שלה ואז מה אם יש לה חתימה אממ..גאד נואו אין לי מילה אבל דיי לא צריך ככה להתנפל עליה. חוץ מזה אנשים יראו מה עשו לה יגידו לעצמם מזה הפורום הדפוק הזה מקלל את כולם בלה בלה.. ולא יצטרפף לפה אף אחד ואתם תבכו שיבש פה. אבל לא נורא העיקר אני פה אנשים יבואו יגידו לעצמם וואי הולי שיט הזו חמודה חמודה אני רוצה להיות בפורום רק בגללה לא אכפת לי שיקללו אותי לא, אני אוהב אותה!! אז בקיצור, מזל שאני פה. חח א-ש-ל-י-ו-ת!!!! אבל העיקר שאני משלה את עצמי לפחות.

holly shit

New member
חחחח..כבוד!

סתם, לא קשור אבל אם כבר רציתי לשאול אותך כי אתה אלתי ואת כל מי שיודע, איך ה-red city של אסקייפ, מישהו היה ,שמע אני רוצה לדעת איך זה כי זה נראה משהו בין הטובים וגם חשבתי על לנסוע אבל זה עדיין בשלבי מחשבה ..

למעלה