א נ י מ ל ך !!!!

KONFUZ

New member
א נ י מ ל ך !!!!

מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מלך מממממממממממממממממממ לללללללללללללללללללל ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קינג קונפוז~(ודמו הכחול) ;-)

softy

New member
פעם ראשונה בהיסטוריה

שכוח 16 גובר על כוח 17 . סופטי מוריד לחצי התורן

KONFUZ

New member
שיקרתי...

זה 18 פשוט עשיתי כבוד לשרוטים כאן.. שלא יהיו להם רגשי נחיתות תרגיש חופשי!!!

אור בקצה המנהרה.

אם זכרוני אינו בוגד בי. היה זה, לואי ה-16. שראשו, נערף בגיליוטינה (מממ..). מכיוון, וקונפוז, מגלומן אפילו יותר ממני. אני מציע, שנערוך בו ניסויים. לאחר מכן, נכרות את כל ה-16 (כולל הראש) כמה ערב קול פלדה קרה, הנחבטת בבסיס העץ, שעל מתקנה, היא שוכנת. שלאק! והקהל, באקסטזה. תא``י (שברגעים אלה ממש קולע את סלסלת הנצרים עבור ראש המנוח לעתיד)

softy

New member
אפשר אולי לחמם קצת

את הגליוטינה לפני שהיא נוגעת בבשר החם? אני מכיר טוב את קונפוז, הוא לא אוהב להרגיש דברים קרים על הגוף, מספיק שיה כבר נשוי עם פולניה בעבר. סופטי רחמונס.

softy

New member
שתי פולניות ???

בגלל זה אתה לא מודאג.... מקומך בגן עדן כבר מובטח! סופטי שבונים בשבילו אגף מיוחד בגיהנום.

KONFUZ

New member
נו זה בדיוק העניין..

בדקתי עם אלוהים והקריטריון לגן עדן הוא שלוש פולניות!! אז עכשיו אני מחפש פולניה פקטיבית..

KONFUZ

New member
יאלההההההה

תעשי קפה! מסאג` בגבי המגולח.. תביאי תותים. תתחילי לתפקד אשה... מהיום את אשת מלך..לא אחת שתפקידה בעולם זה ליצר חילבה!! תפרי לך מדים הולמים קונפוז(מיצב את השלטון החדש..)

כן, הוד מעלתך הכחול

איזה מדים ללבוש היום בשבילך? אחות? שוטרת? נזירה? אולי החוטיני והחזיה מהעור השחור יתאימו להכתרה? רק תגיד! פסי (מערבבת ציאניד במרק רגל)

KONFUZ

New member
מה זה לא ברור??

גופיה הדוקה ורטובה. תחתוני טנגה עם פתח צר... גרביונים שחורים, ונעלי עקב!! לא שוטרת(פוחד מהן) לא אחות(הן דופקות זריקות אחרי הזיון) לא נזירות(תמיד יש להן זקן) אני מסתפק. ב..פוסיפלורה! נ.ב לא לשכוח כתר. קונפקינג~

למעלה