א נ י ג מ ט י ....

א נ י ג מ ט י ....

נוצר לו בדרך קשה ואיטית מין הסכם של פיוס אחד השתמש בשפה משפטית השני משתמש בחרוז לא חייבים חיבוקים נשיקות אפשר להסתפק בליטוף העיקר מפסיקים "ללכת מכות" לעקוץ זה את זה בחירוף מפסיקים לחפש רמזים ושטויות ספקולציות ושאר חישובים מחליטים מעכשיו שכבר אין בעיות והולכים לכיוון חיובי העיקר שיהיה לכולם פה נעים ויהיו חיוכים מדי יום אני ואתה מהיום לא רבים מקווה שקראת. תחתום.

מייקי

אותי החיים לימדו בדרך לא הכי קלה שקבלן לא ירקוד אה-גה-דו אם הוא לא רואה מולו כלה וכדי למנוע מחלוקות באמת כי חברים לעולם לא נהיה הנה אני מגיש לך עט ומבקש חתימה על החוזה נ.ב אם הערות יש- אשמח לקבל זהו טבעו של משא ומתן בכרטיס אישי יש את המייל מבטיח לך להטמיע אותן

אניגמטי ומייקי....

את שניכם האופן אישי איני מכירה אבל בכל זאת רוצה לומר לכם דבר מה עזבו את עניין ההסכם והחתימה הושיטו ידכם לשלום...ונזרוק את המלחמה בואו נשרשר פה בכייף ובשמחה כי כולנו כאן כמו משפחה וכמו בכל משפחה טובה לפעמים יש פה ושם סערה אך בעזרת ליבנו החם כולנו סולחים לכולם ולא משנה במי האשם מי התחיל ומי אמר...כי אנחנו לא בגן יאללה הושיטו ידיים פיתחו את הלב עם כל הצער והכאב ....שבדרך היו בואו כבדו אחד את השני וזה כבר יהיה משהו.

זה בסדר...

הכלה תסכים בסוף...

למעלה