א-נ-י ב-ב-ע-י-ה!

Psychopath1

New member
א-נ-י ב-ב-ע-י-ה!

אוקי אתמול היה לי עוד חצלול (החמישי אחרי שבוע-שבועיים של התעסקות בנושא). אז זהו - שלא בטוח. אני לא יודע אני חולם שאני מחצלל, או שאני מחצלל באמת למרות שהפעם אני כמעט בטוח שחצללתי. כי הנושא הזה כבר נתקע לי במוח ואני עושה המון בדיקות מציאות ואצלי זה רפלקס ואני משלב הרבה שיטות וכו' וכו'. אוקי זה היה ככה: השכנה שלנו עבדה אצלנו במחשב בגלל ששלה היה מקולקל (היא די כוסית) בקיצור היא עמדה ללכת ולפני שהיא יצא ה מהדלת היא חפרה לי עם שאלות ואני רציתי למות מרוב החפירות. לפתע ראיתי שזה לא במקום ולא ידעתי מאיפה היא צצה מקודם, אז אמרתי זה חלום ! אמרתי לה חכי שניי והלכתי לשעון מחוגים בבית לעשות בדיקה. בדקתי והמחוג של השניות רץ מהר ובצורה רצופה (לא תיק תיק כמו שעון מחוגים רגיל). בקיצור אני חוזר אני מחכה שהיא תלך כדי שאני יוכל לשלוט בחלום ואז קלטתי רק רגע , קלטתי את השטות וצעקתי עופי מפה וטרקתי את הדלת..אני חושב שהייתי מודע לזה שיכול להיות שאני רק חולם שאני מחצלל, אז הלכתי למטבח וחיפשתי דרך להוכיח.. ניסתי להרים באוויר בקבוק מים - לא הצלחתי ראיתי שקית של חלב חצי מלאה, קיצר אמרתי "תתמלאי !" לא התמלאה, אז אמרתי "תתרוקני !" ואז היא התמלאה ! איזה קסם! בקיצור המשכתי במסדרון של הבית שלי .. ראיתי בזווית את המראה שליד החדר שלי.. החלטתי לקבל אומץ ולגבור על הפחד, הלכתי למראה הצצתי. היה מפחיד ביותר ראיתי את עצמי עם עיינים שחורות חסרי הבעה, עם פנים עגולות חסרות צבע ועם קמטים כולי הייתי כאילו בובת פלסטיק בלי הבעה וחיים. היה מפחיד הלב שלי פעם בחוזקה והחלטתי לתהגבר על זה ולעוף. הלכתי לחלון רציתי לקפוץ ולעוף אבל חשבתי שכדי לוודא שוב שאני חולם אז חיפשתי שעון ומצאתי שעון דיגיטלי עם ספרה אחת (מוזר) אז חיפשתי שעון אחר ואז התעוררתי. זה קרה ב5 בבוקר לאחר ניסיון כושל מאוד של WILD מסיבות של חוסר תהתרכזות ומציאת שלווה. הבעיה שלא כתבתי את זה ישר ביומן אלא הלכתי לישון ובבוקר רשמתי אני לא בטוח, זה היה חצלול או רק חלום על חצלול ?

oneman2

New member
אין דבר כזה

"חלום על חלום צלול". חצלול הוא חצלול.

Psychopath1

New member
בטח שיש

גם דיברו על זה בפורום כמה פעמים. זה חלום רגיל שנראה כחצלול בגלל שרק נראה לך שאתה מחצלל. זה קורה אחרי שחורשים על הנושא אבל עדיין אין מספיק ניסיון.. הנושא נכנס לתת מודע ואתה חולם שאתה מדמיין ועושה דברים שתמיד רצית לעשות או שבדרך כלל עושים. אני מאמין שאפשר לבדוק על ידי עשיית דברים מאוד מאוד ספציפיים כמו שעשיתי עם השקית של החלב. בכל אופן, יש מצב גדול שזה היה חצלול :)

S m e l l y Cat

New member
חחח יש לי את זה כל הזמן

זתומרת, זה או שיש לי חצלולים[לעתים נדירות] או שיש לי חלומות על חצלולים.. לעתים רחוקות מאוד יש לי סתם חלומות רנדומליים
ואף אחד לא יכול להגיד לך אם זה היה חצלול או לא כי אף אחד לא יודע מה *באמת* הרגשת בחלום. תגיד לנו אתה!

oneman2

New member
אם בתוך החלום שלך

אתה חולם חלום צלול סימן ש... אתה מחצלל.

Psychopath1

New member
לפי מה אתה קובע?

צריך לבדוק אם אתה שולט בדברים.. ועד היום לא הרגשתע שאף חלום שלי היה שונה מכל חלום רגיל חוץ מזה שאני זוכר אותו יותר טוב. איך אפשר לבדק את זה?

S m e l l y Cat

New member
פשוט יודעים

איך אתה יודע שעכשיו אתה ער ואתה עושה מה שאתה רוצה? אותו דבר רק בחלום. אתה עושה מה שאתה רוצה ואתה זוכר את זה טוב וזהו בעיקרון

S m e l l y Cat

New member
ממש לא

לפעמים אפשר לחלום שאתה מחצלל אבל אתה לא באמת שולט על מה שקורה ואתה לא באמת מודע.. כמו שאם בחלום אתה חושב שאתה בננה[?] אתה לא בננה. אתה חושב את זה בתוך מסגרת החלום
אותו דבר עם חצלול.. זה חלום ולא באמת חווים ומרגישים את זה ברמה הממש מודעת ואני אומרת את זה מנסיון של חלום צלול ושל חלום של חלום צלול

Psychopath1

New member
זה כבר הסבר יותר טוב>>

את אומרת בעצם, שמה שהיה לי עד עכשי וזה כנראה לא היה חלום צלול וכשיהיה לי חלום צלול אני אדע ?

MetalSinagouge

New member
דווקא יש.

ואלה רוב החלומות צלולים שהיו לי. אני מתייחס אליהם כצלולים, אבל אין בהם מרכיב אחד: הפיצוץ הזה שקורה לך במיינד כשאתה מגלה שאתה חולם. אתה נשאר די אדיש במצב של חלום בתוך חלום, ובד"כ גם לא מצליח לשלוט בסביבתך. חוויה שונה לגמרי. פעם היה לי חלום שבו הייתי מודע לעובדה שאני יכול לשנות דברים בניגוד לפיזיקה, אבל לא הבנתי שזה חלום.

hugothehand

New member
אני מסכים לתיאורית המפץ שהציג metal

ללא ספק, הגורם המשפיע ביותר ומהווה את אבן הפינה בפתיחתו של החצלול הוא אותו מפץ. יש שישוו זאת להפלת ראש מסיגריה (ואני לא מעודד לעשן), או שכטה מג'וינט. מהותו של המפץ טמון ברגע מאוד זעיר - שנייה מהירה - שבו אתה לפתע . . .מבין: "זה הכל אני, ואני זה הכל" (נשמע בודהיסטי משהו אבל זו האמת). כמו שאדם מנסה לפתור תשבץ או סודוקו וברגע מסוים הכל מסתדר כאילו הכל כבר היה פתור מראש - הפתרון מונח שם על הדף משום שהוא חלק בלתי נפרד מהחידה. אותו שנייה של הבנה, שבה לפתע זוכים בצלילות ובחדות החושים המדהימה, היא המכריזה קבל עם ועדה שהאדם מחצלל. מטאל - אני שמח על ההברקות שלך, אתה חריף. אני אומר זאת גם בהקשר לסוגיית ה"בדיקת אשלייה" שהעלית לא מזמן. יישר כוח.

MetalSinagouge

New member
תודה../images/Emo9.gif

מי יתן ועוד יצא לי לחוות הרבה את ההרגשה הזו בתנאי חלום.

silverhawk

New member
../images/Emo41.gif הבהרה קטנה

חלום צלול לעומת חלום שבו חולמים שהוא צלול. זהו דיון שעולה כל פעם מחדש. אז פעם נוספת - אין דבר כזה 'לחלום שמחצללים'. ברגע שקיבלתם מודעות בחלום, מדובר בחלום צלול. זה לא אומר שתוכלו לשלוט בחלום. זה לא אומר שתוכלו לעשות מה שאתם רוצים. זה לא אומר שתוכלו לחשוב בצלילות ובבהירות כמו במציאות, כל הדברים הללו מושפעים מרמת המודעות שלכם, אך זה עדיין חלום צלול. זו אחת הסיבות שרצוי להתמיד בעבודה על בדיקות המציאות ועל השיטות להגברת הצלילות, מכיוון שכאן ממש הם יבואו לידי ביטוי ויעזרו לכם לשדרג את החצלול לחלום צלול איכותי ויעיל.

S m e l l y Cat

New member
אבל זהו, שאין מודעות

כנראה לחלום חצלול זה משהו שרק כאלה שחווים אתזה אותו יכולים להבין

silverhawk

New member
חוויתי את מה שאת מתייחסת אליו

[לפחות עד כמה שהבנתי מהשירשור] ומדובר בחלום צלול. בחלום הצלול הראשון שהיה לי, הייתי משוכנע שחלמתי שאני מחצלל. רק לאחר שהסבירו לי את העניין (פה בפורום, למען האמת), הבנתי שזה אכן היה חלום צלול (ולאחר מכן ידעתי כבר לזהות זאת בעצמי). אגב, חברים

S m e l l y Cat

New member
טוב, אז שיהיה חלום צלול../images/Emo3.gif

העיקר שיודעים למה מתכוונים ואההא!

S m e l l y Cat

New member
פייי יש מלא

אבל אם אתה ממש מתעקש אז הפרקים בוגאס, הפרקים בלונדון, החתונה של מונדלר ובערך כל פרק כפול, הפרק שבו כולם מגלים[על מוניקה וצ'נדלר], צ'נדלר בתוך קופסא.. מממ לא יודעת יש באמת המון
זה הולך יותר לפי עונות אהובות..[3,4,5 כמובן] שלך?

silverhawk

New member
London, baby!

אחלה פרקים כולם, אבל מבחינתי הסצנה הטובה ביותר בסדרה היא ללא ספק של 'We were on a break!!!' וכן, 3,4,5 הן בהחלט הטובות ביותר (לפני שצ'נדלר הפסיק עם הסמים...).

למעלה