א-נשים כנסו

א-נשים כנסו../images/Emo85.gif

בלע
לא יוצא לי הרבה זמן לכתוב פה כי אני מאוד עסוקה, אבל על דאגנה אני ייחזור לכתוב פה כמו מההתחלה, ביינתים אני יישאל אותכם: מה דעכתם על זה שלקחו מהסידרה לחיי אהבה שתי שחקנים וצירפו למשחק החיים, אפילו שלחייי אהבה ניגמר, לדעתי יכלו למצוא שחקנים אחרים לא שהם לא שחקנים טובים אבל גם ככה זה מתחיל להיות אותו עלילה עכשיו עם המשטרה והכלא והפללות, אז לפחות היו שמים אנשים חדשים. למרות שזה מאגניב לראות אותם בתפקיד אחר. נו נו מה דעתכם

../images/Emo142.gif לדעתי זה דווקא נחמד לראות

אותם. וזה גם לא שיש להם תפקיד ממש גדול, אז זה בסדר. אני רק מקווה שלא יביאו את רונה, כי היא ממש מעצבנת.

sul da bahia

New member
דווקא...

רונה היא אחלה!, אבל אם תשימו לב כשהיא צועקת אז היא דומה ללוס מקטנטנות... פעם ראיתי את קטנטנות וראיתי פרק שלוס צעקה והם כאלה דומות שהן צועקות!!! מפחיד....חחחחח אני שונאת את דורון!...מילא סמדר הזאתי היא אולי קצת תיתן חים לסדרה אבל דורון!??!?!?!?! אוי ואבוי.. ובקשר לטלנובלה בערוץ 2 מישהו יכול לספר לי על זה ,כי אני מ-ז-ה לא מתלהבת מהטלנובלות בערץ 2 !!!

love amor

New member
רונה

נורא חמודה! דומה ללוס? לא ממש..... גם אני לא מהת על דורון! איזה סנוב! הלוואי שיביאו את מתי אטלס(אלי מרקו) לתפקיד אורח! בקשר לטלנובלה בערוץ 22 אני רק יודעת שישחקו שם מירי בוהדנה,שרון חזיז ונראה לי יהודה לוי....

נכוןן...

רונה מתוקה!!! דומה ללוס אני לא חושבת... דורון משחק כזה מעצבן... ועל הטלנובלה בערוץ 22 לא שמעתי כלום....

נכון אבל אני סתם../images/Emo85.gif

בבאסה, שהם היו יכולים גם לקחת שחקנים קצת אחרים אבל חפיף להם:)

אתי בת 15

New member
הטלנובלה הערוץ שתיים!

תהיה כמובן עם יהודה הכוסון!!!1 מירי בוהדנה תשחק את החברה הנוכחית שלו אבל היא לא הגיבורה.... הגיבורה היא איה שטיינוביץ או משהו כזה... ליהודה יקראו ליאור ולאיה יקרו אלונה.. שרון חזיז תשחק אישה מוכה שמתאהבת בגבר אחר.. הסדרה תתחיל במאי... יהיו 3 עונות כול עונה 100 פרקים! יששששששששששששששששששששששש חולה על יהודה! סוף סוף עוד סדרה איתו!

תותי אני גם שונאת את רונה!!!

היא סוסתית כזאת ממש לא יפה לטעמי! וגם שרון דוראני לא משהו בכלל. ליה יפה. ורותם.

../images/Emo142.gifמוכתמת באהבה, גם אני לא מתה

על שרון דוראני, וממש לא אהבתי את הדמות הבכיינית של עופרה. את רונה אני לא אוהבת כי היא מעצבנת כזאת, משהו בה קצת מרגיז.

למעלה