א.מ.ת - - גנבים או לא ?..סקר !

Trap1

New member
א.מ.ת - - גנבים או לא ?..סקר !

אז ככה הם הוציאו שיר חדש לזכר החיילים החטופים שנקרא כמה זמן בשיר משתתפים כל האנשים בלייבל שהקים שי 360 הלוא הם : יאמאנז(ג'וב וגרמה) סקיי חי ולירי(המפיק) וזה שיר של ג'ה רול עם לויד.. http://www.youtube.com/watch?v=o4Hy1_Bccqc (קרדיט לחבר'ה מהפורומים שמצאו את זה..) לא חושב שהם קנו זכויות מג'ה רול.. אבל זה רק אני חושב.. דרך אגב גם נכנסתי לדף אומן באתר stage של המפיק שלהם לירי ויש שם את הביט הזה עוד מלפני שחתם באמת.. אז אתם תחליטו מה אתם חושבים.. אני באמת רוצה להאמין שהם לא גנבו כי לא מתאים להם אחרי הכל הם א.מ.ת לא ככה ?.

hcsneB

New member
בין אם הם גנבו ובין אם הם קנו

אין דבר מטומטם יותר מלעשות את מה שהם עשו

erezhustla

New member
זה חדש..

תאקט גונבים ביטים ?!? גניבה פחות מפורסמת שהעלתה בי גיחוך הייתה בשיר ריספקט מ avalanches - That Boy Needs Therapy

Trap1

New member
לא יכול לישון נגנב מהוו טאנג

וגם עשו עליו כתבה פעם על סאב ועל רשימה ענקית של שירים שלו שהוא גנב והשאיל מהם רעיונות יותר מחמש עשרה שירים הכניסו שם + אלה שאני מכיר.. איך אנשים עוד שומעים אותו ולא עושים עליו חרם אני לא יודע

erezhustla

New member
אוי כתבה כ"כ, אבל כ"כ גרועה

אני לא זוכר את כל השירים שכתבו שם, אבל 90% מה"גניבות" היו מוטעות ומטעות. אפילו יחסית לסאבלימינל, נעשה לו עוול. הגיעו לכזו רמה של בורות, שכתבו ש"קלאסית ופרסי" נגנב מ JayZ - I Just Wanna Luv You הצחיק אותי גם "אם סי נטו".. עם yeahhh ו okayyyy ברקע. אם אני לא טועה, הוא גם טען באיזה ראיון שהשיר הופק ע"י לא אחר מאשר ליל ג'ון בשבילו :D.. אבל תכלס, שיר crunk חמוד

Trap1

New member
אחי הצעקות של השיר אמ סי נטו

זה סאבלימינל צועק..(יש לי מידע מבפנים)

erezhustla

New member
וואלה..

הוא עושה יפה דווקא :) מזכיר לי בהופעה של פיפטי שהוא והצל התחילו לצעוק yeahhhh, okaayyy אפרופו ההופעה של פיפטי, הכי הרג אותי שסאבלימינל התחיל לשיר על הביט של לא אחר מאשר Break ya neck חחח טוב שלא בחר שיר עם יותר פלואו

Trap1

New member
אין בושה תאמין לי

התביישתי בהיפ הופ שלנו שהוא מופיע לפני פיפטי עם ביט של באסטה למרות שגם פיפטי הופיע עם ביטים של סנופ ודרה אבל די אפשר לסמוך על זה שהוא קיבל אישור..

erezhustla

New member
אוי מה אתה משווה

זה דבר מקובל בהופעות להופיע על ביטים של אחרים.. (אגב לא רק בהופעות היפ הופ. זה דבר מקובל לעשות קאברים בכלל בהופעות) בטח אם הם באותו הלייבל.. אבל שפיפטי, עם כל הכבוד, ישיר על ביט של באסטה, ועוד שיר עם כזה פלואו שהוא לא יכול לעמוד בו. זה כמו שלהקת רוק תעשה קאבר כשהגיטריסט לא מסוגל לבצע את הסולו..

erezhustla

New member
*תיקון - סאבלימינל כמובן, לא פיפטי

איזה פורום מעפן, אי אפשר לערוך הודעה אפילו..

erezhustla

New member
על הביט של break ya neck ../images/Emo6.gif

אני חושב שכדאי שתשמע שוב את השיר המקורי.

אם תקשיב טוב, תראה שזה לא אותו סינטי

אותה מנגינה כן, אבל מהיכרות אישית עם לירי אני יכול להגיד לך שהבנאדם יכול לקחת כמעט כל ביט ולנגן אותו מחדש בכלים שלו, וזה יוצא כמעט אחד לאחד.. אתה יכול לא לאהוב את זה כי לא מקורי, זה לא דבר חדש, אבל הוא פשוט עושה את זה טוב!

Trap1

New member
כן גם סאבלימינל

גונב טוב.. כל כך טוב שמי שלא מכיר את השירים שמהם הוא גונב באמת יחשוב שהוא ראפר טוב

אני מדבר על ביטים, לא על ראפ

ככה שלא ממש הבנתי את הקשר של ההודעה האחרונה שלך

Trap1

New member
אני מדבר על שתיהם

ביטים וראפ כאחד..בסוף כתבתי ראפר ושכחתי את המילה "מפיק" לא סתם זה במרכאות..

למעלה