א מ א !!!

א מ א !!!

את השיר הזה העתקתי מתוך הדיסק שלומי שבת וחברים: אהבתי, מקוה שתאהבו -- מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום עם כל מבט - א מ א מי את כולי עוטפת בחום שלא נגמר באהבה בדאגה - א מ א רק תחבקיני ותיראיני יקרה לי מכולן אל תישתני לי אל תלכי לי - לעולם, לעולם את הדרך, את יודעת אל הלב שאין לו סוד בנפשי ידך נוגעת ועוטפת את הכל היא את כולה נותנת בלי צל שאל חרטה ונשמתה אלי קרובה - אמא יקרה אף פעם לא נשברת אף פעם לא טועה את הדמעה שלי מוחה - א מ א כמו שמש את זורחת והרע הופך לטוב בואי אמא קחי הפחד וחבקי אותי קרוב מי לצידי הולכת לאורך המסע עם כל חלום עם כל מבט - א מ א. והלחן...חבל על הזמן. שלכם באהבה יונית.

עופרי-

New member
הזמר ששר איתו

וכתב את השיר הוא יוסי אזולאי. הוא עבד איתי פעם.

ספירו^ש

New member
יוניתו`ש..

איזה.. איזה שיר הבאת פה.. כל כך נכון.. כל כך מרגש.. בהזדמנות זו, למרות שאני יודעת שהיא לא תראה את זה.. אני רוצה להגיד לאמא שלי שאני אוהבת אותה הכי הרבה בעולם.. ולמרות כל הריבים שיש לנו.. היא מס` 1 בשבילי פוראבר!!! :) Mama i love u.. אוהבת, ספירו`ש

עופרי / ספירוש

חשבתי רק מופרעת כזו גולשת ומנקה תוך כדי את המקלדת.....גחכ ךגדל גהמףכםהןלחןלהחח...לא רואים? חחחחחחחח עופרי אני שמחה שכתבת את השם של יוסי אזולאי, כי השיר מהמם ומגיע גם לו. ספירוש, זה מה שאני הכי אוהבת בעולם לשמוע ``אין כמו אמא``. חחחחחחחח . יוניתושששששששששש

ספירו^ש

New member
חחחח :)

וואלה.. את יודעת, כמו שאומרים: ``אם אין אימי-לי, מי-לי??`` חחחחחחחח :cool:

ספירושששששש

את בטוחה שאת לא עובדת עלנו לגבי גיל? גדולה מהחיים וגם קטנה כשצריך. את יודעת אני עצלנית בלהכנס לסמיילי האלה...וכל פעם אני שמה לב שאת לא מפספסת ונכנסת, כבר אמרתי לך שאת משקיענית... חחחחחח יוניתושששששששששש

ספירו^ש

New member
יוניתתת..

עובדת עליכם?? never!!! :) (ראית מה זה, עוד סמיילי לאוסף..) חחח.. מתה עליך! ספירו`ש

למעלה