א-מ-א-ל-ה

zohark

New member
כנס...לא התכוונתי לזה

לדעתי סה"כ הווסטרן בכלליות פחות דופק לסוסים את הרגליים ואני יודע שהחלקות זה רק חלק קטנטן מהווסטרן. רק אמרתי שאת הענף המסוים הזה בווסטרן אני שונא, ולדעתי זוהי התעללות. אני מבין אותך ואתה צודק שקפיצות יכלות להרוס את הרגליים של הסוסים אבל זה תלוי איך עושים את זה, אני שומר טוב מאוד על הסוסה שלי, חובש לה את הרגליים בכל לילה ולא קופץ איתה יותר ממה שטוב לה. ואם לא עושים את זה ככה זה דופק להם תרגליים. רק חשבתי שבגלל שאני אומר משהו רע על ענף של ווסטרן אז כל רוכבי הווסטרן בפורום ייתנפלו עליי כמו בד"כ.

flying horse

New member
לפי דעתי זה....../images/Emo140.gif

בכלל מה זה משנה??? ווסטרן אינגליש... הכל לא טבעי לסוסים הם בכלל מעדיפים לרוץ להם בחופשיות להנות להם בשדה.... הכל הורס הכל לא טוב הכל התעללות.... ואין יותר ואין פחות!!! אבל כשעושים את הדברים בצורה לא טובה לא משנ הבאינגליש או ווסטרן אז זו בכלל התעללות.... לדעתי הכל טוב כי הכל סובב סביב המילה שמשותפת לכולנו... ס-ו-ס-י-ם!!!! אז מה זה משנה העיקר שיש לכולנו נושא אחד משותף לדבר עליו... אז מספיק אם הויכוחים המטומטמים האלה!!! love... flying horse

flying horse

New member
היי לך שוב אני...../images/Emo20.gif

מה קורה?? אני עכשיו התחלתי בחווה אחרת אני ישמח לתת לך פרטים.. אכן יש לי איסיקיו שהוא במקרה:177931595 קוראים לי יובל... נדבר!!!!

Sweet SuGaR

New member
אמממ זה מה שקורה שקמים ונותנים

יד לפני קפיצה
מנסיון אישי

zohark

New member
חחחח כנסו

עכשיו לכל מי שנבהל מהתמונה, אתם מבינים למה אני נגד החלקות בווסטרן? כי לדעתי זה בדיוק אותו הדבר. ולכל מי שאומר שקפיצות דופק את הרגליים של הסוסים, לדעתי זה דופק אותם פי 10000 פחחח איזה כיף ליצור מלחמת עולם שלישית, כי בטח עכשיו כל אנשי הווסטרן ייצעקו עלי

i love INDIANA

New member
חח... ברור!!!

בואו נפתח מועדון!!! פחח... מוו!!!
ו.. אממ.. מה רציתי? אה אממ.. התכוונת לסליד נכון?? אז אם אתה לא יודע בסלייד יש גם פרסות מיוחדות וגם אם יש סכנה לרגל אז גם מגינים!!

Alonosha

New member
וכמבון ש... ../images/Emo15.gif

אני ופיצ מנהלות ת'מועדון. המתנגד, ראשו יעורף. ושתינו נהנה לראות זאת.

Alonosha

New member
לך. ../images/Emo15.gif

מואהמואהמואהמואהמואהמואהמואהמואהמואהמואה

למעלה