א-מיניות

Elle Woods

New member
א-מיניות

היי
כתבתי את ההודעה הזאת בפורום אחר אבל נראה לי שהיא יותר מתאימה לכאן...

מעניין אותי לשמוע דעות של אחרים בעניין.
היה לי חבר כמה חודשים ואני מתחילה לתהות אם היה א-מיני.
הוא לא מסוגל יותר מפעם אחת ביום, אח"כ שורף לו. אני מניחה שאהב סקס אבל זה ממש לא בסדר עדיפות ראשון אצלו.
אמר שמאוד נמשך אליי אבל היו פעמים שישנו ביחד ולא שכבנו.
כל רעיון/בקשה שלי לסקס באוטו, בחוץ, נדחה.
היה מאוד בעניין לספק אותי והיה חשוב לו שאגמור.
מבחינת מגע מחוץ למיטה, היה נוגע בי תמיד, מנשק אותי אבל אף פעם לא נוגע בי ליד משפחה, חברים.
לא מעניין אותו סטוצים, לא אוהב את זה, לא מחפש את זה, לא נכנס עם מישהי מיד למיטה, היה עם מעט מאוד בנות.

האם זה מעיד על א-מיניות??
תחסכו ממני תגובות כמו - מה אכפת לך, אתם כבר לא ביחד

תודה!!!

Brombit

New member
אם את הפעם ביום הוא רצה

הוא בהחלט לא א-מיני

השאלה באמת אם הוא עשה את זה כי הוא רצה, או רק בשבילך.
ממה שסיפרת נראה שהוא "רק" אוהב סקס, אבל זה לא חשוב לו,בניגוד אלייך.
לגבי מגע ליד משפחה וחברים- זה יכול לבוא מחוסר נוחות, מבוכה מאנשים.

Elle Woods

New member
הוא באמת רצה

אבל לא הבנתי מה זה "רק" אוהב סקס
המגע ליד זרים היה בצורה חופשית, שעות של נשיקות לא משנה באיזה מקום היינו אבל רק ליד אנשים שהוא מכיר - לא

Brombit

New member
"רק" אוהב=אוהב אבל לא נזקק לזה

אוהב אבל פחות ממך כנראה

.
הוא כנראה נבוך לנשק ליד אנשים מוכרים, אני יכולה להבין את זה.

avi1283

New member
בעיקרון

א-מיני זה מישהו שלא נמשך מינית, אם יש לו משיכה מינית שלו רק מאוד נמוכה והוא מרגיש הרבה יותר קרוב לא-מיניות, הוא גם כן יכול להגדיר את עצמו כא-מיני.
לפי מה שאת מתארת הוא לא נשמע כזה, ופשוט היית הרבה יותר מינית ממנו.

hatzilonit

Member
מנהל
הכל יחסי

אם פעם ביום זה "א-מיני", אז פעם בשבוע זה "גוויה"?

טוב, אבל ברצינות:
"שורף" זה כבר נשמע טיפה בעייתי. בפעם הבאה תבדקו שזה לא אלרגיה לקונדומים\חומר סיכה*(lube)

* - כן, לפעמים גם ביחסי מין ואגינאליים זכר-נקבה יש צורך בחומרים מסייעים...

Elle Woods

New member
זאת לא אלרגיה

אחרי שהוא גומר פעם אחת ושוב פעם יש זיקפה שורף לו

לי אישית נשמע שזה משהו שהוא צריך לבדוק

לא את זה שהוא לא רוצה יותר מפעם ביום, כי זה תקין לחלוטין וממש לא מעיד על א-מיניות, אלה את העובדה ששורף לו.
זה לא נשמע תקין בכלל ולא משהו שצריך לקרות.
ולכי תדעי, אולי מה שגורם לשריפה הזו גם גורם לו לרצות פחות.

אם כי הוא פשוט נשמע פחות מיני ממך ופחות מוחצן ממך (חוסר הרצון להתנשק ליד אנשים מוכרים ו/או לעשות סקס בחוץ/אוטו - זה נראה פשוט כמו אופי מופנם)

חשוב להבין שמיניות היא בסופו של דבר סקאלה ולא כל מי שרוצה פחות ממך/מהממוצע הוא א-מיני.
א-מיניות נמצאת בקצה האפסי של הסקלה.

p019

New member
ממש לא נשמע א-מיני

מיניות זו סכלה. אדם מיני זה לא - כן או לא.
אדם יכול להיות מעוד מיני וגם פחות מיני.
הוא נשמע לי מיני במידה סבירה.

לי הוא נשמע כמו אדם סביר שלא זקוק למין כמו אוויר לנשימה,
מה רע בזה?
להיפך, גם אם לא הייתי א-מיניית הייתי חושבת שיותר אנשים ברמת מיניות כזו זה יותר טוב. להשקיע חלק נכבד מהחיים בלרדוף האחרי מין נשמע לי מתיש ביותר.

niwo

New member
סתם כי אני אוהב לענות לאנשים שורה שורה

"הוא לא מסוגל יותר מפעם אחת ביום, אח"כ שורף לו. אני מניחה שאהב סקס אבל זה ממש לא בסדר עדיפות ראשון אצלו."
אם הוא לא מסוגל או לא רוצה יותר מפעם אחת ביום זה בסדר. אם הוא מעדיף לקיים יחסי מין פעם אחת ביום- אז זה בסדר. מה בדיוק הבעיה בזה?
לכל אדם יש מיניות שונה וזו המיניות שלו.
אח"כ שורף לו- אני לא מומחה. אין לי מושג למה שורף לו. אני מניח שזה עניין שמצריך בדיקה.
ציינת שהוא שככל הנראה אהב קיום יחסי מין אבל זה לא בסדר העדיפויות הראשון שלו- ו...? מה הבעיה בלאהוב סקס אבל שזה לא יהיה בסדר עדיפויות ראשון? כך הוא מרגיש וזה לגיטימי.
אני מאמין גם שסקס הוא לא בסדר עדיפויות ראשון אצל הרבה אנשים. את יודעת, לאנשים יש עוד בעיות בחיים, אנשים מורכבים, יחסי מין זה לא ה-כול בחיים.

"אמר שמאוד נמשך אליי אבל היו פעמים שישנו ביחד ולא שכבנו."
הוא אמר שהוא נמשך אליי. מותר לישון ביחד ולא לשכב בכל הזדמנות שישנים יחדיו. מה הבעיה בזה? שוב, אני מאמין שרוב בנה"א לא מקיימים יחסי מין כל יום, ולא מקיימים יחסי מין בכל פעם כשהם ישנים עם בני זוגם.

"כל רעיון/בקשה שלי לסקס באוטו, בחוץ, נדחה."
ככל הנראה היה פער בין המיניות שלו למיניות שלך. עבורו, קיום יחסי מין במכונית או בחוץ הם לא. הוא לא רצה את זה. וזה בסדר, לא כל אחד מעוניין בכל האופנים של יחסי מין, ובפרט שביחסי מין שציינת יש סיכון בכך שעובר אורח יכול להבחין בזוג (וככל הנראה לא רצה זאת). יש אנשים שעבורם זה כן מרגש, ויש כאלו שעבורם זה לא.

"היה מאוד בעניין לספק אותי והיה חשוב לו שאגמור."
.....בסדר.

"מבחינת מגע מחוץ למיטה, היה נוגע בי תמיד, מנשק אותי אבל אף פעם לא נוגע בי ליד משפחה, חברים."
נהנית מכך שהוא נגע בך, גם בפרהסיה לפי מה שהבנתי, וזה לגיטימי (למרות שבתור מתבונן מהצד אני הייתי יכול להרגיש שזה מעיק). את ככל הנראה נהנית ממגע ואינטימיות, והוא התבייש לעשות זאת ליד מכרים. הוא ככל הנראה הורגש מובך ושזה לא במקום לידם. וזה בסדר. הוא הרגיש ככל הנראה יותר חופשי כשהייתם לבד או במקומות ציבוריים. והוא ככל הנראה ניסה לשמור על טאקט.

"לא מעניין אותו סטוצים, לא אוהב את זה, לא מחפש את זה, לא נכנס עם מישהי מיד למיטה, היה עם מעט מאוד בנות."
כי זו המיניות שלו, וכך הוא מעדיף.
אין זה משנה גם מספר הבנות שהוא היה עימן- גם אם יש או אין ניסיון- אין בכך רע.

"האם זה מעיד על א-מיניות??"
ככל הנראה לא.

לסיכום,
אני לא חושב שיש לו 'בעיה' מיוחדת עם יחסי מין. זוהי המיניות שלו, לך יש את המיניות שלך, וככל הנראה היו בינכם פערים מבחינת המיניות.

למעלה