א-מיניות ובדסמ

כן, יש כאלה

ולא בדיוק בקטע רומנטי. אלו שאני מכירה, זה בקטע מיני אצלם, רק מאוד מאוד חלש. סוג של א-פור עם נטייה של BDSM. והיו כאלה כמה בפורום. הם חשים התעוררות מינית מסיטואציות כאלה אבל לא מרגישים צורך לקיים יחסי מין ממש. בדיוק כמו שיש א-מיני שהוא גם הומו-מיני. אני למשל, א-מינית+הטרו-מינית. כלומר: נמשכת מינית לגברים, אבל לא מרגישה צורך ורצון לקיים איתם יחסי מין ממש. נכון שמי שיש לו נטייה נוספת לא-מיניות, הוא לא א-מיני 'טהור'/מוחלט, אבל ברגע שהנטייה המינית מספיק נמוכה, הוא נכנס תחת מטרית הא-מיניות. אם תסתכל על הסרט שעשו על הקהילה הא-מינית בחו"ל, תראה שאחת הדמויות שם היא בדיוק כזו. גבר עם נטיות BDSM שמגדיר עצמו כא-מיני. אגב, אחד הגברים שאני מכירה שהוא כזה, חיפש פעם מלכה בפורום כאן בתפוז. הטענה שלו היתה שהבנות שם מעוניינות גם ביחסים עצמם ולא רוצות לוותר על זה.

Larik

New member
התכוונת אלי אולי?

כמדומני אנחנו מכירים מקומונת הגוטיקה...

בפעם האחרונה

שהייתי בקומונה הזו שמתי לב ששנים היא נטושה

Larik

New member
נו ברור

המנהלת גרה עכשיו ברוסיה או מה שזה לא יהיה. קורן עכשיו עם הלילך האחת והיחידה פיליפ פרש מחיי הלילה הספיק כמעט להתחתן... ואני בכלל הבנתי שאני א-מיני, ועם חיבה מוזרה לBDSM. Good times, good times ראיתי שגם פרסמת את אותה ההודעה בפורום רוחניות. היו עוד פורומים ששאלת?

Larik

New member
אז מה אתה רוצה לדעת בדיוק

אני אישית רואה את עצמי כא-מיני, וגם נמשך באופן לא מובן לכל הנושא של הBDSM

Larik

New member
מסיבות BDSM

אני מבקר פה ושם במסיבות BDSM (ליין של הספייס) ונהנה מאוד לשהות שם... בין היתר השתתפתי כמה פעמים בסשנים, היה נחמד.

orald

New member
אוי ווי...

אוי שיט, הרוכסן של האמוטיקון מזכיר לי מסכות של בדס"ם!

orald

New member
...
...

אוי נו, גם אני רוצה לשמוע, למרות שאני חושבת שהרוב זה די מפגר כזה, מבחינתי. טיקסיות ושטויות כאלו, בגדי עור ושוטים, אני מוצאת את זה מגוחך.

Clayborn

New member
כן.~

אני דוגמא לא מאוד מוצלחת. משום שאני לא לחלוטין א-מיני כנראה, וגם העניין שלי ב-BDSM הוא מאוד... אני מניח ששונה. אני רואה את זה ככלי להעצמה, או לפריקת רגשות. משהו שעובד הרבה יותר ברמה פסיכולוגית-אמוציונלית. הסשן עצמו מעניין אותי הרבה פחות. "את/ה יכולה להרפות- אני שולט בסיטואציה עכשיו." "יש לך כוח לשלוט עליי ועל כל אלמנט אחר בסביבה." "אני בוטח בך מספיק כדי להפקיד את שלומי בידיך". "אני לוקח אחריות על שלומך וביטחונך." "אני אוהב אותך מספיק כדי לתת לך לעשות בי כרצונך." "אני אוהב אותך- לא אסכן את שלומך." זה החלק שמעניין ומושך אותי. מבחינת הביצוע, זה יכול לקבל הרבה מאוד ביטויים שונים. לפעמים כאלו שלא ייראו מבחוץ כדבר מה הקשור ל-BDSM. או שבאמת לא קשורים לנושא.

מה שכתבת מרתק.

ומזכיר לי סרט שברי לי שמו, אבל היה שם את המילה הדדי. סט מדהים. יש שם קטע שכדי לבחון או להראות כמה היא סומכת על הבן זוג שלה, היא עולה על חומה ומפילה את עצמה. כברור לה שהוא יתפוס אותה.

אלב85

New member
מה שעצוב לי לראות בבדסמ

זה שאדם אד כאילו מוותר על השליטה מתוך ביטחון באדם השני, ומה שהאדם השני עושה לו זה מכאיב, משפיל, שולט. הקטע בוויתור על שליטה מול אהוב זה כי אני יודעת שאני לא צריכה להיות בשליטה איתו כי הוא לא ייפגע בי ויגן עליי. בדסמ זה בדיוק ההפך. Bondage Domination Sadism Masochism הם לא בדיוק ביטויים לאהבה, לכבוד ולתחושת ביטחון.

נזכרתי בשם של הסרט: אמון הדדי

וחשבתי על מה שכתבת הרבה ולמה מצד אחד התחברתי מאוד לדברים ומצד שני הפריע לי משהו.. ואז הבנתי. בגדול, מה שאלב85 כבר אמרה. אכן כשיש אמון הדדי ומלא בין בני זוג, זה הדבר הכי נפלא. רק שהאמון הזה לא אומר שצריך לקשור אותו להרביץ לי או להשפיל אותי. הביטחון המלא שאני נותנת לצד השני לא צריך לבוא לידי ביטוי בדברים האלה. ומנגד, לקיחת האחריות על שלומו של הצד השני היא דבר מדהים, אבל למה זה צריך להיות מלווה בכיבוי סיגריות למשל? בקיצור, כל מה שכתבת, הוא טוב ויפה, אבל לא קשור ל-DBSM אלה לאמון בין אנשים בכללי. ב-BDSM בגלל אופי הדברים, שמים את זה על השולחן בצורה מובהקת ולכן גם יש את עניין מילת הקוד. במציאות רגילה אין צורך במילת קוד, כי ממילא לא נעשה דבר שעלול לגרום לנזק.

Clayborn

New member
אני מניח שזה מאוד תלוי.

אני סבור שיש פער גדול בין מה שאנשים חושבים עליו בהקשר ל-BDSM, ומה שבאמת קורה. לא קורה תמיד- לא. לפעמים זה באמת משהו עקום כמו מה שאת תיארת. הייתי מעורב בסשנים של BDSM פעמיים בחיי. בשני המקרים, זה היה מה שאני תיארתי. אם כי, אני מוכרח להודות שקשה לי להסביר את זה לאדם אחר. זה כנראה קשור גם לאופי הקשר שלי עם האנשים המדוברים. שוב, זה כנראה המיעוט. הרוב... הרוב לא מעניין.

למעלה