א-מיניות ובדסמ

א-מיניות ובדסמ

שלום מסקרנות... יצא לכם להכיר אדם א-מיני בעל נטיות בדסמיות? (אני אישית לא א-מיני).

אתה שואל אם יש

א-מיני שאוהב להתעלל באחרים או שאחרים יתעללו בו? כמו מכות והשפלה אבל בלי הריגוש המיני? לא מכירה כאלה פה... אבל לך תדע, הכל אפשרי XD

משהו כזה

רק בצורה יותר רומנטית... ולא בצורה שתארת

orald

New member
אה...אני מכחישה כל קשר לנטיות כאלו.

מצד שני, אני גם לא א-מינית "כבדה". ומצד שלישי, אם בנטיות סדיסטיות ללא הנאה מינית עסקינן, יש סדיסטים שלא שואבים הנאה מינית מפגיעה. למשל קטגוריית Thrill killer אצל רוצחים.

orald

New member
ורק להבהרה, זה סיפור מסובך ביני לבדס"מ...

שבסופו אני פשוט מעדיפה לא לגעת בנושא באמת. אחת מהסיבות היא שיש לי בעיה עם פגיעה במי שאני אוהבת.

אויש

מי בכלל דיבר על רוצחים?
זה משהו אחר לגמרי. זה כמו שתשווי סקס רגיל לאונס... או משהו כזה.

orald

New member
דיברנו על נטייה סדיסטית ללא מיניות.

רצח נמצא בקצה הסקאלה הסדיסטית, בין אם תרצה להכיר בכך ובין אם לא. אין בזה האשמה כלשהי שבדס"מים הם רוצחים/כמו רוצחים(רק חלקם
), כמובן.

חדש פה6

New member
לא מסכים, ואסביר :)

רצח, לא חייב שיגרום סבל לנרצח קחי לדוגמא רצח בחנק של אדם ישן אני חושב, שגרוע מרצח, זה התעללות ועינויים נפשיים והיא קצה הסקאלה

orald

New member
רצח בחנק של אדם ישן מעירה אותו, אתה יודע.

ותאמין לי, חנק היא דרך מאד מפחידה למות בה, מניסיון. יש רצח ויש רצח. אנשים שרוצחים לשם הנאה אוהבים להתעלל בקורבנות שלהם לפני או תוך כדי, זה חלק מההנאה, זה מאריך את החוויה הסדיסטית. קריאה ברשימת הפשעים המצורפת תראה לך שברוב, אם לא כל המקרים(לא קראתי את הכל, נהיה משעמם אחרי כמה זמן), הרוצחים התעללו נפשית וגופנית בקורבנות.

Larik

New member
חנק וחוויה מינית

חפשו בגוגל autoerotic asphyxiation I DARE YOU

orald

New member
למה dare? לא משהו שלא שמעתי עליו.

לי, אגב, אין את זה. אחרת הייתי נהנית כשעשיתי מה שעשיתי.
אבל אני עצמי לא הזכרתי את זה כחוויה מינית, רק כדרך לא נעימה למות בה, למרות מה שחדש-פה חשב לתומו.

orald

New member
אוקיי. אני מעדיפה את זה על פני שריפה, מרוצה?

וואי, נכנסנו פתאום לשדה ההשוואות. אתה דיברת על חנק כדרך שלווה לחלוטין שלא מעוררת כאב/פחד, כאילו אדם ישן שפתאום חונקים אותו(נניח עם כרית על הפנים, אני מניחה, ופחות מה"ברוטאליות" של ידיים על הצוואר?) לא מתעורר ולא נאבק ולא סובל. אני אסביר לך משהו קטן. כשאת נחנקת את מתחילה להשתולל באינסטינקטיביות ומנסה לעשות הכל כדי להסיר את החסימה מאספקת האוויר שלך, גם אם תדעי מראש שאין סיכוי. את בועטת באוויר בניסיון למצוא משען לרגליים, את שולחת ידיים בניסיון להתיר את החסימה על קנה הנשימה שלך. זה דבר מאד מפחיד, ואני בספק שתוכל להבין כמה זה מבעית אם לא תחווה זאת בעצמך. כל העניין נשלט ע"י אינסטינקט מאד קדום שמנסה למנוע ממך להיחנק, וזו תגובה מאד חזקה לעורר כזה אינסטינקט. לסיכום, חנק זה הכל חוץ ממוות נוח ושקט. רוצה מוות שקט? קפוץ מגובה כמה קומות, זה מוות מיידי. עד כמה שזה נראה אלים ואיום, החלק הרע הוא רק בכמה השניות שתיפול, וגם זה יהיה רק פחד, לא סבל פיזי. לחילופין, קליע לראש עובד מצויין. לא חסרות שיטות מיידיות. ותמיד תוכל לחפש ביוטיוב Exit bag. טוב, אני רק אדגיש שהפירוט ניתן כדי להדגיש שיש הרבה מיתות יותר קלות ונעימות מחנק, לא בכדי לתת עצות.
נ.ב. כן, אני מדברת מניסיון, כבר התחלתי לדבר על זה כאן אז זה לא משנה. העיקר שתדע ותבין מה מתרחש במציאות.

חדש פה6

New member
תגובה

א. מסכים איתם שיש מיתות יותר קלות, פשוט לא עלו לי במחשבה באותו הרגע... ולא דיברתי על חנק כעל מוות שליו ורגוע לחלוטין אלא כעל שאין הכרח שהמתה (וזו הייתה דוגמא לה) היא יותר סאדיסטית מהתעללות ועינויים ועכשיו נתת דוגמאות יותר טובות לתפיסתי מי שמעביר בן אדם עינויים נפשיים ופיזים להנאתו הרבה יותר סאדיסט מרוצח סידרתי שאורב לאנשים במיטתם ופשוט יורה להם כדור בראש זה כל הנקודה, שרוצחים אינם בקצה הסקאלה של הסאדיסטים :)

orald

New member
טוב, אז זו לא הייתה דוגמה טובה לזה.

מי שמסוגל לחנוק קורבן שנאבק ככה, ובמשך הרבה זמן עד שהכל מסתיים, הוא בהחלט סאדיסט. הנקודה שלי הייתה שרוצחים רבים הם דוגמאות לסאדיסטים שעושים זאת ללא הנאה מינית. וכן, כשמגיעים לקצה הסקאלה הסאדיסטית רואים אנשים שמתעללים, כמו שאמרת, אבל גם רוצחים את הקורבן. זה יכול לקחת זמן אבל בסוף הם ירצחו אותו. אז הם רוצחים, בסופו של דבר.

אני!!

כן יש לי נטיות S&M . אני לא ממש כבדה בקטע אבל כן יש לי צדדים לזה בהחלט. זה כן עושה לי את זה בוא נאמר ככה. ויש עוד מישהו אבל............ נשאיר לו את הבמה

נראה לך?!

נראה לך באמת שאפרט על זה פה קבל עם ועדה. סורי אבל זה קצת פרטי מדי בכדי שאפרט פה מול כולם אני רק יכולה לרמוז לך שזה לא כבד כמו שרץ לך בראש

למעלה