אוקיי. אני מעדיפה את זה על פני שריפה, מרוצה?
וואי, נכנסנו פתאום לשדה ההשוואות. אתה דיברת על חנק כדרך שלווה לחלוטין שלא מעוררת כאב/פחד, כאילו אדם ישן שפתאום חונקים אותו(נניח עם כרית על הפנים, אני מניחה, ופחות מה"ברוטאליות" של ידיים על הצוואר?) לא מתעורר ולא נאבק ולא סובל. אני אסביר לך משהו קטן. כשאת נחנקת את מתחילה להשתולל באינסטינקטיביות ומנסה לעשות הכל כדי להסיר את החסימה מאספקת האוויר שלך, גם אם תדעי מראש שאין סיכוי. את בועטת באוויר בניסיון למצוא משען לרגליים, את שולחת ידיים בניסיון להתיר את החסימה על קנה הנשימה שלך. זה דבר מאד מפחיד, ואני בספק שתוכל להבין כמה זה מבעית אם לא תחווה זאת בעצמך. כל העניין נשלט ע"י אינסטינקט מאד קדום שמנסה למנוע ממך להיחנק, וזו תגובה מאד חזקה לעורר כזה אינסטינקט. לסיכום, חנק זה הכל
חוץ ממוות נוח ושקט. רוצה מוות שקט? קפוץ מגובה כמה קומות, זה מוות מיידי. עד כמה שזה נראה אלים ואיום, החלק הרע הוא רק בכמה השניות שתיפול, וגם זה יהיה רק פחד, לא סבל פיזי. לחילופין, קליע לראש עובד מצויין. לא חסרות שיטות מיידיות. ותמיד תוכל לחפש ביוטיוב Exit bag. טוב, אני רק אדגיש שהפירוט ניתן כדי להדגיש שיש הרבה מיתות יותר קלות ונעימות מחנק, לא בכדי לתת עצות.
נ.ב. כן, אני מדברת מניסיון, כבר התחלתי לדבר על זה כאן אז זה לא משנה. העיקר שתדע ותבין מה מתרחש במציאות.