א-מיניות בקולנוע

• פותח הנושא BUFFY
  • פורסם בתאריך

BUFFY

New member
א-מיניות בקולנוע

שלום לכל חברי הפורום, שמי אלירן ואני כותב תסריט על אהבה א-מינית (א-הבה), ואשמח לקבל מכם כמה שיותר מידע. אני לא א-מיני בעצמי, לכן אשמח ל-inputs, בעיקר בקשר להתנהלות בקשר חדש עם מישהו מיני. כל תגובה תתקבל בברכה. מטרתי, מעבר להעביר סיפור אהבה בלתי אמצעי, הוא גם להסיר את מעטה חוסר הבהירות באשר לאסקסואלים. תודה מראש :)

p019

New member
קשר בין א-מיני למיני?

אני חושבת שרוב האנשים בפורום הגיעו למסקנה שעדיף להימנע מקשר רומנטי אם אדם מיני. וגם אם מנסים- אדם מיני יעדיף לוותר ברגע שהוא יבין במה מדובר. (תרגישו חופשי לתקן אותי) כך שלא ברור לי בדיוק איזה סיפור אתה מנסה לספר. בכל מקרה, כל דבר על א-מיניות שהינו מדוייק - מבורך. אני לא חושבת שראיתי עד היום דמות א-מיניות בקולנוע או בטלוויזה בכלל.

inbardaf

New member
חחחה

אני 'שרדתי' 8 שנים
אבל זה רק בגלל שלא ידעתי שאני א-מינית ונסיתי כל הזמן 'להיות בסדר' ו'לרצות', עד שבסוף באמת נמאס לי... (כמובן שהיו סיבות נוספות לגירושים, אבל כבר שנתיים לפני הגירושים, הודעתי לגרושי שאני לא רוצה לשכב איתו יותר בכלל!)

אופליה7

New member
באפי כל הכבוד על היוזמה

כן ירבו. ואולי באמת כדאי שתראה קשר בין שני א מיניים. והמילה א הבה היא אולי יפה אבל לא נכונה כי כן יש אהבה בקשר אמיני. לעומת זאת יש המון קשרים מיניים שאין בהם שום אהבה. תחשוב על זה.........כי אם זה יהיה השם של הסרט שלך זה לא ייצג אותנו נאמנה.

אופליה7

New member
האמת

אם תחשוב על זה, הסיכוי שבקשר אמיני תהייה אהבה אמיתית הוא יותר גדול מאשר בקשר מיני.

amb2

New member
ליחיות את החיים של עצמך..

לחיות את החיים שלך לפי איך שניראה לך ולפי מה שעושה לך טוב לעשות מה שטוב לך אתה חיי את חייך כפי שניראה לך.

amb2

New member
אולי זה משהו מדבק?

אם נשים מישהו מיני בין א-מיניים כמונו אבל קבוע. הוא יסתובב איתנו בסוף הוא יחשוב שכדאי לו להיות א-מיני?

inbardaf

New member
אולי.. לך תדע..

היום ידיד טוב שלי נכנס לפורום לראות מה זה. אח"כ בשיחת טלפון הדבר הראשון שהוא אמר זה: האמת - מקנא בך. שאין לך את הצורך הזה..

amb2

New member
"האמת- מקנא בך"?

לדעתי המישפט הזה הוא היתנשאות. כי רוב האנשים לא היו מתחלפים איתנו הוא לא באמת מקנא. הוא קשקשן גדול.

inbardaf

New member
למה אתה שופט סתם?

מאיפה אתה יודע מה הוא מרגיש וחושב? חבר שלך או שלי? אח"כ בהמשך השיחה, הוא אמר שבעצם הוא לא היה רוצה לוותר לגמרי על המיניות שלו, אבל כן היה רוצה פחות חשק. הוא כן היה רוצה שזה לא יטריד אותו. וזה מאוד הגיוני. והרבה אנשים שהמיניות שלהם מציקה להם מרגישים ולו לרגע ולו במידה מסויימת, סוג של קנאה על כך שאנחנו לא צריכים להתמודד עם זה.

amb2

New member
כי היו חסרים פרטים בהודעה שלך!

קוראים לזה הבנת הניקרא. אני יכול להבין מה שאני רוצה להבין למרות שלא תמיד זה מה שהתכוון המשורר.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת ככה

כי אם אין סקס, רוב הסיכויים שמה שבאמת מאחד את הזוג זו אהבה אמיתית.

אני גם חושבת שהשם א-הבה הוא לא טוב

ה"א-" ב"א-סקסואלים" מסמל את ה"לא", והוא לא ייחודי רק למילה הזאת. יש הרבה מילים לועזיות עם קידומת "א-" כשלילה. לכן השם "א-הבה" לא נראה כמו הלחם בין א-סקסואליות לאהבה, אלא כ"לא-אהבה".

k500

Active member
מנהל
מסכים

א-הבה מנתק ישר את המושג המוכר והידוע "אהבה" מהקשר שלו לא-מיניות. כמו שנאמר כאן, בצורה זו או אחרת, א-מניות לא עוצרת אהבה ולא חוסמת רגשות כלפי אחרים. גם כותרת כזאת לסרט ישר מקטלגת א-מניות עם חוסר אהבה ועושה מא-מניות משהו אפל יותר ממה שהיא וחבל..

למעלה