א-ל-פ

א-ל-פ../images/Emo85.gif

אני באה לענות על הודעה אוקי ס22ה והיכוני שלי בפורםו זה נועה הרשקוביץ (נועה עם ו) אבל זה לא נתן לי לכתוב הודעה הוא רצה פיתעום אחרי שנים שאני כותבת פה שאני ירשום שוב את הסיסמא שלי ואת השם משתמש סבבה כותתבת נועה הרשקוביץ ואת הסיסמא והסיסמא נכונה כי אני הרבה פעמים משנה את הפרטיםם! פיתעום זה לא נתן לי להיכנס אפילו עישתי שלח סיסמא כמה פעמיים לאיימל וזה לא נתן אני צריכה לחזור לנועה הרשקוביץ הרגיל עם ה-ו וזה דחוף כי יש לי שם דברים אז בבקשה מימכם תעזרו לי עכשיו עפתי לבית ספר ויחוזר מאוחר תודה!

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מה בדיוק קורה כשאת מכניסה את הסיסמא?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

בהנחה ואת לא יכולה לענות על ההודעה, בגלל הבעיה. הנה רעיון שייתכן ויעבוד. בדקי האם התאריך במחשב שלך מעודכן כמו שצריך. אם אינו מעודכן, תקני אותו ואז נסי להרשם לאתר שוב. בהצלחה,

../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

לא הצלחתי. כתבתי את הסיסמא שלי וזה עשה כיאלו זה ל הסיסמא שלי ובחיים לא החלפתי את הסיסמא ואני כל הזמן נכנסת לכרטיס האישי ששלי, ועכשיו בימקום שיהיה כתוב לי נועה הרשקוביץ וגם יש לי שם דברים!!! אז כתוב לי נעה
שאצלי זה עם ו´ ככה פיתעום והתאריך ה 6 בינואר מדויק.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

מה הכוונה? זה רשם לך בפירוש שהסיסמא שגויה? או שמא זה פשוט החזיר אותך לעמוד הסיסמא בלי לרשום כלום?

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אז האפשרות היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא שהסיסמא אכן שגויה. אני יכול רק להציע שתבדקי אם את לא מקלידה בטעות אותיות עבריות במקום אנגליות (או להפך) ושמקש הCAPSLOCK לא דולק....

הכל בסדר|../images/Emo85.gif

בדקתי אלפי עמים תאמין לי שזה חשוב לי ואני מבינה במחשבים ואני בדקתי הכל ולא יכול להיות שפיתעום הסיסמא לא תהיהי נונה כתתבי את זה הסיסמא מליון פעם וגם לאט ועוד שרציתי שהם ישלחו לי אי מייל עם הסיסמא שלי (נגיד שאני לא זוכרת) אז הם לא שלחו לי וגם ניסתי כמה פעמים

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

האי מייל שאליו נשלחת הסיסמא הוא האי מייל שמעודכן בכרטיס האישי, אצלי בכל אופן זה פועל. נסי לשלוח מייל עם הסבר להנהלה ([email protected]) למרות שאני בספק אם הם יוכלו לשחזר את סיסמתך...

../images/Emo46.gif אוף../images/Emo85.gif

מה לעושת אני ממש חיבת את היוזר הקודם ואני עדיין לא מצליחה אלפ אתה לא יודע כמה זה חשובבבב

זה נורא מוזר!../images/Emo85.gif

פיתעום אני קמה בבוקר וזה נועה הרשקוביץ הרגיל ולא נגעתי בכלום רוצים באמת לגעה אותי? או שזה קקסם

F15i®£©

New member
האם יכול להיות

שמישהוא יודע את הסיסמה שלך והוא משנה לך אותה?

הסיסמא קשה../images/Emo85.gif

אני לא חושבת ואני מקוה שלו וגם עם כן אז למה שכתבתי את האיימל שלי כמה פעמיים הם לא לשחו לי תשובה לאיימל???????

למעלה