/א/ל/כ/נ/ו/ס צ´ופרים!!!!!!!!!!!!!!!

yuyu yop

New member
/א/ל/כ/נ/ו/ס צ´ופרים!!!!!!!!!!!!!!!

תגידו את כל הצ´ופרים שעולים לכם בראש!!!!!!!!! לי אין... עשיתי את זה כי אני צריך ליום שישישישישישישישי

באיזה נושא אתה צריך../images/Emo35.gif

אני למשל היום הכנתי לחניכים שלי (כיתה ד) מושמוש שזה תמונה של במבי ומאחורה רשום להם קטע מגניב כזה על במבי (כאילו- גדוד עופרים...). אבל זה בטח לא יעזור לך... תכיג לי באיזה נושא אתה צריך רעיונות למושמושים ואני אנסה לעזור לך. גם באתר הרישמי של הצופים יש רעיונות מזה טובים למושמושים...

צ´ופרים למה???

יש לי מלא מלא רעיונות... רק תגיד לאיזה נושא אתה צריך ולכמה אנשים...
נועהץ

yuyu yop

New member
ווואי תודה אני צריך ב

כל נושא אבל עדיף משהו שקשור לאימה (זה הנושא של הטיול פתיחה...) אבל בעיקרון כל נושא (עדיף קלים להכנה... חח) ול- 10 עד 12 אנשים...

אימה? לא עולה לי בראש... אני בנתיים

יכתוב מה שיש, ואם הזמן אולי אני אמצא משהו....
אז אפשר לעשות כתרים וליכתוב עליהם מלא דברים... כמו את השם של הגדוד או השבט אפשר מפנטזיה לעשות ענדים לעניבות ומחזיקי מפתחות וליכתוב לכל אחד את השם שלו(שזה ממש שווה! ובטיות פתיחת קורס שלנו עשיתי את זה עם חברה לכל הגדוד (30 אנשים) ומה זה היתלהבו מיזה!!!) אפשר לעשות צמידים מקשרי שלמה, או המרובע הזה, או ראשים תורכיים ולעשות מהם שרשראות, צמידים, מחזיקי מפתחות, ענדים לעניבות... הכל.... אפשר לעשות כובעי לילה טוב שרשראות עם פעמונים וליכתוב - שלא תילכו לאיבוד, או עם משרוקיות "אם תלכו לאיבוד תישרקו) צמידים עם פעמונים - גדוד *** זה מצלצל טוב שרשראות עם פעמונים ועיינים - את שבט *** לא רק (ואז עיניים) רואים אלא גם (ואז הפעמונים) שומעים. אם אתם הולכים להישאר באותו מקום הרבה זמן אז לעשות מפה של המקום וליכתוב "אם תילכו לאיבוד... תמיד תהיה לכם מפה" אפשר גם סרטים לשיער אפשר בלון ולצייר עליו ציור חמוד וליכתוב "שלא ייתנפח לכם הראש" וזה מתאים לשיחות סיכום המשעממות... אפשר כדור קלקר ולצייר עליו פרצוף מחייך ולשים למטה מנקה-מיקטרות בצורת קפית וליכתוב "שתיקפצו ותחייכו כל היום" אההם... רגע... ניתקעתי... אפשר לעשות מר גמישים צמידים מפסטות שצבועות בגואש או בספריי או צמידים מבייגלה או סתם שרשראות שכתוב עליהן שבט ***, או בוק טוב, ואפשר שרשת של "אני חניך ב*** אני מלך", וזה יותר יפה ליכתוב את זה על כתר. אפשר לעצירות בדרך לעשות רמזור (ממקל ארטיק וקרפים ציבעוניים) וליכתוב "עצירה ראשונה, תהנו!" ואם אתם הולכים לים או משהו דומה אפשר לעשוצ איזהשהו צ´ופר עם צדפים ואפשר להכין רעשנים (מקופסאות גמדים עם אורז" וליכתוב גדוד *** כמה רעש אנחנו עושים! ואפשר (צריך שיתוף פעולה...) שכל אחד יביא חולצה (באותו הצבע) ושעם טוליפ תכינו לעצמכם חולצות. ואפשר לעשות תגים מגניבים או כובעים או בנדנות והכתר הכי שווה זה רצועת מנייר כסף (בימקום הבריסטול) עם מחושים (מנקי מקטרות עם פומפונים) זה ממש יפה!!!! ואפשר סתם מדבקות עם שם הגדוד או השבט ולא חשבתי בנתיים על שום דבר עם אימה... אם אני אזכר אני אכתוב... מקווה שעזרתי... נועה.

למעלה