א"ל + כושר

tommikt

New member
א"ל + כושר

חג שמח לכולם, אני בן 25 מאזור ת"א, בעבר עסקתי בטאיקונדו והחלטתי שהגיע הזמן לחזור להתאמן. אחרי שחרשתי קצת את הפורום (ואת השאלון), הבנתי שאני לא ממש יודע מה אני רוצה
. לכן, לפני שאני רץ ממקום למקום לראות בעצמי, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאני בטוח מחפש זה ערך מוסף של כושר. או במילים אחרות: להוריד את הכרס בירה הזאת שהופיעה לי פתאום... אני מניח שזה משתנה בין מורה למורה ולא דווקא משהו אופיני לשיטה... אני מודה לכם מראש על התגובות..

המלצתי בלבד

גם באמנויות לחימה אנרגתיות,מרכיב הכושר הנו משני,ובא כתוצר לוואי מהפעילות. גם בהם מומלץ לשלב פעילויות של כושר במקביל לאימון. מה שכן אמנויות לחימה זו מסגרת נהדרת שתומכת ומגבירה את החשק לעשותדברים נוספים. במידה והנטייה היא לכיוון יפני,מסורתי עם עבודה פיזית מאומצת ממליץ בחום על רונן כץ שיהאן,מורה לקראטה קיוקושין.מלמד בקאנטרי דקל בשיכון בבלי בת"א.

chinabird

New member
יש ערך מוסף, אבל איזה ערך אתה מחפש?

אצלנו ב-Wu Wei Gung Fu יש בהחלט עבודה אינטנסיבית על כושר וכן הלאה במסגרת האימונים, כך שכרס הבירה שלך ודאי תטופל, אבל אני מסכים עם מה שכבר נאמר כאן: בעצם, הערך המוסף הזה הוא לא בהכרח הדבר שלפיו כדאי לבחור אמנות לחימה. אולי תספר יותר מה אתה מחפש ויהיה קל יותר להמליץ לך על משהו? על כל פנים, אם בכל זאת תרצה פשוט לבוא לראות אימון או להשתתף באימון (וזה תמיד מומלץ, נראה לי), זה האתר שלנו, והמורה שלי מלמד בתל-אביב בתיכון בבלי פעמיים בשבוע (אם תרצה עוד פרטים, הטלפון שלו נמצא באתר, וגם אני אשמח להסביר, לפרט, לתאר ולסכם מה שאני יודע, כאן או במסרים).

למעלה