א-ל-י-פ-ו-ת!!

א-ל-י-פ-ו-ת!! ../images/Emo106.gif

בית"ר ירושלים אלופה!! נכון שהאליפות באה עכשיו בגלל שהורידו למכבי ת"א 2 נק', אבל במילא היא הייתה מגיעה יום ראשון, אז למי איכפת לסיים עם הפרש נקודות גדול יותר
עכשיו צריך רק לקוות שהמשחק מול הבועל יהיה עם קהל ושהוא יתקיים בטדי.. ושאחרי מה שהלך אתמול יורידו את הגדרות באיצטדיון.. זהו, אליפות חמישית.. אחרי 9 שנים.. יום מאושר, מזל טוב לבית"ר ירושלים
אה כן, והחלמה מהירה לכל הפצועים מהמשחק אתמול

אליפות לבית"ר. עליבות לכל השאר.

בית"ר ירושלים זכתה באליפות והיא הייתה זוכה בה גם ללא הבקרה התקציבית מכיוון שבית"ר ירושלים היא קבוצת הכדורגל הטובה בישראל. לא האטרקטיבית בכל הזמנים, לא מלהיבה, אבל יותר טובה מכל השאר. בוא נקווה שהלחץ שאפיין את האלופה לא ישפיע עליה בשנה הבאה ונבנה קבוצה לליגת האלופות(ארקדי נתן פנקס צ'קים פתוח). ועליבות לכדורגל הישראלי שהציג ליגה מהמגעילה שהייתה פה אי פעם. המשחקים השנה גרמו לי להתגעגע לעונת האליפות של בית"ר עם בית שאן. לפחות אז היה מתח. עליבות גם למשטרת ישראל שחושבת שהיא תצליח למנוע מאוהדי כדורגל כלשהם ובפרט של בית"ר להיכנס למגרש, ועם כל מיני מגבלות גורמים לפגיעות בנפש ולאסונות.

שכח מללכת למשחק מול הבועל..

4 משחקי רדיוס בלי קהל. צריך לשרוף את כל ההתאחדות הארורה הזאת. מענישים את האוהדים בגלל הטמטום של המשטרה שמשחקת אותה כאילו היא לא ידעה שתהיה ירידה לדשא בסוף המשחק. גועל נפש.

MS6

New member
האוהדים לא פחות אשמים

דעתי העונש נכון וצודק.. הדרך היחידה להרתיע את האוהדים זה לפגוע בהם דרך משחקי רדיוס.

העונש צריך להיות אחר....

מטרת הרדיוס היא לפגוע בהכנסות הקבוצה ובקהל. הקהל של בית"ר עשוי לעשות מהומות לא פחות מאלו של שבוע שעבר במטרה להיכנס למגרש ואסון כזה עשוי להתרחש שוב. המשטרה כבר הוכיחה שהיא לא יכולה מול קהל שרוצה להגיע למקום כלשהו. מבחינת הכנסות, לא נראה לי שזה יזיז לנשיא הקבוצה בעובר ושב. צריך להעניש את הקבוצה בהורדת נקודות ולסכן את האליפות של בית"ר. אני בטוח שאם היו יורדים לבית"ר 5 נק' האוהדים היו נזהרים לעשות דבר כזה שוב. גאידמק כבר הצהיר שהוא ישים מסך ענק בגן סאקר ושם יהיו חגיגות האליפות.

MS6

New member
לא חושב...

האוהדים שמתפרעים הם לא אוהדים שאיכפת להם מבית"ר.. בכלל חוליגנים הם לא באמת אוהדים אמיתיים, הם פשוט מכורים להרס ולאלימות.. הדרך הכי טובה לפגוע בהם היא להרחיק אותם מהמגרשים ע"י משחק רדיוס, וככה אתה מעניש אותם בצורה הכי קשה.

ברור שהאוהדים אשמים..אבל העונש מוגזם..

מהתחלה אמרו שתהיה פריצה לדשא, אם המשטרה הייתה נערכת לזה כמו שצריך אז זה לא היה ניראה ככה.. ולא ניראה לי שעונש רדיוס זה מה שירתיע את האוהדים האלה

who is this

New member
כל הליגה הזו על הפנים..

אני לא יודע אבל בתור אוהד מכבי אני מרגיש שההתאחדות אוהבת להתנכל למכבי וכנראה עכשיו לבית"ר.. כסכנין ניצחה את מכבי בגביע האוהדים שלה לא רק שפרצו למגשר הם גם זרקו אבוקות וזיקוקי די נור והם לא קיבלו אף עונש, לפני שש שנים כשאמיר רנד נמחץ על הגדרות בקרית אליעזר בחגיגות האליפות של חיפה נתנו להם שלושה משחקי רדיוס ולאחר ערעור זה ירד לשניים או אפילו אחד(תקנו אותי אם אני טועה). שקרית שמונה עלתה עכשיו ליגה האוהדים פרצו למגרש ולא עשו שום דבר.. אז למה לבית"ר עונש כל כך כבד?? הדיין הסביר את זה בכך שהיו נפגעים, כך גם לפני שש שנים וגם לא היה עונש כזה. יש משהו מסריח בהתאחדות כלפי מכבי ובית"ר לא מהים וכנראה אבי לוזן לא יודע מה משמעות המילה אוביקטיבות.. לבית"ר מגיע עונש כמובן איזה משחק רדיוס או שניים. והאשמים הם כל הגרומים, ההנלה של בית"ר שיכלה להגיד לקהל לא לרדת למגרש כי הם יספגו עונש כבד (כמו שהיה בחגיגות האליפות של מכבי ת"א לפני שלוש שנים ברמת גן ארבעים אלף איש וכמעט אף אחד לא ירד למגרש) המשטרה שלא פתחה את השערים לאחר שראתה השקהל פורץ למגרש ולא הערכה נכון את המצב והאוהדים שפרצו למגרש ומכאן נקווה שהפצועים ירגישו טוב יותר ויצאו כמה שיותר מהר מבית החולים. נ.ב כמו כל העונה הזו, האליפות הזו ניתנה בבית הדין מאחר והורידו למכבי ת"א שתי נקודות. אוהדי בית"ר, תהנו מהאליפות הזו כל עוד אתם יכולים כי שנה הבאה לחיפה אין את אירופה..

דעתי....

לפעמים קורה רגע שבו אתה מחליט "זהו" ומפה אתה שם נקודה ומחליט להתנהג אחרת. כמו שהמדינה החליטה שמי שנוהג ולא עוצר בעצור מקבל שלילה החל מתאריך מסוים. כל מי שלא עצר בעצור לפני התאריך קיבל קנס כספי מינמלי ויום אח"כ קיבל פלוני פסילה. אז הוא טוען שזה מגמתי. זה אכן נראה לא טובה, אבל ככה צריך. אני חושב שצריך לשים קווים אדומים ולקבוע ענישה מחמירה למי שעובר על החוק. הבקרה התקציבית שהוקמה לפני כמה שנים היא גוף שנועד לדאוג שלכל שחקן יגיע הכסף שלו, ושלכל חוזה תהייה הערבות המתאימה. לפני קיומו של הגוף הזה עשרות שחקנים לא קיבלו שכר על עבודתם ונאלצו לתבוע קבוצות בבתי משפט ואף להביא לפירוק הקבוצות האלו. הבקרה התקציבית דואגת שרק קבוצות עם תקציב מסודר שישלמו שכר לשחקנים ישחקו בליגה הבכירה. "חוזה כפול" פירושו שהקבוצה חתמה חוזה עם שחקן א' שאותו היא מראה לכולם, למס הכנסה ולכל השלטונות, וחוזה עם אותו שחקן ש"נשאר ביניהם". רמאות לשמה. איך יפגעו בקבוצות האלו ? קנס מינימלי - לא מרתיע. רדיוס- מה זה אשמת הקהל ?. הפיתרון הוא הורדת נקודות. נכון שהעונש נראה מוגזם מדי, אבל רק ככה אפשר להרתיע קבוצות. באיטליה על הונאה(אמנם חמורה יותר) הורידה ל-6 קבוצות נקוודת וגם לקחו את האליפות. לגבי בית"ר - העונש הוא מוצדק. לדעתי הוא יגרום יותר בעיות, אבל הוא מוצדק.\ אני מקווה שהמגמה הזאת של להחמיר תמשיך כי הגיע הזמן שבמדינתנו תהייה ליגה עם כללים ברורים וסדורים. לגבי רמת המשחקים - זה לא תלוי באבי לוזון.

למעלה