א ל ו ה י ם ! אתה כזה קטן!
ח חרדית תוהה New member 8/2/10 #12 עדין ישי נכון אלוהים כל יכול? אז הוא גם יכול לכתוב בפורום, תבקש ממנו שישתף אתכם. אולי מהצד שלו זה יישמע אחרת.
עדין ישי נכון אלוהים כל יכול? אז הוא גם יכול לכתוב בפורום, תבקש ממנו שישתף אתכם. אולי מהצד שלו זה יישמע אחרת.
ע עדין ישי New member 8/2/10 #13 אני כבר לא בטוח שהוא כל יכול אני מאמין יותר בבני אדם מאשר בו . אז אין סיבה שהוא ישמע לי
ל ל י מ ו נ י נ ה New member 8/2/10 #19 הוא לא יכתוב כי הוא רוצה לנסות אותנו ולהשאיר לנו את יכולת הבחירה. הבנת? עכשיו שתפי את כולנו, ואם אלוהים מאד יתרגז על הגרסה שלך, אולי הוא יתפתה לכתוב משהו.
הוא לא יכתוב כי הוא רוצה לנסות אותנו ולהשאיר לנו את יכולת הבחירה. הבנת? עכשיו שתפי את כולנו, ואם אלוהים מאד יתרגז על הגרסה שלך, אולי הוא יתפתה לכתוב משהו.
ג גבעון 1 New member 8/2/10 #30 אני חושב אני חושב שהוא עכשיו במילואים.... אני אנסה להתקשר איליו בערב, ........... אפשר לעזור?
ג גבעון 1 New member 8/2/10 #42 לא נראה לי שהם באותו מילואים../images/Emo3.gif אבל נראה לי שלאלוהים יש יותר מה לעשות עכשיו בהאיטי אז הגברת צריכה להמתין שיהיה לו זמן לבעיות שלה עם כל הכבוד
לא נראה לי שהם באותו מילואים../images/Emo3.gif אבל נראה לי שלאלוהים יש יותר מה לעשות עכשיו בהאיטי אז הגברת צריכה להמתין שיהיה לו זמן לבעיות שלה עם כל הכבוד
ח חרדית תוהה New member 8/2/10 #9 אה.. תודה. תמסור לו כך: שהוא חתיכת אפס, והוא רק מוכיח כמה הוא לאאאא כל יכול, שובר כליות ולב, מאמלל ילדים, אין לו טיפת רחמים, ואם אני הייתי מנהלת את העולם הייתי מנהלת אותו אחרת, חתכת חרא!/tapuzforum/images/Emo46.gif
אה.. תודה. תמסור לו כך: שהוא חתיכת אפס, והוא רק מוכיח כמה הוא לאאאא כל יכול, שובר כליות ולב, מאמלל ילדים, אין לו טיפת רחמים, ואם אני הייתי מנהלת את העולם הייתי מנהלת אותו אחרת, חתכת חרא!/tapuzforum/images/Emo46.gif