א-כ-ז-ב-ה

ליאנההה

New member
א-כ-ז-ב-ה

אני הולכת קבוע לשיעורים של רועי - מודרני בסטודיוB (בסיסי ומתחילים, הלוואי שהשעות של הבינוניים היו מתאימות לי). ב-3 השבועות האחרונים אני פשוט מאוכזבת. הקומבינציה שהוא התחיל הייתה לא משהו פעם אחרונה.. אף על פי שבסוף די התרגלתי אליה והסתדרתי. ואתמול היה השיא.. הוא פשוט הפליץ קומבינציה בשניה האחרונה. ראו שלא היה לו מוסיקה אפילו. הקצב לא התאים. בסופו של דבר, יכלתי להישאר גם לשיעור בינוניים ב-9 וחצי אבל פשוט העדפתי ללכת לג'אז (פעם ראשונה שדבר כזה קורה), פחדתי להתאכזב שוב. מה שבטוח, אחרי הג'אז נשארתי טיפה להסתכל על הקומבינציה של הבינוניים והיה מדהים! זה היה נראה כאילו יש לו הרבה יותר מוטבציה בשיעורים של בינוניים-מתקדמים ותכלס זה די מתסכל.. הוא צריך לתת אתל אותו היחס לכל קבוצה. לשיעור קלאסי ומג'אז למשל אני באה גם למתחילים וגם לבינוניים ולמורים יש תמיד את אותו היחס. רועי מתחיל להרגיז אותי. בכ"א, יש כאן עוד מישהי שהולכת לשיעורים שלו? מה אתן חושבות על היחס שלו? סורי על החפירה.. קצת משעמם לי :)

jordan bellamy

New member
עונה לך

אממ...גם אני תלמידה שלו. תראי אני מבינה את התסכול שלך,גם אני הייתי מתרגזת לפעמיים. אבל אצלי התסכול מתבטא בקטע שהוא אף פעם לא מתקן! כלום! נאדה!!! כאילו אני באה רק לשעורים של הבינוני-מתקדם,ואני קבועה אצלו...רוקדת אצלו כבר חצי שנה,ואפילו ת'שם שלי הוא לא יודע...הוא לא דואג להעיר באופן אישי...מה שקצת חבל כי איך אפשר לשפר ולעבוד על עצמך. אני מקווה שאני לא היחידה שחושבת ככה. אני אוהבת את השיעורים שלו,אבל לדעתי הוא חייב לשנות כמה דברים במהלך שיעור שלו.

ליאנההה

New member
בטח.. כמו שאמרתי, יש לא חרא יחס.

זה ממש מפריע לי שהוא לא מתקן! הוא טורח לתקן ממש פעם ב . . . חוץ מזה, הרבה פעמים הוא כן מסתכל ומתקן, אבל לא באופן אישי. ככה שלפעמים אנשים לא שמים לב למה שהוא אומר. הוא לא נותן שום פידבאק בכלל! בכ"א, אני רואה שטעיתי. אם את הולכת רק לשיעורים של בינוניים-מתקדמים אז כנראה שגם שם הוא לא ממש נותן הרבה יחס. אוף, אני ממש אוהבת את החימום שלו ואני ממש אוהבת את הקומבינציות. כ"כ הייתי רוצה לבקש ממנו להעיר לי לפעמים.. אבל זה לא מתפקידי להעיר למורה. חבל . . . לפחות אני לא היחידה שמרגישה מוזנחת אצלו בשיעורים :)

סיקל

New member
תגובה

עד לפני לא מזמן הייתי הולכת לרועי המון (בעיקר לבינוניים-מתקדמים למרות שאם הייתה לי שעה פנויה אז הייתי הולכת גם לשאר השיעורים שלו) בכל מקרה הקומבינציות בד"כ מדהימות בבינוניים במתחילים הרבה פחות) אבל באמת התחלתי להיות מאוד מתוסכלת מהשיעורים שלו בגלל האפס תשומת לב, אני מרגישה זה כבר לא מקדם אותי (לעומת השיעורי קלאסי המעולים של מירה למשל) אז אני הולכת רק פעם ב... (הייתי ביום חמישי ב9.30- היה מעולה)

ליאנההה

New member
זכרתי שגם את הזדהת איתי :)

באמת הסתכלתי על השיעור ביום חמישי והיה נראה מדהים.. עוד משהו, כשהוא עושה את הקומבינציות - לפעמים נראה שכ"כ לא אכפת לו איך אנחנו מבצעים אותה כי הוא כל הזמן רוקד ביחד איתנו (מה שבשיעור של יומחמישי היה נראה קצת אחרת, האמת). בשיעורים של עדי, למשל, היא מראה כמה פעמים אבל אח"כ היא מקדישה את כל תשומת הלב שלה אלינו.. היא מסתכלת ומתקנת. אוף.. נו, חח אני לא רוצה לוותר על רועי. כנראה שאת ההתקדמות הטכנית אני אצטרך לקבל בשיעורי קלאסי וקצת בשיעור ג'אז.

ליאנההה

New member
אגב!

מה שלומך? :) מה נסגר בסוף.. את הולכת לקורס הקיץ בסטודיו? זכרתי שהתלבטת . . . ו.. ניסיתי את פטריק (המורה הפרטי) אי פעם?

סיקל

New member
:)

יקירה שלומי מצוין (חוצמהדלקת גידים ברגל שלא עוזבת אותי) אני לא הולכת לקורס קיץ כנראה אבל נרשמתי כבר למסלול והאמת שלא יצא לי עוד לנסות אותו (בזמן האחרון אני הולכת די הרבה למירה ואני יוצאת מאושרת מהשיעורים שלה ומרגישה שאני מאוד מתקדמת אז בינתיים לא..) ניסית פעם שיעור שלה? אין היא המורה הכי טובה בסטודיו

ליאנההה

New member
:))

דלקת גידים? :/ והיא לא מפריעה לך לרקוד? ניסיתי רק פעם אחת שיעור שלה.. נכנסתי באיזה איחור של 3 דק' ונתקעתי בסוף העולם (סתומרת בפינה חשוכה של הסטודיו). השיעור פשוט היה מפוצץ. מה הופך אותה לטובה יותר מיורם? סתם מתוך התעניינות.. :) אני משערת שאם את כ"כ מרוצה ממנה אז היא בטח נותנת יחס אישי. אני אבוא לנסות! לאילו שיעורים את הולכת (מתחילים, בינוניים, מתקדמים)? היא עושה שיעורים קשים? למתקדמים אני בחיים לא אכנס, אין לי אומץ.. אבל אולי לבינוניים!

סיקל

New member
אין אף מורה שמלמד מתקדמים בסטודיו

סוניה מלמדת בינוניים מתקדמים וזה הכי מתקדם שיש בכל מקרה אני לא אומרת שהיא יותר טובה מיורם, אבל היא מאוד שונה..... קודם כל היא נותנת יחס מאוד אישי (כמובן שרק אחרי כמה שיעורים ולא מהפעם הראשונה) הקומבינציות שלה (גם על הבר) מאוד מעניינות ומשתנות כל הזמן (היא לא קלאסית קלאסית, יש אצלה משהו מודרני כזה) עכשיו התרגילים אחרי הבר (כל האדאג', פינה, פירואטים, קפיצות, גרנד אלגרו- לא תמיד מגיעים לכל זה) הם כל כך כיפים!!! היא שמה שירים מגניבים כאלה ולא מוסיקה קלאסית ולא יודעת להסביר את ממש מרגישה את עצמך רוקדת וזה מדהים והיא מדהימה ומקסימה ובואי אני הולכת להמון שיעורים שלה אה ובקשר לדלקת גידים כן זה מפריע לי אני לא מצליחה לעלות כמעט על רלווה ברגל שמאל (שלא לדבר על באלנאס)

רקדנית1

New member
ויש לי שאלות...

איך השיעורים של סוניה? קשים? איזה גילאים מגיעים לחוג שלה? והאם היא נותנת רק שיעורי בוקר? *סליחה שלא כתבתי את זה בהודעה הקודמת..*

סיקל

New member
האמת שאין לי מושג

לא ניסיתי שיעור שלה אף פעם (קודם אני אנסה להסתגל לבינוניים של יורם ואז אעבור הלאה) היא נותנת רק שיעורי בוקר, אז לשיעורים שלה בד"כ לא מגיעים תלמידי בי"ס...

ליאנההה

New member
וואלה..?

מעניין למה לא נותנים שיעורים של מתקדמים. אני אתחיל לבוא!! היא באמת נשמעת אחלה. אני מקווה שאני אקבל יחס :) חחח ומקווה שהדלקת תעבור בקרוב.

למעלה