א כ ז ב ה

o a k y

New member
מה ששעיצבן אותי..

זה שכשזעאק דיבר היא צעקה עליו שיפסיק.. אבל היא דיברה פי 3 יותר ממנו!!!

נכון,../images/Emo121.gif

פלו באמת עולה לי על העצבים. זאק נחמד אליה, שומר על אופטימיות ועל קור רוח, והיא ישר מוותרת וצורחת עליו! אוווף.. איזה מעצבנת היאא! אני מתחילה לאהוב את ג'ון-ויטו וג'יל, אבל הם עכשיו היו מקום אחרון אז הם בטח יצאו עוד מעט...
(וזה לא היה ספוילר, זו הייתה השערה שלי!!). אה, אבל בפרק הבא זה פרק ללא סילוק לא? כי יש שלוש פרקים כאלה וכבר היו 2.... זה ממש טמטום לעשות את הפרקים האלה אחד ישר אחרי השני! זה פשוט ט-י-מ-ט-ו-ם!

f166

New member
../images/Emo58.gifפלו אומנם מעצבנת

אבל בסוף מליונרית

../images/Emo58.gif

פלו מנצחת!!!!!!! לדעתי כדאי לזאק לקחת את המיליון וברוח ממנה למה בזכותו הם ניצחו היא לא עושה כלום חוץ לצעוק עליו,להיות עם דרו או דרק חח ורק בסוף על השטיח היא מחבקת אותו!!!! צ=ב=ו=ע=ה

o a k y

New member
א כ ז ב ה

פשוט אכזבה.. זה ממש מעצבן שיש שלושה נקודות שבהן לא הולכים. זה לא פייר כלפי האחרים. וחוצמזה.. למה פלו כ"כ עצבנית על זאק.. מסכן הוא כ"כ נחמד.. אבל היה פרק טוב מאד בנוסף להכל

איך עונה משעממת?!../images/Emo121.gif

העונה הזאת אוכלת את הראשונה ואת השנייה עם מלח, פילפל וקצת פפריקה!! זאת עונה ממש מותחת, אני מתהה עליה!

·pixie·

New member
למה? זו הייתה כזו הקלה שהם לא עפו!

לא מגיע להם עדיין ללכת- אוף, שהזקנים כבר יעופו! אני ממש שונאת אותם! איך כל הזמן אשתו ה"כנועה" אומרת לו "yes dear!" כאילו היא השפחה שלו כל הזמן! וזה נשמע הכי גרוע אחרי שהוא כל הזמן משפיל אותה מחדש.. זה ברור שזאק ןפךו יותר טובים מהם! ואני הכי אוהבת את קווין וג'רארד (לפחות אני חושבת שאלה השמות
) הם היו כאלה חמודים כשהם באו לפיל!

אסלנדי17

New member
אני הייתי בידיוק במקומות שהם היו!

אני גם הייתי באנגליש גרדן ובאנדרטה במינכן ואז גם אני העלתי את האוטו על רכבת מסע וגם אני הייתי בטירת שיו! היה פרק מעצבן זה לא פייר שהם לא עפו... אבל תאמת אני ממש מכבד את הזקנים טרי ואיאן... בני 50 ועוברים צעירים בקלות!

כן הייתי מזה במתח כי הייתי בטוחה

שמישהו הולך לעוף היום... אבל זה היה פרק ענק! יוווווו אני בחיים לא הייתי עושה ת'באנג'י כל הכבוד לתאומים הם שיחקו אותה הפעם! :) וכמובן היה מרגש שנתנו לכולם לדבר עם המשפחות שלהם...

o a k y

New member
מממ

ומה גדעתך על זה שפלו כל הזמן צועק עלזאר הכנוע?

היא מעצבנת!

די שתפסיק לצעוק קצת ותפעל! היא כל הזמן צועקת ולא עושה כלום!!! אני לא מבינה מה הייתה הבעיה שלה לרוץ קצת.. אבל לא היא לא תרוץ אלא היא תוציא אנרגיה בצעקות על זאק. אני אישית לא מבינה איך הוא סובל אותה.. והוא די מסכן בגלל שהיא הולכת כל הזמן לדרו.. למרות שאני מבינה אותה..

אסלנדי17

New member
כולם מבינים אותה

אבל מסכן הוא שתתחשב הוא פעם אמר שהוא היה רוצה יותר מלהיות ידיד שלה

הרי כל הקטע שהם נסעו ביחד היה

כדי לברר אם שווה להם להתחיל קשר.. אז הנה התשובה בשביל זאק- ממש לא! יופי שהיא מתחילה עם דרו שאחד שאוהב אותה נמצא לידה

a d i d o s h

New member
חחחחח

אני מבינה אותה... גם אני הייתי עושה כמוהה!!
הכי עצוב... זה שדרק נשוי...
פ'כל מקרה, אני שונאת את איאן הוא זבל! שיעופו כברררר

אסלנדי17

New member
נו אז איזה צוותים יהיו בשלישיה?

איזה צוותים נראה לכם? בבקשה בלי ספוילרים!

למעלה