א-כ-ז-ב-ה

mariana

New member
קודם כל ברוך הבא.

זה בן או בת? תלוי איזה אכזבה? ישנם אכזבות רגעיות וישנם אכזבות יותר קשות לכל אכזה יש תרופה אחרת ובמינון הנכון אפשר לקרוא
ספר טוב ואם יש לך תחביב כמו
או לשחק
או שפשוט
וזה משחרר את הלחצים אולי תספר/י מה עובר עלייך וננסה לעזור לך בינתיים
חם

הי...

אני בת אמממ תודה על העצות...אבל יש פשוט דברים שאני מעדיפה לא לכתוב בפורומים...אז אפשר לדבר באייסיקיו או כל מקום אחר?.. תודה על ה-

mariana

New member
נשמה את יכולה להשאיר לי הודעות

באישי כי אין לי אייסיקיו ואני אשמח לעזור לך

jess ועוד

New member
חולקים עם חברים

ברור שיותר קל לסחוב את האכזבה כשכולם עוזרים לסחוב. ברוכ\ה הבא\ה לפורום

@@

New member
אני נמנעת מלקרוא לך בשמך

די מצמרר, אולי תחליפי את השם? יקירה, נשמח לחלוק איתך את הכאב שלך ולנסות לעזור לך, לתמוך ולעודד. ברוכה
הבאה
שחייך יהיו מלאים ב-

shiraz2

New member
פשוט...

מתמודדים! כל אחד מרגיש את הבדידות הזאת בחיים, את האכזבה, וזאת ההרגשה הכי הכי מבאסת בעולם.. אבל אין מה לעשות.. צריך להתמודד עם זה, להקיף את עצמך בהמון אנשים שאוהבים ותומכים (אהם.. אנחנו
) ולזכור שהכל בראש, והכל עובר. אז ברוך הבא חמוד, (או חמודה?) מקווה שנדבר עוד הרבה, שולחת המון חיבוקים חמים חמים לעידוד, אוהבת שירז

למה בסתיו קר שם בחוץ עדיף בקיץ

אני חולמת על לילות שטופים שטופי אהבה לילות מוצפים חמימות עוטפת שלעולם לא מרפה ורד אדום קוטפת נזכרת בך מזה השם הזה מותק קודם כל תחליפי שם ותאמיני לי שם זה ספרות ספרות זה נומרולוגיה ואם רוצים שם טוב תוסיפי או י או ה או ש שזה שם השם ויהיה לך הרבה מזל אני לא מכירה את הסיפור אתמול לא כל כך הייתי בענינים אז בכל מקרה המון
לחמם את הלב וברוכה הבאה דרך אגב הפורום הזה עוד מעט יהפוך מפורום של אכזבות לפורום של ישועות נכון חברה תגידו לה ואתמול הרגשתי באויר שזה הולך לקרות

למעלה