א י נ ט ר ס ק ס

ALIsuperstar

New member
א י נ ט ר ס ק ס

אינטרסקס הוא כינוי כללי לבנאדם שנולד או נולדה עם שני איברים מיניים...

אתמול יצא לי להציץ על סרט בנושא, זה מדהים שאישה יכולה להיות גם גבר וגם אישה, וברוב המקרים היא לא מודעת שיש סממנים זכריים, גבריים. כנ"ל לגבי גברים שנולדים עם תופעה נדירה שכזו...
איך זה משפיע על הפמיניזם?

matteryou2

New member
אלי, תרגע

ראיתי את זה שהתחממת לך על הפורום הזה בפורום שיחת גברים.
באת להציק?
אל תהיה ילדותי ונחיתי, למרות שאני בטוח שזה קשה- עזוב אותנו.

ALIsuperstar

New member
תאמת? לא באתי להציק

אני לא מבין מה כל כך מפחיד בפוסטים שלי, אבל אני מעיד על עצמי רק...

זה באמת נושא מעניין מאוד, עם הרבה שאלות, על הזהות, ומה לא...
אני לא ילדותי, הפמיניסטיות הן ילדותיות, מילא הייתי תוקף, בצורה שוביניסטית פוגענית ובוטה, מילא, אבל סתם לפחד?
נשים חזקות ידועות בחוזקה, הפיזית והמנטלית... כאן, לצערי זה לא קורה, שמתי לב לזה, וזה ממש לא בא לי טוב. כי אם אני אוהב נשים ומכבד, אני אדאג שתתחזקו. כי מה שהיה אתמול זו פשוט בדיחה... נשים חזקות? שקוראות לגבר בשביל שיציל אותן? איפה תשמע דבר כזה...

matteryou2

New member
כבר כיכבת פה בעבר מספיק

עם המילים האפסיות שלך והנטיות החולות שלך.
עשה לעצמך טובה, לך לטיפול. רחוק מכאן.

ALIsuperstar

New member
לא זוכר שכתבתי פה מתישהו.

למילים יש הרבה משמעות, אתה בתור פמיניסט אמור לדעת את זה, למה אתה עובד כל כך קשה בשביל אהדה נשית שמראש שונאת אותך רק כי יש לך איבר שונה...

זה קורה גם הפוך, גברים השפילו נשים כבר מאות שנים, ועכשיו יש היפוך שמתגבר מידי פעם, אבל לא כאן בארץ, אולי הייתה פה ראש ממשלה אישה, אבל היותה אישה נעלם, לא הייתה לזה כל התייחסות, כי זה היה תקדים, בעיניי עצום...

מה הנטייה שלי? אשמח לשמוע.

matteryou2

New member

"אתה לא יכול להציג דעה שונה כי היא תימחק...
יש לך מזל שמנהל הפורום המדובר לא היה בזמן שפתחת את הדיון שפתחת...
קשה למחוק שרשור ארוך שכזה...

אני? נגעתי בנקודה רגישה, ותאכלס אני לבדי, הן לא יכלו להתמודד עם הישירות שלי... אני יודע עד כמה שזה קשה, בתור אחד שצופה כמה צעדים מראש."

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2160&messageid=177154968#177158680

אז לא רק שאתה שקרן, כי אני זוכר אותך. אתה גם שקרן גרוע.

ALIsuperstar

New member
אתה לא זוכר טוב

והציטוטים נכונים. אני אכן הייתי ישיר מאוד, כי אני תמיד כזה. וכן לא יכלו להתמודד עם זה, עובדה. ובאמת היה שרשור ארוך, שהיה לא קל למחוק.
נו מה אתה רוצה... איזה שקרים עפים פה.

מעמקים39

New member
הסיבה שלא עונים לך זה כי אתה מייאש

לא כי אין מה לענות לך. אם לא היית קיר אולי היו טורחים להגיב לך אך נמאס לנו להגיב לקירות. המחשבה שלא יכולים להתמודד איתך היא מחשבה שחצנית מלאה בחשיבות עצמית ושגויה. אתה יכול להאכיל לוקשים כאלה רק את חבריך בפורום שיחת גברים. אנחנו כאן יודעים את האמת ולא חשוב לנו אם אתה מבין אותה. אני אגב חושבת שאתה מבין היטב.

למעלה