א י ל ת

thegreengirl

New member
יש הרבה דברים נכונים

במה שאמרת. ויכול להיות שבמקום שאין בו שום אופציה אחרת, הייתי נכנסת לארומה. אבל בהשוואה לשאר בתי הקפה שציינת, ארומה היא הפחות מועדפת. העובדה שהם מתרחבים לא משפיעה על דעתי עליהם כלל וכלל, אני פשוט חושבת שחשוב לשים דגש לא רק על כמות אלא גם על איכות.

שרי49

New member
צודקת, גם לי נמאס מארומה.....

מלבד הקפה... כמה אפשר לאכול לחם וסלט ??? יבש משהו...

Merav B R

New member
לא ברור לי מה אתם מצפות שבית קפה

יגיש, כי בכ"ז, ארומה היא רשת בתי קפה, לא מסעדות... והטריות שם בהחלט משחקת תפקיד.

שרי49

New member
אין לי טענות כנגד ארומה

חלילה. בתחילת דרכו מאד התלהבתי, ובכל הזדמנות ישבתי לקפה +כריך או סלט אך די נמאס מהסטרדנט הקבוע. מחפשת גירויים חדשים. ופתוחה להצעות קולינריות מעניינות.

נכון, גם לי קצת נמאס

אז עושים הפסקה. זה לא מעיד שום דבר רע על "ארומה", רק שלי, אחרי כל-כך הרבה פעמים, בא כבר לגוון...

אין חובה כי תאכלי שם../images/Emo70.gifאם זה לא

עונה לציפיותייך, אבל להשמיץ,למה? הכריכים טריים הקפה בהחלט לא רע ,והמקום עונה לדרישות של רבים וטובים .אז ......

thegreengirl

New member
להשמיץ???

חלילה!! זו דעתי, שאינה חיובית במקרה הזה.. אני לא משמיצה. את ארומה לא. את יטבתה נגיד, כן.

lavendula

New member
גם אני לא גרופי של ארומה

הקפה בסדר, אבל אם יש ארקפה בסביבה, אין סיכוי שאכנס לארומה. לא אוהבת את הסלטים, ולא את הכריכים שלהם, גם אם הם טריים.

ואני אל סובלת את ארקפה

כריכים יבשים שעומדים זמן מה... ושוקו פשוט ועלוב. אין סיכוי שאכנס לארקפה אם יש ארומה בסביבה...

Merav B R

New member
../images/Emo41.gif אגב שוקו - יש להם עכשיו גרניטה

מוקה לייט - אתמול טעמתי דגימה וממש נחמד (על בסיס תחליף סוכר)

lavendula

New member
טוב, אני לא בענייני שוקו בכלל...

הקפה שלהם טעים לי (קפוצ'ינו סולידי), ואם יש לי זמן, אני מזמינה פוקצ'ה שנאפית במקום, ולא כריך שעמד מי יודע כמה זמן בדלפק. הסלטים יותר מעניינים לטעמי, וגם המאפים.

x0d

New member
וגם בוסטון גריל, לדעתי

לא יודע מה הדעה הרווחת עליה כאן, אבל היא מתמקמת במקום טוב באמצע האיכות התל אביבית. בשר סביר עד טוב, שירות נהדר (ב נ' רבתי). חברה שלי מאוד נהנתה בסנטה פה (נדמה לי שהיא אכלה את הטורטיות הצמחוניות). בשבילי היה בסדר. גם שירות מצויין. בכל מקרה, הפתרון פשוט - לוותר על אילת. אלמלא המלון הנהדר++ (אחת הסוויטות החדשות לגמרי של אורכידאה), והחברה המוצלחת, הייתי מתבאס מהטיול הזה. טוב, גם הכבישים של המכתש... אבל זהו, באמת.

Forum User

New member
גילוי נאות: לא היינו באילת שנים

איזה 3-4 בערך, אבל כשהיינו, מאוד נהנינו מללו (בעיקר בצהריים) וגם מפדרו רווינו נחת יחסית. את האוכל של מלון דן אהבנו פחות. ארוחת הבוקר כמובן מצויינת לחובבי הז'אנר, אבל מי שבשוטף זקוק ללא יותר מקפוצ'ינו מצטיין ופרוסת לחם שיפון או קרואסון מושחת ליד - לא ממש מוצא את עצמו (או את הקפה שלו) בשדירת המעצבים שם. ארוחת הערב איכזבה אותנו. יותר פרווה מכל דבר אחר, או שאולי פשוט נפלנו על ערב חלש. ארומה ממוקם אסטרטגית לצריכה שוטפת של אייסים בעונה (ובינינו, מתי לא "העונה" באילת).

ורק להוסיף...

שבדרכנו בחזרה סעדנו ליבנו באידי האשדודית ארוחת פינוק הפעם העשרים שלי אולי מצעד חביב של מנות שמעלות חיוך על כרסך חלקן כמובן ממוזלג בצינעה יחסית שתי מנות אציין כאן לתפארת 1.אספרסו בויאבז - מנת מרק דגים עשיר ומדהים בטעמו בכוס אספרסו קצר 2.חריימה בורי - פילה בורי טרייייייייי פחד שלוק ברוטב חריימה מצומצם מאד עם יקרות שורש באיכות של שלושה כוכבים במישלן לא פחות מעבר היו מנות חביבות ונחמדות עד מיותרות עודף מזון לכל הדעות יצאנו מרוצים כמו תמיד לא מצפים למול ים ומקבלים את מה שמצפים כשתמיד יש הפתעה לטובה שירות מעל ומעבר ועוד שלושים קילומטר אתה בתל אביב...

ננה f

New member
אשדוד ללא ספק כבר לא רק 30 ק"מ

מת"א. אין לי ספק שהאוכלוסיה שם מכינה לנו הפתעה, מתישהו זה יפרוץ. כור ההיתוך של כל הטעמים והעדות ומיזוג הגלויות ואימרו אמן וכל זה... מתישהו נגלה שם פנינים , ולא רק של אוכל רוסי...

ראובל

New member
אפרופו אשדוד, מי מכיר שם מקומות

טובים וראויים? אנחנו הולכים לבלות שם שבועיים, והיינו שמחים לשמוע המלצות על כל סוג שהוא של מקומות: מסעדות, בתי קפה, ברים וחנויות אוכל

למעלה