א י ל ת

א י ל ת

זוכרים שביקשתי המלצות וגם הבטחתי לחזור עם משוב אז בסופו של יום סעדתי ליבי רק בשתיים מהמלצותיכם: 1.סנטה פה - מקום חמוד וחביב, המלצר שלנו היה מדהים, אוכל נחמד מאד, איכות משביעת רצון+, לא הייתי מגזים בסופרלטיבים מעבר, לא נפלתי מהכסא משום פריט, אבל נהננו ולא נפלנו ממאומה, בהתחשב בהיצע של אילת בהחלט הייתי חוזר... אבל אילו היה זה תל אביב - אומר תאמת שלחזור לשם לא הייתי מוצא טעם של ממש... 2.המחבוא של אדי - עם כל הסופרלטיבים שקראתי נדהמתי מגודל הנפילה!!! כניסה מהאחוריים של האחוריים של מגרש חנייה עזוב, עיצוב שנות השבעים, תפריט של מאתיים מנות שאומר דרשני, מוקרמים ושאר ירקות בתפריט שסגנונו נמוג מעולמנו זה מכבר, מנות הוחזרו בזו אחר זו, בלתי אכיל ממש, דגים לא טריים, שריפמסים קפואים, מנות מבושלות יתר על המידה, עודפי מלח בכמויות מסחריות, עוגה חמה שהיתה קרה ועוד ועוד כבר לא זוכר מרוב הערות, אבל מעבר לכל מלצר שכלום לא עניין אותו, ואת המנות הבודדות שכבר אכלנו והשארנו חצי אפילו לא שאל מה ולמה. בקיצור - מקום שהיה צריך להמחק מהעולם!!! מפח נפש אין לי מילה אחרת. ושלא יתקבל הרושם המוטעה, אני לא פייןשמקר שמחפש דווקא מטבחי עילית ונובל קוויזין, דווקא לבישול כפרי אותנתי ומסעדות פשוטות שמגישות אוכל פשוט ואמיתי אני מחבר הכי טוב.

גסטרו

New member
חותמת על כל מילה לגבי אדי - שכחת

את פרוסות הלחם האחיד המשוחות בשום לפתיחה....

Merav B R

New member
לדעתי -

ג'ירף, לה קוצ'ינה (ולא לבוא עם המון ציפיות), סנטה פה, ארומה וארקפה. (ואולי גם ג'ינג'ר שדווחה פה, והמסעדות של דברת בלוך למי שהאגורה בכיסו).

RakefetA

New member
מה עם המפלט האחרון? כבר לא טובה?

לא הייתי שם כמה שנים. והיתה מסעדה בשרית של רויאל ביץ', משהו כמו רויאל גריל סטייק האוס או משהו כזה שהיתה מעולה (למרות הכשרות). אבל שוב, לפני כמה שנים. וגם אל גאוצ'ו האילתית היתה פעם טובה בהרבה מאחיותיה ההרצלניות והאחרות.

Merav B R

New member
המפלט - כמו שאמרו על המחבוא - מאד

מיושנת, מנות שאולי קסמו לי באייטיז (כשבכלל לא הבנתי אז מה זה קלאמרי), כסא "המנכ"ל" (מנהל המסעדה) בפתחת המסעדה וכו'. לא מתקרבת עם מקל.

מרב ,היות ואהיה בסוף החודש באילת

אשמח אם תידעי אותי מהם המסעדות של דברת כדברייך? ומה לגבי קולומבוס וברזיל ? יש לך מושג ? אחנו צריכים ארוחת ערב אחת ביום ההגעה ואם יש המלצות לעצירה בדרך לפני אילת אז אולי נסעד שם לפני ההגעה.נשמח להמלצות.

המסעדות של רונן דברת בלוך

נמצאות במלון הרודס יש את ג'ולסון (לא כשרה) נמצאת בטיילת הרודס ואת לורנס - כשרה חלבית (וטעימה -)) שנמצאת במלון עצמו לפני מספר חודשים נפתחה גארבו - פטיסרי עוד לא הייתי, מקווה לדגום ביום שלישי. חוזרת וממליצה על מסעדת ראנצ' האוס בטיילת הרויאל ביץ מצויינת (ויקרה).

פ ו ל ק ע

New member
אני הייתי בשלושתן...

ג'ולסון מעולה - אל יקרה רצח. אני לא בטוחה שהיא נונת תמורה מלאה למחיר. לורנס יותר טובה בקטע של תמורה למחיר, אבל היא חלבית - ככה שיש שם בעיקר דגים ומנות צמחוניות. גראבו זה בית קפה חמוד. המתוקים שטעמתי שם לא גרמו לי להתעלף. נחמד לשבת ולשתות קפה עם איזו עוגה קטנה. מצד שני יש ארומה וארקפה במרחק הליכה קצר, אז אני לא בטוחה שחייבים.

פולקע בעלי היקר ,רוצה רק שישרתו

אותו ,במסעדות כמובן, הוא לא מוכן לעמוד בתור כשאפשר אחרת. אז נראה לי שארומה וארקפה ירדו מהפרק אלא אם אני אתנדב למשימה. ומה לגבי מואה בצופר? היית? שווה בכלל לעצור או להשאיר את הארוחה ללורנס.חוץמזה גם היא יקרה?

פ ו ל ק ע

New member
הייתי במואה - נחמד מאוד

בסגנון כפרי ופחות "מהוקצע". לורנס יותר בסטייל.

thegreengirl

New member
ארומה?!

ארומה?! ארומה?! סנדביצים חסרי טעם, קפה בינוני מינוס, סלטים סתמיים... די כבר! זה בית קפה ממוסחר וגרוע! כמה אפשר לאכול כריך חלומי?? ועם טעם הלוואי של הלחם...

Merav B R

New member
גמני,

ולא מוכנה להסחף לבונטון עכשיו של להשמיץ את ארומה רק כי הם מתרחבים יותר ויותר. אני חייבת לציין שהם מספקים אלטרנטיבה טובה מספיק דווקא במקומות שבעבר רשתות קפה אחרות (ויזמי בתי קפה בכלל) לא ירקו לכיוון שלהם בלהקים בתי קפה איכותיים כמו בערי הפריפריה של ת"א (חולון, בת ים, ראשלצ ועוד, וגם למשל חדרה, כפר ויתקין, באר שבע, וכמובן אילת שהיתה שממת קפה עד שארומה נכנסה ואז כנראה גם ארקפה גילמה את הפוטנציאל - to name a few) ואני מכירה להם הרבה חיבה והערכה בכך שהם חושבים שגם בבאר שבע יש אנשים שבא להם אספרסו נורמלי ולא רק שיפודי באווזי. (וסליחה אם אני מזניחה בתי קפה קטנים שכונתיים פה ושם שאינם בת"א-בואכה רמה"ש והרצליה, הם תמיד היו על הכוונת של כולם בזכות האוכלוסיה ה"חזקה"). ואגב, אני דווקא חושבת שהקפה בארומה נחמד מאד (במיוחד ה"קפה ארומה" כשאני לא בדיאטה
), הכריכים תמיד תמיד טריים, כולל לחם רך (שאני לא מצאתי בו שום טעם לוואי), כולל סלטים שנחתכים בד"כ על המקום (שלא כמו בארקפה למשל), וגם במאפים הם משתדלים לא להפגיז בעוגות של 500 קלוריות הפרוסה אלא יש אופציות נחמדות מאד כמו עוגיות ללא סוכר, אלפחורס (להיפך, להיפך
) ממש טובים ועוד שאר מזיקין (לדיאטה). אז כן, ל- five oçlock coffee באילת (כשלפניה נאלצנו בשבת לשתות בלובי קפה-נמס-חול-עלית מזעזע בגלל שמכונת האספרסו נעולה), לארוחת בוקר זולה כשאין כזאת במלון (רויאל גרדן למשל) או סתם להשבעת רעב מציק במינימום כסף - ארומה היא נפלאה.

sofia4

New member
מסכימה לגמרי עם הפלוסים והמצאות

ארומה, בכל מיני מקומות (שאין בהם ארקפה) כשאני מזדמנת אליהם וארומה מצילים לי את היום הן עם קפוצ'ינו והן עם סנדוויץ' עוף או סלט טרי.

למעלה