א י ז ה מסיבות יש היום??????????? ב O BAR יש עדין מסיבות כל שבוע?
פ פ א נ ד י ר ו New member 18/10/02 #1 א י ז ה מסיבות יש היום??????????? ב O BAR יש עדין מסיבות כל שבוע?
פ פ א נ ד י ר ו New member 18/10/02 #2 באמת שלא רציתי אבל אני נאלץ להקפיץ אני מת כבר למסיבה טובה- אז בחייאת תענו לי!!!!
י יערה והדובי New member 18/10/02 #3 ניג´ס אין באו-באר יותר מסיבות, וגם אם היה הן היו במוצ"ש, יש מסיבות בג´י, ל-18 פלוס, יש במוסד, גם ל-18 פלוס לפי דעתי, והקו של ההיפ הופ במוסד התחיל לפני שבוע בלבד .. בטח יש עוד, לא זוכרת,
ניג´ס אין באו-באר יותר מסיבות, וגם אם היה הן היו במוצ"ש, יש מסיבות בג´י, ל-18 פלוס, יש במוסד, גם ל-18 פלוס לפי דעתי, והקו של ההיפ הופ במוסד התחיל לפני שבוע בלבד .. בטח יש עוד, לא זוכרת,
פ פ א נ ד י ר ו New member 18/10/02 #6 אז אני ממשיך להיות ניג´ס (מצטער) ואני ישאל מה זה "המוסד" איפה זה? לאזה גיל? תודה!
פ פ א נ ד י ר ו New member 18/10/02 #8 ידידה שלי שהיא יחצני"ת בכל המסיבות "סטייליסטים" אמרה לי שהוא ימשיך להיות של הומואים ופריקיות (AKA "סטייליסטים") עד לקיץ... לאאאאא!!!!!! בכל זאת יש משהו היום??????
ידידה שלי שהיא יחצני"ת בכל המסיבות "סטייליסטים" אמרה לי שהוא ימשיך להיות של הומואים ופריקיות (AKA "סטייליסטים") עד לקיץ... לאאאאא!!!!!! בכל זאת יש משהו היום??????