אני לא מבין מילה ממה שהוא מדבר. איך בכלל אתם מבינים אותו ???
ב בת הרב1 New member 20/8/02 #21 וסתם בשביל הידע גם אם תהיו בהודו בגמיאקה או איפה שלא יהיה ניגון חסידי יעשה לכם משהו .וזה אף פעם לא יגמר
וסתם בשביל הידע גם אם תהיו בהודו בגמיאקה או איפה שלא יהיה ניגון חסידי יעשה לכם משהו .וזה אף פעם לא יגמר
ב בן הרב New member 20/8/02 #24 מענין לי עושה את זה איזה שהוא דיסק ישן לא זוכר של מי, עם איזה שהוא שיר שהולך בערך ככה הבטחנו זה לזו ברגע של חולשה אם יש לך קופי של הדיסק אולי תוכלי לשלוח לי?
מענין לי עושה את זה איזה שהוא דיסק ישן לא זוכר של מי, עם איזה שהוא שיר שהולך בערך ככה הבטחנו זה לזו ברגע של חולשה אם יש לך קופי של הדיסק אולי תוכלי לשלוח לי?
ק קרפדית New member 21/8/02 #25 אני חושבת שזה של זוהר ארגוב או בועז שערבי יש את זה להורים שלי ואני יכולה להשיג לך את זה עם זה כל כך עקרוני לך
אני חושבת שזה של זוהר ארגוב או בועז שערבי יש את זה להורים שלי ואני יכולה להשיג לך את זה עם זה כל כך עקרוני לך
ב בת הרב1 New member 21/8/02 #28 נכון זה של שימי תבורי אבל אני מעדיפה את הגירסה של אורי פיינמן אגב מישהו שמע ממנו לאחרונה?
ב בן הרב New member 21/8/02 #27 זה לא כ"כ עקרוני אבל....... זה בטח יגרום לי להסתובב עם חיוך מרוח על הפנים לזכר ימים טובים יותר