א-חסידישע ניגון

א-חסידישע ניגון

אני שומע עכשיו את "סטאוו יא פיטו", ניגון חסידי-חב"די ישן ומשום מה, מעבר לעובדה שמוזיקלית הוא מדהים, הוא מעורר אצלי גם כל מיני רגשות. נוסטלגיה.

אהה..

השכמתי לשתות ביום שישי, הוצאתי בשתיה את עגלתי. יש לדעת כיצד להתהולל, יש לדעת כיצד לרמות, חשבון צדק לתת, לפני האדון, בעל הבית לתת דין וחשבון. ואנו שותים יין כשתות מים, ואנו אומרים ביחד "לחיים!", ואתה תשמע מן השמיים. השכמתי לשתות בשבת, הוצאתי בשתיה את עבודתי. יש לדעת כיצד להתהולל, יש לדעת כיצד לרמות, חשבון צדק לתת, לפני האדון, בעל הבית לתת דין וחשבון. ואנו שותים יין כשתות מים, ואנו אומרים ביחד "לחיים!", ואתה תשמע מן השמיים. חזק!

avidadon

New member
למרותך שבאתי מבית ליטאי,

יש משהו בניגונים האלו שמזכיר לי את התפילות בבית הכנסת הליטאי.. לולא היה זה בהסטוריה שלי, הייתי שומע את זה מידי פעם כמוזיקת פולקלור נחמדה.. מה גם שהכנר פה מנגן מעולה...

אחר

New member
אני לא הסתדרתי

איך באמת שומרים את זה במחשב אם ישר זה מתחיל לנגן על המדיה פלייר ולא נותן אפשרות לשמור?

אני לא יודע אם זה הדרך הכי טובה

אני הלכתי לחיפוש של ווינדוס, חיפשתי את הקובץ stav (זה השם של הקובץ הזה) ואז ראיתי בחלון החיפוש שזה נמצא בקבצי אינטרנט זמניים, עשיתי העתקה (לא העברה) לשולחן עבודה (או לאיזה קובץ שרוצים) וככה זה נשאר לי על השולחן עבודה גם אחרי שסגרתי את הקובץ.

ועוד שיר מדהים - ../images/Emo32.gif

בוא, עברי לידר (ביצוע במקור - ריטה) בוא - מלים: מירי פיגנבוים בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד האור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לםעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה

אוי ווי איז מיר

אני מוריד את זה בצפיה לעוד שיר חבד"י מרטיט, ובסוף מה? איזה פוץ. <כופר לא למד להגיד תודה> בכל אופן תודה על השיר הראשון אני לא מפסיק לשמוע אותו (רק בתורכיה היו שירים יפים כאילו)

B a m b i

New member
לא חוקי לפרסם ../images/Emo168.gif../images/Emo129.gif

אבל תודה. ביצוע מגניב.

בת הרב1

New member
אגב

הביצוע של ריטה לשיר הזה מדהים בהרבה מזה של עברי(סליחה לייזר)

לא מסכים

עברי מעניק לשיר הזה הרבה מאוד משמעויות חדשות וגם הביצוע עצמו, מילים+לחן, יותר טוב אצל עברי.

למעלה