א ז ה ר ה !

shy-1

New member
א ז ה ר ה !

אם בעל הון(המקורב לשלטון), יציע לכם 20,000 דולר לחודש עבור גירוד התחת, פלוס 2 מליון דולר כשהתחת יהיה אדום מגרודים, היזהרו, הפרקליטות עלולה להטפל אליכם, בטענה האבסורדית שמנסים לשחד אתכם או את הוריכם !

שלדר

New member
אני הייתי לוקח ת'סיכון!.........../images/Emo11.gif

אחרי הכל זאת לא סכנה גדולה ברפובליקת הבננות שלנו! מקסימום איזה דו"ח ציבורי או אולי סגירת התיק מחוסר הוכחות!

mmeny

New member
מבקר המדינה לא חוסף שמות

אין מה להירתע,יש צינעת הפרט

mmeny

New member
צריך לקצץ לזקנים

הם חיים ואוכלים יותר מידיי(ועוד רוצים תרופות) ילדי ישראל לומדים יותר מידיי חומר,שיהיו קצת פחות חכמים,זה טוב גם להמשך השלטון ושהנכים יתחילו לתפקד

lmatan1

New member
בוא נעשה חשבון מי שיודע מוזמן../images/Emo48.gif

יש 1,000,000 מובטלים 10 אחוז נכים זקנים עולים חדשים אלמנות דתיים ילדים חיילים,,,ועוד תגיד אתה אז מי עובד כאן ועל מי עובדים כאן מה לא פלא בחיאת ממני מי עובד כאן ואלה שכבר עובדים הורגים אותם בסיגריות מזויפות תגיד זה לא נס המדינה הזאת בטוח שיש כאן אלוהים בטוח,

סוהי

New member
שלדר,אתה מעדיף הגשת תביעה ...

ללא הוכחות?....ואז זו תהיה רפובליקת מנגו...לטעמך? אין הוכחות - אין אישום - אין תיק....גם אם הריח לא נעים....

שלדר

New member
לא!

לא רציתי תביעה ואולם,, מכאן ועד להציג את העניין כמקרה של "תפירת תיק",,, בחיאת, זה מסריח אז שיסגרו את התיק מחוסר הוכחות כרגיל אבל, שלא יהפכו את כל הפרקליטות למושחתת! המזוז הלך צעד אחד ענק יותר מידי רחוק! כמה חכם הוא יכול להיות אם זה ניראה לו נורמאלי שבחור צעיר מקבל 20000 $ תמורת "ייעוץ"????? לא היה מוטב שיסגור את התיק וישתוק?

shy-1

New member
היחידים בעולם להם אני קצת מקנא,

הם אלה שהיודעים/ות לצייר, לא ציורים מי יודע מה, סתם פרצופים. בבעלי שררה או עשירים או בעלי טחורים, איני מקנא כלל. עובדה.

lmatan1

New member
שי אני מקנא בך אתה עילוי

בטח נולדת אם כפית זהב בפה, לי בכל אופן יש טחורים עובדה,

למעלה