א ז ה ר ה !

ירוניה

New member
א ז ה ר ה !

החומר המופיע באתר "חופש", כבשאר אתרי האינטרנט, המנסים לקעקע את נצחיותו ועליונותו של עם ישראל ותורתו, שניתנה ע"י בורא עולם לעמו, מנוסחים ע"י המסיון הנוצרי וממומנים על ידו, תוך כדי הסוואה והתחזות לחילוני המצוי, ומזדהים כביכול עם ערכים חילוניים המנוגדים לפעמים לדתם, הכל כדי שההסוואה תהיה מושלמת. מאידך הם "משחילים" את אמונתם בצורה מוסווית.

kelebrin

New member
אולי אני במיעוט,

אבל אני חושב שיש מקום למחוק את ההודעה הזו.

Dorfl

New member
אתה במיעוט

יש מקום להשאיר את ההודעה ואף למסגר אותה - היא מראה את רמתם של האנשים שכתבו אותה.

alon14

New member
גם אני...

...ואלו הסיבות: 1. גזענות (עליונות ישראל); 2. הסתה ("מיסיונר" עבור כמה אנשים שאני מכיר זו סיבה לרצח); 3. שקר מכוון (תיאוריות קונספירציה שוות משהו רק עם אי אפשר בלעדיהן - ובמקרה שלנו אפשר).

notafish

New member
../images/Emo6.gif הדבר הכי מצחיק שקראתי השבוע../images/Emo19.gif

פשוט גדול. פנינה אמיתית. כואבת לי כבר הבטן מרוב צחוק. לגזור ולשמור ליום גשום. טוב שיש עוד אנשים עם חוש הומור כאן, ועוד בתשעה באב! ROTFL (ואם זה נכתב ברצינות אז זה עוד יותר מצחיק!)

אלדד27

New member
לא כל כך מצחיק.

זה יותר עצוב, שיש אנשים ששטפו להם את המוח עד כדי שהם אומרים דברים מעין אלו.

notafish

New member
אולי לא ../images/Emo19.gif

אבל צחוק חזק, בז ומצלצל זו התגובה הכי בריאה לאיוולת מהסוג הזה. לדעתי לפחות.

אלדד27

New member
לא, ה לא ממש עוזר.

אולי לדאוג שלא יהיו עוד שטופי מוחות כאלו.

כחלחל

New member
ב ו ל ש י ט !

האזהרות המופיעות באתר "חופש", כבשאר אתרי האינטרנט, המנסות לקעקע את נצחיותו ועליונותו של עיקרון החופש לאמונה והחופש מדת , מנוסחים ע"י חרדים פנאטיים התקועים באפילת ימי הביניים וממומנים על ידם, תוך כדי הסוואה והתחזות לחברים ואחים ליבראליים הכל כדי שההסוואה תהיה מושלמת. מאידך הם "משחילים" את אמונתם ואת נסיונות ההחזרה בתשובה שלהם בצורה מוסווית. IT TAKES 2 TO TANGO AND I CAN PLAY TOO

מה שלא ידעת ואני אגלה לך

שזה בעצם נסיון שלנו למסיין את המסיון כי אלה בעצם אנשים חרדים שמחופשים לאנשי מסיון שמתחפשים לאנשים ליברליים בשביל להחזיר בתשובה את כולם את מבינה מה אני מנסה להגיד? יש לי את הכל כתוב פה בתיקי ממשלות בין החייזרים של רוזוולט ומה שבאמת קרה לאלביס (הוא לא מת הוא רק הלך הביתה) לבין הרצח של ג´ון אף קנדי שתוכנן ע"י נוסטרדמוס ב1500 לספירה בספר שלו שמוסיליני הבין ותכנן יחד עם בכירים באף בי איי את מלחמת העולם השלישית שתתחיל לפי מה שכתוב בתיק .....בעוד שבוע!(יש הרבה הכנות לעשות) ואם את מאמינה לזה אז אני אלוהים...

begone

New member
שקר הוא אמת, אמת היא שקר

"המנסים לקעקע את נצחיותו ועליונותו של עם ישראל ותורתו" דווקא חשבתי שהעם הגרמני הוא העם העליון. טוב, כנראה שטעיתי. היהודים הם הגזע העליון.... "שניתנה ע"י בורא עולם לעמו" לבורא-עולם יש עם פרטי משלו? באמת? אז למה הוא ברא עמים אחרים? "מנוסחים ע"י המסיון הנוצרי וממומנים על ידו" ואו! יש לך הוכחות לכך? "תוך כדי הסוואה והתחזות לחילוני המצוי" אשמח לקבל הוכחות גם לטענה הזו. אני כותב באתר הזה לפעמים, ואני מאוד אופתע לגלות שאני מתחזה לחילוני... "ומזדהים כביכול עם ערכים חילוניים המנוגדים לפעמים לדתם" אני לא מזדהה כביכול עם מה שאתה אומר עכשיו. "הכל כדי שההסוואה תהיה מושלמת" אם ההסוואה מושלמת, איך עלית עליה? "מאידך הם "משחילים" את אמונתם בצורה מוסווית" אתה ממש תחקירן של כולבוטק. קבל ח´-ח´ על התחקיר המרתק.

begone

New member
זה חיזוק חיובי

אני לא חושב שצריך ללעוג לאנשים האלה. זה מפליא, אבל הם ממש מפחדים מאתר חופש, וזאת למרות שהאתר הזה רוצה את טובתם.

עידו10·

New member
למי שלא יודע עדיין-

ההודעה של "ירוניה" הועתקה מהפתיח של "ניקוץ שיפוץ השיקוץ" הלא הוא פרי עטו של אמנוני´לה שלנו הלא הוא אמנון יצחק ישתבח שמו... כולנו רואים את רמתו של האדם... מי שרוצה שיכנס לאתר של אמנון ויוריד את הקובץ- "ניפוץ השיקוץ". מי שרוצה ללמוד מה זאת דמגוגיה- שיקרא...

begone

New member
מה שהכי מצחיק כאן

הרי כל המסיונריות החרדית היא ייבוא זול מארה"ב, פרי השיטות של חב"ד, שלמדו יפה-יפה מכל הכתות הנוצריות ברחבי ארה"ב. אם יש מישהו בישראל שמשתמש בשיטות מסיונריות - הרי אלו המחבתים. אם יש מישהו בישראל שלמד מכל השיטות הנוצריות הבזויות ביותר, הרי אלו הרב יצחק וחבר מרעיו. בקיצור - טענת המסיון היא בומרנג ותו לא.

למעלה