א-ו-פ-ק-י-ם.
א-ו-פ-ק-י-ם.
ב"ה 27 ד' נסיעה עד מבאר שבע בחור הזה היתי היום . ישנתי בסוכה של השכנים וקמתי ב5:18 נשארתי לישון עד חמש וחצי נשארת במיטה ב5:30 נתלתי ידיים ולכתי לבית הכנסת להתפלל שחרית. הגעתי הבית (התפילה נגמרה ב7:30 עקב ההלל וכו'...) ואז עד ל8:30 היתי בסוכה לאכל ארוחת בוקר. ב9:00 בדיוק (על השעון במדויק) (סתם צחקתי... זו לא פקודה צבאית). נסענו3שעות. פקל רעש זהו מכשיר שעשוי מרמקולים של מסך שעשה קצרים (לא ארוכים
). אח שלי קימבן משהוא בשביל שזה יעבוד (בכלל כל שיר שזה משמיע זה בכלל נס כי בדרך הטבע מרקום הדבר הזה בפח). שמענו "דאנס אוף סשימחעס" רוב הדרך. נסענו בקו 51 עד למכון מור ומשם הלכנו לסדרות וורשה ברגל. במכון מור חפשתי בטריות לקנותכח הלכו להגמר האלה שבפקל (שעבד על 6 בטריות). ראיתי בחניות מחירים מופקעים 25 ש"ח ל4 בטריות . אמרתי לאח שלי שאני לא קונה בכזה ביוקר לפקל הרעש. המשכנו עברנו המון חניות או שלא היה או ש... או שזה יקר. עד שסוף סוף מצאנ חנות שבטריות עולות 4.5 שקלים אז קניתי שני חבילות שכל אחת מהן מכילה 4 בטריות. מסדרות וורשה לקחנו הסעה של "דרך המלך"(אין חבר אחרת) לאופקים. דרך המלך זו חברה פרטים להסעות. היא לקחה על ששה ילדים (אני ושתי אחיותי ושני אחי הקטנים ואחי הגדול משה). בקיצור המחיר 20 ש"ח לילד צד אחד ולאמא שלי 45 ש"ח לצד אחד!!!. את האטובוס עצמו הם כמובן שכרו מאגדן ולכן הוא היה נקי להפליא. (כידוע לי אין להם אוטובוסים של עצמם וזה סתם לידעתכם). שמה היה נחמד והלכנו שם הרבה (מאוד) בעיקר בתוך העיר והסברתי להם את מה שהאנשים הנפלאים שיש פה הסבירו לי. הם חרדים אבל הסתדרתי. כמבובן שויכוח הידוע בין חרדים לדתיים לא נפסק ביני לבן בנם שלהם (הם 11 ילדים) (זה מזכיר לי את מכונה 111 של יוניטד אבל זה ל משנה אגב, אני רואה אותה בד"כ פעם בשבוע בכל שבת כמעט). בחר עוד פעם הופעל הפקל ואחי צבי (אוטובוסי) ספר כ552 אטובוסים. מסקנה שווה להפעיל אטובוסים בלילה (אני לא מבין למה לא כ"כ עושים את זה). סה"כ היה כיף אבל אני מאוד עייף אני ער כבר 17 שעות רצוף!!!). אז ליליה טוב לכווווווול בית ישראל . חד שמח ומעדים לשמחה. ממני
.
א-ו-פ-ק-י-ם.
ב"ה 27 ד' נסיעה עד מבאר שבע בחור הזה היתי היום . ישנתי בסוכה של השכנים וקמתי ב5:18 נשארתי לישון עד חמש וחצי נשארת במיטה ב5:30 נתלתי ידיים ולכתי לבית הכנסת להתפלל שחרית. הגעתי הבית (התפילה נגמרה ב7:30 עקב ההלל וכו'...) ואז עד ל8:30 היתי בסוכה לאכל ארוחת בוקר. ב9:00 בדיוק (על השעון במדויק) (סתם צחקתי... זו לא פקודה צבאית). נסענו3שעות. פקל רעש זהו מכשיר שעשוי מרמקולים של מסך שעשה קצרים (לא ארוכים