א-ו-ף

רוני48

New member
א-ו-ף

אוקיי אז ככה: יש ילד אחד- נקרא לו דני. אני מכירה את דני מכיתה א',עכשיו אני בכיתה ח'. מכיתה ב' בערך אני אוהבת אותו, מאוהבת בו. ואולי אתם חושבים שזה מוקדם מידי לאהבה ראדונה ולהתאהבות וכל זה אבל אני בטוחה שזה זה! אני בטוחה שזה מה שקוראים אהבה ראשונה... אז לעניין. מאז שאני אוהבת אותו כמובן שכל הזמן חשבתי לעצמי אם גם הוא אוהב אותי וכל הדברים האלה ובזמן האחרון חשבתי לשאול אותו. חשבתי פשוט לבוא ולשאול אותו אם הוא אוהב אותי ואז דימיינתי שהוא יגיד כן ואני אגיד לו גם אני אותך ואז נהיה חברים. אבל...בעצםאני חושבת שאני פשוט דימיינתי לעצמי כי בתוך תוכי ידעתי שהוא לא אוהב אותי ושהוא אוהב את הבנות הרזות עם השיער הבלונדיני הארוך הכוסיות עם הטייץ. ויש ילדה אחת שממש ממש חשדתי שהוא אוהב אותה- בואו נקרא לה שלומית. בקיצור, לפני כמה ימים הוא עשה מסיבה עם דיג'יי והכל . יצאתי קצת החוצה מהמסיבה ועשיתי סיבוב בחוץ ואזז....מה אני רואה?? את דני ושלומית מתחבקים בחוץ. פשוט הלכתי הצידה והתחלתי לבכות ואז נכנסתי למסיבה חזרה ומה אני רואה??? את דני ושלומית רוקדים סלואו... נהייתה לי סחרחורת, התקשרתי לאבא שלי והלכתי הביתה.. אני כל כך מבואסת...אתן חושבות שיש סיכוי שהוא אוהב אותי? אולי הוא עושה את זה כדי שאני אקנא?? אולי הוא פשוט לא אוהב אותי? אבל כל הבנות אומרות לי כמה שאנחנו מתאימים והכל והוא פשוט...לא שם עלי! עכשיו הוא כל הזמן כותב באווי של האיי סי: שלומיתי מת עלייך....מהרגע הראשון שראיתי אותך ידעתי שזה זה... מה אתן מציעות לי לעשות?? להגיד לו שאני אוהבת אותו?? לחכות שהם קודם יפרדו?? מה לעשות?????

Over My Head

New member
../images/Emo45.gifעד כמה שזה עצוב.../images/Emo42.gif

אין מה לעשות.פשוט תנסי לשכוח אותו...

shiratel

New member
מצטערת להגיד לך../images/Emo10.gif,

אבל החשש שלך מתממש, כי כמו שזה נראה הוא רוצה את שלומית. יכול להיות שהוא באמת מנסה לגרום לך לקנא, אבל הסבירות לזה ממש נמוכה. אני מציעה שתשכחי ממנו, או לפחות שימי אותו על אש קטנה ותנסי לחשוב על בנים אחרים. גם אם לא תתאהבי בהם, גם הידלקות זה סבבה ואני בטוחה שיש מלא ששווים שתשימי עליהם עין
בסוף תשכחי ממנו. יהיה בסדר!!!

רוני48

New member
אבל...

אני אוהבת אותו וגם כולם אומרים שאנחנו מתאימים ואני מרגישה שבחיים אני לא אמצא יותר מישהו שאני כל כך אוהבת אותו ושכל כך מתאים לי! כאילו זה ההזדמנות היחידה שלי לאהבה בחיים... אני לא אמצא עוד מישהו שאני כל כך אוהבת

אז ככה

א. זה שכולם אומרים משהו לא הופך אותו לנכון. עובדה שבמשך מאות שנים הרוב טען שכל מערכת השמש סובבת סביב כדה"א, וכשגלילאו פירסם את המחקר שלו האינקוויזיציה הכריחה אותו להודות שהוא טועה. ב. את סה"כ בכיתה ח'. יהיו לך עוד אהבות. חיבוק?

shiratel

New member
אני מבינה שזה נראה לך ככה עכשיו

אבל את סה"כ בת כמה? 13-14? בטוח שאת תמצאי עוד מישהו שתאהבי, כל החיים לפנייך! הדבר הכי לא חכם שאפשר לעשות זה מאהבה נכזבת בכיתה ח' זה לחשוב שלא תהיה לך אחת כל החיים... כי זה ממש לא נכון וממש מוקדם מדי (אין לך מושג כמה מוקדם!
) כדי לקבוע... יהיו לך עוד הרבה אהבות נכזבות, שתדעי את זה מראש, אבל תאמיני לי שאת תמצאי מישהו יותר מאוחר (אולי אפילו עוד שנה-שנתיים או אולי פחות, למרות שלא נראה לך ככה) ותאמיני לי שאת תצחקי על עצמך כמו שהיית עכשיו. ואם תצליחי להתגבר על דני הזה - אולי תמצאי גם מישהו יותר מהר. ואני יודעת שזה נורא מעודד לדעת שכולם חושבים שאתם מתאימים והכל, אבל הרגשות שלך, וגם שלו (שלצערי ולצערך לא ממש הולכים עם הדעה הרווחת של "כולם") באים לפני זה. ואגב, כשתכירי עוד בנים, אל תפסלי אותם בגלל שאת לא מאוהבת בהם עד מעל לראש. כי יכול להיות שזה יבוא תוך כדי אם תתני להם צ'אנס. גם מהידלקות קטנה (שיכולה גם להגיע תוך כדי זה שאת מאוהבת באותו דני) זה יכול להתפתח לאהבה, רק תפתחי את הראש (והלב) ותאמיני לי שאת עוד עלולה להתאהב באותו אחד ולשכוח מדני. רק לאט לאט, יש לך את כל גיל ההתבגרות והתיכון לפנייך!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifמעתיקה, מדפיסה, משכפלת, תולה על הקיר

פשוט כ"כ נכון מדברת אחת שכל התאהבות אצלה זה לפחות שנה וחצי... צודקת בכל מילה

Over My Head

New member
ווואווו../images/Emo42.gif

את טיפטיפה לוקחת את זה רחוק מדי. גמאני הייתי "מאוהבת" במשיהו שנתיים(!)שלמות והייתי בטוחה שזה זה ואין לי מה לעשות בלעדיו ובלבלהבלה. זה היה בכיתה ז'. והיום אני אפילו מתפדחת מעצמי כשאני חושבת על זה. זה היה סתם קראש לא רציני בעליל, ואת ממש לא צריכה לחשוב שלא תתאהבי יותר בחיים. אני מאז התאהבתי לפחות עוד פעמיים ואני בסך הכל בת 15 . אין לך מה לדאוג. יהיה בסדר רונקי

Cindy Campbell

New member
../images/Emo201.gif

מסכימה עם מי שהגיבה מעליי, הוא כנראה אוהב את שלומית
. לגבי זה שאמרו לכם שאתם מתאימים- אני כ"כ מזדהה! החברות שלי אמרו לי שאני וידיד שאהבתי מתאימים, אני הסכמתי איתן והידיד הזה הפך לאקס כי הוא לא חשב שאנחנו מתאימים
. בכל מקרה, אני מקווה שתתגברי עליו בקרוב ותמצאי מישהו שיאהב אותך ואת תאהבי אותו!
את יכולה להוסיף אותי למסנג'ר אם את רוצה לדבר- [email protected]. יהיה טוב
!

למעלה