יש לך את זה ?
ת תהילה מסחררת New member 11/5/06 #22 ../images/Emo6.gif LOL הייתי מוכנה לשים הרבה כסף בשביל לראות את הפרצוף של דנע עכשו.
B BjiJiNaaA New member 11/5/06 #21 חחח דנע יש לי מעריב לנוער!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כשיהיה את איגי אני אגיד לך ותקני, טוב?
חחח דנע יש לי מעריב לנוער!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כשיהיה את איגי אני אגיד לך ותקני, טוב?
ת תהילה מסחררת New member 11/5/06 #23 בנתיים היא מישכנה את הבית והכלב בשביל העיתונים האלה. לחשוב שבשבוע הבא יעטפו איתם דגים *מדברת מי שמנויה ללאשה, עולם האישה, GO"
בנתיים היא מישכנה את הבית והכלב בשביל העיתונים האלה. לחשוב שבשבוע הבא יעטפו איתם דגים *מדברת מי שמנויה ללאשה, עולם האישה, GO"
A A t z a New member 11/5/06 #24 חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif קרעת אותי מצחוק נווו מה הפכתם אותי לפסיכית ?! אני פנאטית וזה ידוע,דה עשיתי דברים יותר "נוראיים" בשביל כתבות כאלה כבר !!! ויהליייי כפרעתי!! את יכולה להתחבר שניה למסן ?
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif קרעת אותי מצחוק נווו מה הפכתם אותי לפסיכית ?! אני פנאטית וזה ידוע,דה עשיתי דברים יותר "נוראיים" בשביל כתבות כאלה כבר !!! ויהליייי כפרעתי!! את יכולה להתחבר שניה למסן ?
A A t z a New member 11/5/06 #25 אגב../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif קלי לא זזה מפה,חס וחלילה אפילו לא בשביל כתבה על איגי קלי היא חיי
אגב../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif קלי לא זזה מפה,חס וחלילה אפילו לא בשביל כתבה על איגי קלי היא חיי