א-ו-מ-נ-ות

יאללה לילה אטניקה/פלידיאנס/

קרופ סירקלס..................תן ל ע ע ע ע ע ע ע ע ע ע ע ע ע

Nofale

New member
תגיד לי רציני בחור ...

אתה מזכיר לי אח שלי..הוא בן 24 וחחח עזוב עדיף שלא יפרט..אבל בוא נגיד שהוא בטלן הכי גדול שראיתי בחיי . אין עבודה ?! אין אישה ?! אין חברים ?! אין השכלה ?! אין סמים ?!

Mad Sorcerer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח

בוא נגיד אני מסודר..... לשנתיים הקרובות,אני לא מודאג בינתיים לך תתאמן על לסובב את המפקד בלישכת גיוס,למה ם הוא יקלוט שהיית בנס ציונה הלך עלייך לא יהיה צבא,לא יהיה אישה,לא יהיה חברים,לא יהיה השכלה

Nofale

New member
אני מאמין שזה כתוב בתיק האישי...

גם זה שיש לי טוראט...מקסימום לא יסתכלו עמוק...

Nofale

New member
נס ציונה

זה העיר שיש בת בית חולים לבריאות הנפש (כבר אמרתי לך את זה לא?) ומן הסתם יש לי קשר כלשהוא למקום הזה...

נופלה אני לא יודע מה איתך

אבל הלוואי והיית מתקרב לסטייל של החיים של אבי יקח לך עוד מלא זמן בינתיים לך תשקה את עץ הצפצפה שגדל לכם בגינה

GallaxY

New member
מתני...

למה אתה מפרסם את הבעיות הנפשיות שלך?..
ד"א אני גאה בך

תני לו לדבר על זה אולי זה משחרר

אותו קצת ולא גורם לו שהמחלה תחזור...... אנחנו פה כדי לעזור מתני.....אוהבים אותך....

למעלה