א ה ל ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א ה ל ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכל הבנות! מה שלומכן??????? אני מתנצלת שלא עניתי לכן על ההודעות שרשמתם לי ביום שירדתי לאילת פשוט לא נכנסתי למחשב לאחר מכן עד עכשיו (סיוט גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). חזרתי הביתה כי די שעמם לי באילת לבד ובלי משפחה או חברים. סה"כ היה נחמד ויש סיכוי די גדול שאני עוד יחזור לשם בסביבות מאי. עבדתי חודש בערך כחדרנית והיה די חרא אבל לא נורא, עברתי את זה.... אחרי שהתפטרתי מהמלון התקבלתי למקום אחר אבל הייתי צריכה להתחייב לחצי שנה אז ויתרתי כי זה המון!!!! אני מקווה שכולן פה בסדר ושהכל רגיל. אם יש עדכונים וקרו לכן דברים חדשים בחיים תספרו ותשתפו אני אשמח לשמוע

כל הכבוד

על שניסית ולא יתיאשת זה אומץ לנסוע לבד ולמצוא את מזלך באילת .אני בטוחה שתמצאי עבודה אם תחפשי בכל הרצינות. שמחות שחזרת לכתוב תמשיכי לעדכן
.בהצלחה במציאת עבודה.

היי , אני שמחה שחזרת אלינו

את יודעת שאם את חותמת אבטלה עכשיו בתור חיילת משוחררת ואחר כך חוזרת לאילת למועדפת את מקבלת גם כסף על האבטלה וגם על העבודה מועדפת והפוך זה לא הולך . את יודעת גם אני חשבתי לסוע לאילת כי אני גרה כבר חודשים בקיבוץ ולא מצאתי עבודה (תאמינו לי שאני מחפשת יחסית טוב ) ואמרתי שניתן לזה עד פסח ואם לא ניסע לאילת , מה את אומרת?

../images/Emo6.gifמה שלומך ..

שמחה שלא שכחת את הפורום שלנו אני בגדול אומרת למצות את התקופה היפה הזאת שיש לך ולעשות דברים ולצבור חוויות כי אחר כך אולי לא ממש יתאפשר ..
מקווה שתסתדרי באילת או במקום אחר שתבחרי להיות בו. גם אם קצת קשה ו/או משעמם אל תוותרי מהר כל כך..עצה ממני. המון הצלחה ותמשיכי לשתף ולעדכן דרומית

barbushi

New member
היי

מה שלומך??
אילת נשמעת בכל מקרה חוויה. כמה זמן היית שם בסוף ? טוב שאת פה ולא שכחת! את מכירה עוד בנות עם טרנר? (חוץ מהפורום כמובן)..

היי

שלומי מצויין... כן, האמת אילת זאת חוויה ושום עיר לא משתווה אליה, זה חיים אחרים ובמיוחד בלי אמא ואבא...
יצא לי להיות שם בסוף חודש ושבוע אבל רוב הסיכויים שאני עוד יחזור לשם, אחרי שיוצאים מהבית די קשה לחזור הביתה ומוזר בהחלט. לא, האמת לא יצא לי בכלל להכיר בנות טרנר אפילו לא אחת. אתן פה מכירות טרנריות חוץ מהפורום?

לאורית

כן אנחנו מכירות בנות טרנר שלא כותבות בפורום אנחנו מקווים שהם יצטרפו למעגל הכותבות בקרוב מאוד

barbushi

New member
היי אורית

כן אנחנו מכירות בנות נוספות ואנחנו נשמח להכיר כמה שיותר.זה חשוב. היינו במפגשים רפואיים וכמובן שבמפגש הבא ,מתישהו,נודיע-וגם את תבואי!

היי

אני הייתי במפגש האחרון שהיה ברמב"ם לפני כמה חודשים טובים אבל לא הרכתי אף אחת ולא דיברתי עם אף אחת...

למעלה